Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

öglen 11 de 250 video yu yüklemesi için emir verdim o saatten beri yükleme sayfasını kapatmadım ki hızlı yüklesin daha 62 tane duruyor :S

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] üstad eğer büyümek bu tarz sorunları getirecekse stabiliteyi korumaya bakın..

bence artık üyelik alımı durdurulmalı ? çünkü durum böyle ise gün geçtikçe sistem kötüye gidecektir.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam 3 accountum var adam akilli 2 3 kanal yapamaz olduk günlük artik buna bi çare bulalım ve dur diyelim gün geçtikce daha beter hale geliyoruz.

Gerekli alt yapı sağlanmadan yeni üyeliklerin alınmaması bence de daha mantıklı.

Valla sayfalar bile yavaş açılmaya başlamış hocam sitede kaç kişi online falan bunu istatistik olarak yazsanız server durumu falan ne kadar kullanılıyor güzel olur, ona göre boş zamanda işimizi yaparız. şu an hakkikaten kanal beklerken bile turbo modunda yavaş çekiyor.

toplu video yükleme kısmında 90**12 sure yazıyor artık kırmızı yazı cıkıp sürekli yenilemiyor kendini neden böyle oldu sistemmi değişti hocam...

bu arada bir yardımcıya ihtiyacınız var gerçekten güvenebileceğiniz ve sadece destek bölümüne bakacak önemli ve cevaplayamadıgı soruları size yönlendirecek birisi çok iyi olur sizin için yada ytpara sitesine birşey entegre edip destek gelen önemsiz soruları buraya yönlendirebilirsiniz dicemde bu biraz güvensiz olur..

ama gerçekten sadece desteke bakacak önemli soruları size aktarıcak biri lazım ;) k.gelsin... daima yt daima videoyap oyumu web_scripti ne veriyorum... zamanı geldi :D

arkadaşa katılıyorum en azından destek bölümü birisine verilmeli cevaplanmayacak şeyler web scripte yönlendirilmeli en azından günde 1k cevap yerine 200 olur iş gücü hafifler. şahsen 1 ay kadar önce bir bot isteği göndermiştim. şuan hangi site olduğunu bile unuttum.

iş yükünü hafiflet hocam bazı şeyleri başkalarına devret hesaplar kanllar şifreler yine senin kontolünde olsun..

Valla sayfalar bile yavaş açılmaya başlamış hocam sitede kaç kişi online falan bunu istatistik olarak yazsanız server durumu falan ne kadar kullanılıyor güzel olur, ona göre boş zamanda işimizi yaparız. şu an hakkikaten kanal beklerken bile turbo modunda yavaş çekiyor.

Kesinlikle.. İstatistik bilgilerinin sitede yayınlaması bence çok güzel olur..

hocam bencede üye alımı bi süre durdurulsun yada bi 5tl zam yapın sistemi geliştirin yada bi şekilde su yavaşlığı aşalım lütfen

Bot artık üye alımına kapatılsın yavaşladığında anlık müdahale ile en fazla 2 gün hızlı olabiliyor, geri kalan günlerde aşırı yavaşlıyor lütfen artık buna bir önlem alalım, bugun itibari ile hızı kaplumbağa gibi resmen biz videoyaptan çok memnunuz her konuda ama artık şu yavaşlığa kalıcı bir çözüm gelsin lütfen

Merhaba Arkadaşlar,

tüm gün boyunca sadece alt yapı geliştirmesine vaktimi ayırdım. Toplu video sıkıntılarını kalıcı olarak çözdüğümü düşünüyorum. Sitede artık yavaşlama hiç bir süreçle olmayacaktır. Bunu garanti ediyorum. Bundan sonra oluşabilecek tek sıkıntı türü datacenterların elektrik kesintisi, youtube'un sıkıntı yaşamasıdır. Videoyap'ın sqlini blade makinama taşıdım. Yani datacenterlar dailymotion, vimeo gibi yerleri kaldırırken benide kaldırması gerekiyor diye düşnüüyorum. Bu nedenle şuan için videoyap'ı üye alımına kapatmıyorum.

Yarın sabahtan görüşmek üzere..

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] Hocam birkaç kez söyledim, önemli olduğu için tekrar hatırlatayım;

Özgün video oluşturma kısmında arka plan müzikleri video uzunluğu boyunca devam etmesi çok önemli, bunu sağlayabilir misin?

5 dklık özgün video yapınca 1 dakika sonra müzik kesiliyor garip oluyor. Müziği video uzunluğunca yayabilir misin, teşekkürler.

evet şu anda jet gibi işliyor hepimize hayırlı uğurlu olsun bu sefer kendisi net konuştu teşekkürler videoyap

@Web_Scripti Hocam birkaç kez söyledim, önemli olduğu için tekrar hatırlatayım;

Özgün video oluşturma kısmında arka plan müzikleri video uzunluğu boyunca devam etmesi çok önemli, bunu sağlayabilir misin?

5 dklık özgün video yapınca 1 dakika sonra müzik kesiliyor garip oluyor. Müziği video uzunluğunca yayabilir misin, teşekkürler.

o kısmı bence hiç karıştırma bencede dediğin çok anlamlı ama şu an için hiç karıştırma çünkü en riskli kısım orası eşleşen gelebilir müziğe telif gelebilir sonra atılan bütün videolar boşa gidebilir bunlarıda düşünmek gerek şu anlık 3 müzik fazla bile ama kısa olması dediğin gibi uzun dakikalı videolarda iyi olmuyor ama dediğim gibi risk işi bu o yüzden kurcalamamak en güzeli

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri