Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Herhangi bir serverımda anlık sıkıntı oluşmuş olabilir. Geçen ay görmüştüm. Video linki destekden atarsan o serverıda düzenlerim. Video linkiyle loglara bakıp ayar çekerim hocam. Çok nadir durumdur 100 serverımın 1 tanesi anlık sıkıntı çıkarmışta olabilir onu düzeltmem için link at hocam. Teşekkürler

Botlar arasına "http://www.bbc.com/news/video_and_audio/" ekleyebilir miyiz acaba ?

Merhaba arkadaşlar,

Yükleme Hakkında yavaşlık yok.
ben saat 9 gibi baktığımda bekleyen video v.s. yoktu(yani 50-100 bin gibi küçük rakam vardı oda her zaman olur. Aylardır o şekilde olur çünkü anlık o kadar yükleme emri geliyor ve yükleniyor.)

Düne ait yüklemeyi bekelyen koca server 441(7.500 üyemin toplam dünden verilen emirleriyle alakalı rakam) video bulunuyor. Büyük ihtimalle 20-30 defa denenmiş ve yüklenemeyen videolar büyük ihtimalle o kanaldaki o videolar silinmiş onuda yüklemeden acil uyarılarınıza gönderecektir yani düne ait hiç bekleyen yok. Anlamadığım herkes aynı şeyi yazıyor.

Kanal kontrol sistemi hakkında yavaşlık yok:
Sisteme bakıyorum en geç kontrol edilmemiş kanal 1 saat 20 dakika öncesinde. Yani buda ortalama herkesin kanalı 45 dakikada kontrol oluyor demektir. Eğer sizde bu kontrolden daha yavaşta kanal varsa ekran resmi çekip konuya ekleyin.

Benim sadece istatistikleri aynen yazıyorum. Sistemde bugün hiç bir olası sıkıntı görmüyorum.

hocam adresim [email protected] telif kontrol dün geceden beri ilk olarak bugün öğlen 11 sıralarında yapıldı sanırım ve adresimin otomatik kanal çekme bölümüne bi bakarsanız orda görünüyo hergün sabah 5 civarı bitiyodu bugün bu saatte daha yarıya anca geldi

Hocam 540 video indirme emri verdim.Bekleyen videonuz yok diyor fakat kanalda 200 video yüklenmis.
Her 50 videodan 5-10 tanesine iptal edildi yüklenemedi diyor.
Sistem mi böyle yoksa bende mi bir anormallik var ?
Ayrıca önceki mesajda belirttigim gibi bazı 1 saatlik videolar 20 30 sn olarak kanala yüklenmeye devam ediyor

25 kanal hakkı hakkında kanallarımız kapanırsa tekrar ekleyebiliyormuyuz ?

dizi mesela 2 saat bunu çekiyor mu ? belli bir limit var mı

edit : günlük hakkınızda boyut video sayısı vs. yazmıyor bunuda belirtebilirmisiniz

Hocam kanal kontrol sistemi yaparsan ticketlerden kurtulursun bence(üye alımını durdurucaksan eğer..), bir kanal kontrolünü 15dk yerine 1 saat yaparsan seve seve kendi kanallarımın kontolünü 1 saate düşürürüm, çünkü video yüklemiyorum. 1 1.5aydır 2 3 tane acil durum msjı anca geldi.. [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]

25 kanal hakkı hakkında kanallarımız kapanırsa tekrar ekleyebiliyormuyuz ?

dizi mesela 2 saat bunu çekiyor mu ? belli bir limit var mı

edit : günlük hakkınızda boyut video sayısı vs. yazmıyor bunuda belirtebilirmisiniz

değiştirmek için kapanmasına gerek yok.
awedeki account güncelleme gibi
silip yeni kanalları ekleyebilirsiz
25 25 25..istediğin kadar

günlük yükleme sınırı yok , toplu yükleme sınırı var..250 hak veriliyor günlük..toplu dediğim bir kanalı komple tek tuşla atabiliyosun..sınırsız olansa tek tek link yapıştırma oluyor.

değiştirmek için kapanmasına gerek yok.
awedeki account güncelleme gibi
silip yeni kanalları ekleyebilirsiz
25 25 25..istediğin kadar

günlük yükleme sınırı yok , toplu yükleme sınırı var..250 hak veriliyor günlük..toplu dediğim bir kanalı komple tek tuşla atabiliyosun..sınırsız olansa tek tek link yapıştırma oluyor.

hız nasıl peki hocam birkaç sayfa yorum okudum 100 video emri verdim 4 saatte 30 tane atmış demiş biri o kadar kötümü yoksa anlık mı ?

misal 300mb boyutta bir videoyu anlık kaç kb/s indiriyor ve yüklüyor

arkadaşlar orjinal çek dediğiniz zaman deli gibi yüklüyor ama %25 çerçeve eklediğiniz zaman haliyle yavaş atıyor

[h=1]@WEB_SCRİPTİ toplu video çekme bölümünde özgünleştir deyince yeşil yerine kırmızı yanması ne anlama geliyor ?[/h]

süre bitti zaman öyle bi hata alıyordm ben kırmızı oluyordu

Videoyap.com destek bölümünde 16:00 dan öncesindeki tüm mesajlara cevap verilmiştir.

hız nasıl peki hocam birkaç sayfa yorum okudum 100 video emri verdim 4 saatte 30 tane atmış demiş biri o kadar kötümü yoksa anlık mı ?

misal 300mb boyutta bir videoyu anlık kaç kb/s indiriyor ve yüklüyor

Arkadaşın dediği gibi orjinal atması farklı zaman sağlatır ek özellik seçimi farklı zaman sağlatır. Ama günde 10.000 video atsan yine yükler sistem. Yani bir yavaşlığı yok. Bu ay ın ortalamasında 100 tane atılan video 15 dk da hesaplara yüklenmiş olmasıdır.

arkadaşlar orjinal çek dediğiniz zaman deli gibi yüklüyor ama %25 çerçeve eklediğiniz zaman haliyle yavaş atıyor

Teşekkürler hocam.

@WEB_SCRİPTİ toplu video çekme bölümünde özgünleştir deyince yeşil yerine kırmızı yanması ne anlama geliyor ?

O video başlığını youtube da arayın tek sonuç o video çıkar yani özgünleşebilecek bir başlık değil demektir. 10.000 de 1 ihtimali vardır denk gelmiş görmüşsünüz ben görmeyeli 1 ay oldu:)

Ben video acıklamalri,etiketleri eksik diye biliyorum
Nadir gözükünce pek bilmiyor demekki :) sadece başlığı alıp ona göre sistem özgünleştirdiği için her videonunda en azından başlığı oldugu için video başlığının aramalarda dahi bomboş sonuç vermesinden kaynaklanıyor. Teşekkürler.

Hocam 5 yeni kanal aldım. Ünlem geç sistemi ile attığım her video ünleme düşüyor . Kategori değiştim , çerçeve ekledim , renk açtım . Olmuyor malesef .

Mailleri değişip denedim o şekilde olmuyor .
Şu an için ünlem geç sistemi ile yüklenen videoların para kazanmaya açılanların oranı ne durumda acaba ?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

hocam hem r10 hem burda mesajlarını dolu :) alım yapıcam eft işbankası ile lutfen bilgileri atarmısınız

an itibariyle iki farklı hesapta deneme yaptım, orjinal çek dediğim videoları 10-15 dk içinde 175 tane tamamlarken, %25 çerçeve ekli videolarda bu rakam 25-30 falan

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri