Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba Arkadaşlar,
sabah dün öğlen saatlerinde amerika serverlarımda elektrik kesintisi meydana geldi. Bugün 11 e doğru güç kaynağında da elektrik bitti. o serverlar otomatik emirleri yönlendirici serverlardı. türkiye, ingiltere ve fransaya yönlendiriyordu. Yedek olarak otomatik emir olayını türkiye serverlarımdan birine kurulumunu yaptım.
Şuanda öğlenden bu yana otomatik işlemleri yapmıyordu tekrardan yapmaya başlamıştır.
aynen,bende de durum aynıŞuan sitede aşırı derecede yavaşlık var bu sorun sadece bende mi?
site çöktü hocam girilmiyor.. düzelir yakında..site de sorun mu var ben giremiyorum da ?
Merhaba Arkadaşlar,
Serverları 5-10 dk kapatıp açıyorum. Tüm sıkıntıları giderdim.
bugün sabah amerikada elektrik sıkıntısı nedeniyle ufak bir problem yaşamıştık. Akşamüstü o problemin ardından dns makinamızda problem yaşandı. Bu ay içerisinde bu kadar problem yaşanmasının 2 sebebi bulunuyor.
1.si hiç bir datacenter bu denli yükü kaldıramıyor olması. Para artık çözemiyor. Günlük 500.000.000mb(500.000gb=500tb) video yükleniyor. Dünyada bu desteği verebilecek yer kalmadı. Artık inanın büyümek istemiyorum. 4 farklı datacenterla çalışıyorum ki yüklerini paylaştırmak amacıyla.
2.si destek bölümünden günde 100'lerce benim cevaplamam gerekmeyen youtube kanal, adsense soruları geliyor. Ben buradan ne kadar yazsamda gelmeye devam ediyor ve edecektir. Bu tip sorular nedeniyle destek verirken sistem işlemlerine bakamaz oluyorum. Önceden bu şekilde değildi her anım sistemi geliştirmekti. Artık tabii geliştircek pek birşeyde kalmadı ama stabil çalışma performansıyla uğraşmam lazım destek nedeniyle oda çok nadir olabiliyor.
Tekrarı inşallah yaşanmayacaktır.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.