Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba toplu video emirlerinizi yavaş yükleme durumu mevcuttur. Geceye hepsi yüklenir. Kanalı komple çek emirlerinizide günlük yapar sistem. Kanal çek bölümünde bazı videolar çıkıyor sıkıntısı yaşayanlarda risksiz yerine hepsi seçeneğine tıklasın. Genel bir düzenleme mevcuttur. Artık günlük 3 milyon yükleniyor
Merhaba toplu video emirlerinizi yavaş yükleme durumu mevcuttur. Geceye hepsi yüklenir. Kanalı komple çek emirlerinizide günlük yapar sistem. Kanal çek bölümünde bazı videolar çıkıyor sıkıntısı yaşayanlarda risksiz yerine hepsi seçeneğine tıklasın. Genel bir düzenleme mevcuttur. Artık günlük 3 milyon yükleniyor
hocam video kes özelliğinde 99 saniyeden yüksek kesemiyomuyuz videonun başından 2 basamaklı sayı dışında yazamıyorum oraya sayı24 saati geçmiş olupda bekleyen video imkansız hocam başka sıkıntı mevcuttur bakımı gece 10 gibi dün başlattım
24 saati geçmiş olupda bekleyen video imkansız hocam başka sıkıntı mevcuttur bakımı gece 10 gibi dün başlattım
Dedigin gibi max.99 sn kesebiliyorsun.Daha yukarısını kesemiyorsun.Fakat ins. arkadas ilerde bu süreyi 5 dk cıkarırhocam video kes özelliğinde 99 saniyeden yüksek kesemiyomuyuz videonun başından 2 basamaklı sayı dışında yazamıyorum oraya sayı
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.