Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Merhabalar hocam bir tavsiyede bulunmak istiyorum eğer müsaadeniz olursa tabi,

Şimdi bizim toplu yükleme ile kanala yüklediğimiz videolardan bir kaçında telif veriyor yani telif atıyorlar.
Ertesi gün yine toplu video yükle dediğim zaman arada o videoyu tekrar yüklüyorum ve yine telif atıyorlar.
Acaba daha önce yüklediğim videolardan telif aldıklarımızı bot seçse bir daha yükleme seçeneği ile o videoyu toplu yükleme seçeneğinden çıkarsa iyi olmaz mı?

an itibariyle iki farklı hesapta deneme yaptım, orjinal çek dediğim videoları 10-15 dk içinde 175 tane tamamlarken, %25 çerçeve ekli videolarda bu rakam 25-30 falan
sonuçta videoyap server işlemcisi NSA de falan değil :D pek kolay bir işlem değil çerçeve eklemek kasması normal, tavsiyem temiz videolarda pek kullanmayın çerçeve olayını

Merhabalar bende bu işlere yeni yeni girdim sormak istediğim sorular vardı videoyap botu hakkında ;

1- Şimdi bir kanalım olduğunu varsayalım botu kullanarak başka bir kanaldan komple videoları kendi kanalıma çekicem fakat çektiğim kanal ingilizce içerik fakat benim kanalım fransızca şimdi videoları çekerken ''Tam özgünleştir'' yazan yere tıklandığında son 1 haftanın en güncel arama sıralamaları ile güncelleştiriyor bu güzel fakat dilini değiştiriyormu yani ingilizceden fransızcaya toplu yüklemelerde değiştiriyormu, ayrıca videolardaki başlık açıklama etikletleri özgünleştirirken dilinide değiştireceğinden anlamlı şekilde değiştiriyormu yani bilirsiniz google daki translate den dönüştürürken bazen saçma dönüştürüyor yani tam anlam ortaya çıkmıyor öylemi ?

2- Yanlış anlamadıysam uyarın bir ay içinde 250 adet toplu yükleme hakkımız var yüklemezsek bir sonraki aya aktarıyor ve 250 adet toplu yükleme yaptıkdan sonra bile kendi elimizle manuel olarak yüklemeye devam edebiliriz öylemi ?

3-VDS sunuculardan 10 kat daha hızlı ve kotanıza yansımıyor bunu duyunca çok şaşırdım çok iyi ve ben bilgisayarımı kapattım internet başında değilim ayarlamalarıma göre o kanaldan videoları çekecek özgünleştirecek telifleri kaldıracak bunlarda çok iyi, peki telif almamak için ne önerirsiniz nasıl bir yükleme yapmalıyım kullanmaya başladığımda ?

Sisteminiz çok iyi Allah kazancınızı artırsın kafama takılan soruları yanıtsız bırakmazsanız sevinirim, sistemi bir iki gün içinde satın alacağım, iyi günler. :)

1-) Translate işlemi özgünleştirme sayılıyor, ben çinceye bile çevirdim denk geldi heralde şimdiye kadar hiç anlamsız bir çeviri gelmedi :D
2-)250 günlük hakkın var, yüklemediğin ertesi güne aktarılıyor ay içinde birikiyor, ay sonunda üyeliğini uzatırsan komple oyle devam eder
3-)yeni başlıyorsan telif almamak için CC açık kaynak falan çalış

..........

Botu satın almak iştiyorum hocam lakin 1 2 soru sormak iştiyorum online olunca pm atarmsnz.

Hocam o kadar yaziyi alinti yapip goruntu kirliligi yapmayin.

Merhabalar bende bu işlere yeni yeni girdim sormak istediğim sorular vardı videoyap botu hakkında ;

1- Şimdi bir kanalım olduğunu varsayalım botu kullanarak başka bir kanaldan komple videoları kendi kanalıma çekicem fakat çektiğim kanal ingilizce içerik fakat benim kanalım fransızca şimdi videoları çekerken ''Tam özgünleştir'' yazan yere tıklandığında son 1 haftanın en güncel arama sıralamaları ile güncelleştiriyor bu güzel fakat dilini değiştiriyormu yani ingilizceden fransızcaya toplu yüklemelerde değiştiriyormu, ayrıca videolardaki başlık açıklama etikletleri özgünleştirirken dilinide değiştireceğinden anlamlı şekilde değiştiriyormu yani bilirsiniz google daki translate den dönüştürürken bazen saçma dönüştürüyor yani tam anlam ortaya çıkmıyor öylemi ?

2- Yanlış anlamadıysam uyarın bir ay içinde 250 adet toplu yükleme hakkımız var yüklemezsek bir sonraki aya aktarıyor ve 250 adet toplu yükleme yaptıkdan sonra bile kendi elimizle manuel olarak yüklemeye devam edebiliriz öylemi ?

3-VDS sunuculardan 10 kat daha hızlı ve kotanıza yansımıyor bunu duyunca çok şaşırdım çok iyi ve ben bilgisayarımı kapattım internet başında değilim ayarlamalarıma göre o kanaldan videoları çekecek özgünleştirecek telifleri kaldıracak bunlarda çok iyi, peki telif almamak için ne önerirsiniz nasıl bir yükleme yapmalıyım kullanmaya başladığımda ?

Sisteminiz çok iyi Allah kazancınızı artırsın kafama takılan soruları yanıtsız bırakmazsanız sevinirim, sistemi bir iki gün içinde satın alacağım, iyi günler. :)

topluda değiştirebiliyor dillerini
Gunluk 250hak aylık 250hak değil yanı bugun 50video yukledın kaldı 200 hakkın ertesı gun 200+250 eder 450hak
bilgisayarın kapalı oldugu halde sistem yukler eşleşen sıler vs sen yalnızca arada sırada gırer bakarsın kanallarım kısmından kanalda telif vs varmı gorursun deneme hak al kullan anlarsın

selam arkadaslar inanırsınız veya inanmazsınız fakat bu konuya yazma gereği duydum , biraz gec oldu ama kusura bakmayın. videoyap ın sahibi mehmet efe bey ile istanbul bakırköy carosel alıs veris merkezinde 10 dakka gorusme fırsatı buldum , bizde sağlık sebebi ile bakırköyde bir kliniğe gitmistik. mehmet efe bey in kızı yogun bakımdan yeni cıkmıstı dualarımızı ettikten sonra bir öğle yemegi ikram etti ve durumu izah etti inanın sigarası bitmeden ikincisini yakıp destekten yazılması gereken cevap verilmesi acil kac mesaj var görmek istermisin diye telefonunu gosterdi , binlerce mesaj yazılmıstı üstüne de kızının stresi ben merak ediyorum hangi zamanda desteğe cevap verip botu guncellemek icin calısabiliyor , allah yardımcın olsun güzel insan ; simdi önerilerim olacak.

1- atacagımız dizi ve filmlere cerceve eklemek istiyorum. boyutu arttırabilirmisin.
2-ünlemi gecmek icin toplu bir sekilde videolarımızı karartıp sonradan eski boyutuna getirebilme sansımız var mı .*
3-telif geldikten sonra telifli olan videoları bir daha atmamak icin bir uyarı verilebilir mi ? yada telifi oto kabul etme durumu ?
4-botun maximum kullanıcı seviyesine yetistiğini dusunuyorum , yeni hesap verme durumunu gözden gecirirmisin.

saygılarımla.

merhaba pm atacaktım ancak posta kutunuz dolmuş sistem göndermedim.. Bir bot almak istiyorum ancak birkaç sorun var.

ben yüklediğim her videonun önüne intro sonuna please sub diye bir image ayrıca video içine sağ üst köşeye transparan logomu ev sağ alta köşeye de haberin başlığını yazdığım bir bant ekliyorum ve bandın üzerindeki yazı her videoda farklı.. herhangi bir haber videomu açarsanız görebilirsiniz neden bahsettiğimi.

Tüm bunları bot ile yapmak mümkün müdür ?

Teşekkür Ederim.

Ödeme bildirimlerini günün belirli saatleri mi kontrol edebiliyorsunuz sadece ?

merhaba pm atacaktım ancak posta kutunuz dolmuş sistem göndermedim.. Bir bot almak istiyorum ancak birkaç sorun var.

Merhaba nasılsınız..

www.youtube.com/lookthenew

benim kanalım.. orada da görebileceğiniz gibi ben yüklediğim her videonun önüne intro sonuna please sub diye bir image ayrıca video içine sağ üst köşeye transparan logomu ev sağ alta köşeye de haberin başlığını yazdığım bir bant ekliyorum ve bandın üzerindeki yazı her videoda farklı.. herhangi bir haber videomu açarsanız görebilirsiniz neden bahsettiğimi.

Tüm bunları bot ile yapmak mümkün müdür ?

Teşekkür Ederim.

Kanal ismini sil.Yoksa kanalın yarına cıkmaz indirirler asagı :)

umarım bu söyleyeceğim şey teknik olarak mümkündür, api üzerinden bu işleme izin veriliyorsa süper olur.

1 kanal topluluk ya da telif ihtarı aldığında kanaldaki videoları bot otomatik gizlese ya da kanalı otomatik silse daha güzel olur diye düşünüyorum. bu sistem çeşitli fonksiyonlarla renklendirilebilir.

2 telif ihtarında videolarımı otomatik olarak gizle ya da videolarımı sil ya da kanalımı sil gibi bir seçenek para kazanmaları kaybetmememiz açısından güzel olur diye düşünüyorum.

24 saat bilgisayar başında olmadığımız için haberimiz olsa da hemen müdahale edemiyoruz.

ama telif ihtarı aldığımızda bot kanalı kontrol edemiyor daha doğrusu kanala müdahale edemiyor bu yüzden sıkıntı olabilir ama script sahibi hocam yanıtlarsa daha açıklayıcı olur.

1 aylık aldım lakin aklıma bir soru takıldı

hepimiz aynı ip üzerinden upload yapmıyormuyuz ? bu sorun teşkil etmez mi yeni kanal açarken bile modem resleyip çerez siliyoruz

1 aylık aldım lakin aklıma bir soru takıldı

hepimiz aynı ip üzerinden upload yapmıyormuyuz ? bu sorun teşkil etmez mi yeni kanal açarken bile modem resleyip çerez siliyoruz

dilim döndüğünce cevap vereyim.
youtube sistemleri apiyle yüklemelerde ip kontrolü yapmıyor.
kanal kontrolü içinde 5 kişiye 1 ip düşüyor diye biliyorum ve sen sistemi kurduğunda program kanal kontrolü için bir defa giriş yapıp çıkış yapmıyor...o yüzden sürekli bir giriş çıkış,yada ip kontrolünü gerektirecek bir durum oluşmuyor.senin evden kanallarına girmenden daha güvensiz değil ;) en azından ben bu şekilde biliyorum

Bende birşey sorayım. Son günlerde yükleme talimatı verdiğim bazı videolar yüklenmiyor. Örneğin dün 200-300 arası talimat verdim. Gece 1 den bu yana 8 tane video kalmış ve bekliyorum sayfada sürekli yenilendiği için düşüyor 5 kaldı 4 kaldı 3 kaldı diyor. Sonrasında 3 kaldı dan itibaren 4-5-6 kaldı diye yükseliyor. Sayfayı yeniliyorum 3 videonuz kaldı diyor altta 8 video önizlemesi duruyor. Ayrıca bir kaç videonun para kazanmasını açtığı halde title açıklama ve etiketleri getirmiyor. Ne yaparsam yapayım olmuyor. Otomatiğe bağlayıp 2 saat bekliyorum aynı, otomatikten kaldırıp 4-5 defa manuel yapıyorum aynı. Çözümü bilen varmı? Yoksa botun şu anda sıkıntısımı mevcut?

dilim döndüğünce cevap vereyim.
youtube sistemleri apiyle yüklemelerde ip kontrolü yapmıyor.
kanal kontrolü içinde 5 kişiye 1 ip düşüyor diye biliyorum ve sen sistemi kurduğunda program kanal kontrolü için bir defa giriş yapıp çıkış yapmıyor...o yüzden sürekli bir giriş çıkış,yada ip kontrolünü gerektirecek bir durum oluşmuyor.senin evden kanallarına girmenden daha güvensiz değil ;) en azından ben bu şekilde biliyorum

Teşekkürler, Çok doğru bilgi.

Ek bilgi : Zaten bir sıkıntı söz konusu olsaydı 1.5 yılda kullanan sayımız artmaz, aksine azalırdı.

Bende birşey sorayım. Son günlerde yükleme talimatı verdiğim bazı videolar yüklenmiyor. Örneğin dün 200-300 arası talimat verdim. Gece 1 den bu yana 8 tane video kalmış ve bekliyorum sayfada sürekli yenilendiği için düşüyor 5 kaldı 4 kaldı 3 kaldı diyor. Sonrasında 3 kaldı dan itibaren 4-5-6 kaldı diye yükseliyor. Sayfayı yeniliyorum 3 videonuz kaldı diyor altta 8 video önizlemesi duruyor. Ayrıca bir kaç videonun para kazanmasını açtığı halde title açıklama ve etiketleri getirmiyor. Ne yaparsam yapayım olmuyor. Otomatiğe bağlayıp 2 saat bekliyorum aynı, otomatikten kaldırıp 4-5 defa manuel yapıyorum aynı. Çözümü bilen varmı? Yoksa botun şu anda sıkıntısımı mevcut?

Merhaba hocam,

Sisteme örneğin 100 video yükle emri verdiniz. 90 tanesi yüklendi 10 tanesi kaldı diyelim. bu 10 tanesini 5 tanesini serverlar o anda indiremedi erteleme yaptı 5 dakika sonrasına. Sizin ekranda bu nedenle 5 tane bekleyen yazar. Diğer 5 taneyide erteledi ve siz onları göremezsiniz. Taki 5 dk sonra yeni erteleme süresi gerçek zamana dönüşünce görürsünüz. Ama, 5 tanesinide yüklemiş sadece bekleyenler kalmış olsaydı. yüklenecek video yok 5 tane video yükleme alınacaktır tarzında yazar. Yani sistem bir yapı içerisinde kurgular. Hiç endişe etmeyin hocam.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam 3 aylık ödeme yaptım paypaldan 5 dk içinde aktif olur diyor ama aktif olmadı bakabilir misiniz ? Destekden de mesaj attım cevap gelmedi . Muzaffer Erdogan adıyla ödeme yaptım

Teşekkürler, Çok doğru bilgi.

Ek bilgi : Zaten bir sıkıntı söz konusu olsaydı 1.5 yılda kullanan sayımız artmaz, aksine azalırdı.

Merhaba hocam,

Sisteme örneğin 100 video yükle emri verdiniz. 90 tanesi yüklendi 10 tanesi kaldı diyelim. bu 10 tanesini 5 tanesini serverlar o anda indiremedi erteleme yaptı 5 dakika sonrasına. Sizin ekranda bu nedenle 5 tane bekleyen yazar. Diğer 5 taneyide erteledi ve siz onları göremezsiniz. Taki 5 dk sonra yeni erteleme süresi gerçek zamana dönüşünce görürsünüz. Ama, 5 tanesinide yüklemiş sadece bekleyenler kalmış olsaydı. yüklenecek video yok 5 tane video yükleme alınacaktır tarzında yazar. Yani sistem bir yapı içerisinde kurgular. Hiç endişe etmeyin hocam.

Tamam hocam orasını tam olarak anladım. Telaş etmeyeceğim ve bekleyeceğim anladığım kadarı ile de. Peki ya başlık açıklama ve etiketlerin gelmemesi sorunu? Yani 8 sayfalık bir hesabım var. Bu hesabın 2. sayfasına kadar gelmiş ve para kazanmaları açıp başlıkları getirmiş. Ancak 1. sayfada hala duran sayısal değerli video var. Para kazanması açılmış. Yani bot işlem yapmış ancak başlık ve diğer bilgileri getirmemiş. Ben bu durumda işkillenip siliyorum. Telif sil & Para kazan menüsünden de bakıyorum işlem yapılmamış dosya var mı diye oradada 0 dosya diyor. O halde ne yapmalıyım hocam? Hafta sonuna hazırlanıyorum. Büyük bir yüklenme yapacağım da sorun olsun istemiyorum.

@Web_Scripti hocam 3 aylık ödeme yaptım paypaldan 5 dk içinde aktif olur diyor ama aktif olmadı bakabilir misiniz ? Destekden de mesaj attım cevap gelmedi . Muzaffer Erdogan adıyla ödeme yaptım

Daha önce hiç böyle birşey duymadım sistem otomatik aktif eder ama siz destekden yazın böyle bir hatayı sistem yaptıysa telafisini fazlasıyla ederim. Papaydaldan günde 100 e yakın üyelik satın alınması yapılıyor.

Tamam hocam orasını tam olarak anladım. Telaş etmeyeceğim ve bekleyeceğim anladığım kadarı ile de. Peki ya başlık açıklama ve etiketlerin gelmemesi sorunu? Yani 8 sayfalık bir hesabım var. Bu hesabın 2. sayfasına kadar gelmiş ve para kazanmaları açıp başlıkları getirmiş. Ancak 1. sayfada hala duran sayısal değerli video var. Para kazanması açılmış. Yani bot işlem yapmış ancak başlık ve diğer bilgileri getirmemiş. Ben bu durumda işkillenip siliyorum. Telif sil & Para kazan menüsünden de bakıyorum işlem yapılmamış dosya var mı diye oradada 0 dosya diyor. O halde ne yapmalıyım hocam? Hafta sonuna hazırlanıyorum. Büyük bir yüklenme yapacağım da sorun olsun istemiyorum.

Böyle bir sorun bulunmuyor hocam. Kanallarım sayfasından o kanalın yanındaki bu kanala yüklediğim tüm videoların logunu sil yapmışsınızdır. O işlemin nedeni ben bu kanalı sileceğim kanala yüklediğim videoların logunu sil emrine basılıyor. Bu nedenle o kanala ait tüm yapılacak işlemleride siler. Sizde o butona basmışsınızdır ondan yapmamıştır. Aksi düşünceniz varsa desktenden yazın. Fakat 2-3 günde 1 defa böyle bir soru geliyor tek nedeni o çıkıyor.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] destekden yazdım hocam cevap gelmedi evet alımı sabah 11:29 da yaptım ekran görüntüsüde çekmiştim her ihtimale karşı ama hala yenilenmedi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri