Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Merhaba hocam,

Günde 5 defa havale eft kontrol ediyorum. 18:30 mesai bitmeye yakın kontrol ettim. istanbul trafiği belli. Yeni yemek yedim ve birazdan pc başına oturacağım. Sanki öğlen yaptında açmamışım gibi yazıyorsun. Anında aktif olmasını istiyorsan kredi kartı veya paypalla ödeseydin. Havale ile onay için benim keyfimi bekleyeceksin. Sana böyle mesajlar gerek. Dilersen açmadan iade yapayım. Çünkü çok çalışabileceğimizi düşünmüyorum.

Erkek :D sakin ol ;););) ;) ;)

Tam iki saat önce ödeme yapıldı hesabım hala aktif degil

hocam arkadas cok yogun emin ol ben 2 gun oncesi gece 5 de destekten mesaj yazdım ancak bugun cevapladı ama olsun sonucta geri donuş yapiyor yapmaya çalısıyor biz olsak deliririz o kadar mesajın altından kalkamayız / her işinde telafisini yapıyor ..

Ünlem geç sistemini ilk defa şu anda deniyorum. İnşallah verimli sonuç alırız.
Talimatlarınız doğrultusunda

1-"kanallarım" bölümünden ünlem geç i aktif ettim.
2-Sonra "telifli v & para kazan" bölümünden o kanalıma tıkladım
3-Sonra "otomatik yap" butonuna tıkladım
4-Sonra toplu video yükleme emri verdim

Şu anda videolar sayılı olarak yükleniyor. Bu arada sistem çok hızlı yarım saatte 200 video yüklendi ve yüklenmeye devam ediyor.

Evet arkadaşlar sistemi denedim.

Yaklaşık 65 video bulunan bir aylık kanalıma iki saat önce ünlem geç yöntemi ile 207 adet video yükledim ve videolar sayılı olarak yüklendi.

Yaklaşık bir saat sonrada otomatik "telif v &para kazan" bölümü videoların para kazanmasını aktifleştirdi.

Yüklediğim 207 videodan 194 tanesi başarılı bir şekilde dolar olarak yandı.
13 video ünlemde kaldı.

Sonra "telif v &para kazan" sistemi bir sonra ki taramada ünlemleri silerek kalan (sayılı) videoların başlık açıklama ve etiketlerini orjinaline döndürmeye başladı

Not:

1-Sistem bütün videoların para kazanmasını aynı anda aktif etmiyor

2-Sitem dolar yanan (sayılı) videolarda orjinal etiket açıklama ve başlıklarını girmeye başlıyor (ama bütün videolarda bir anda girmiyor. Sistem otomatik her bir taramasında aşağı yukarı 30-35 videoyu orijinale döndürülüyor ve bunu yapmaya ilk yüklediğiniz videolardan başlıyor)
ama siz hepsinin hemen orijinal e dönmesini isterseniz "telif v &para kazan" bölümünden beş dakikada bir siz tarama yaparak sırayla hepini orijinale döndürebilirsiniz. (ben öyle yaptım)

arkadaşlar haklı hocam sayılı olarak kalıyor ünlem geçte bazı videolar epeydir var zaten bu
destekten incelenmesi için bir kanal linkini yollayacağım birazdan sizlerde yollayın arkadaşlar eğer sorun varsa çabuk çözülür

çerçeve olayının ise dedikleri gibi daha henüz doğru düzgün çalıştığını görmedim kesinlikle 150 mb den küçük videolar ondan kesin eminiz ama normal olarak yüklüyor toplu yüklemede veya kanal takibinden gelen videolarda

acil olarak örneği yolladım

@Web_Scripti

Bugün bottan bir kanal silmem gerekiyordu. Yanlışlıkla başka kanalı silmişim. Ve kötü olan o kanal gmailini bir yere kaydetmedim :(
Hocam bottan bu gmaile tekrar ulaşmanız mümkünmü?
Ne olur mümkün deyin :(

Desteğede yazdım az önce hocam. Hızlı cevap alabilirsem çok iyi oluır.
Teşekkrüler

1. Sorunun Kalın yazısını okuyun. Diğerlerini okumayın. Çünkü okumaktan çekinen bir milletiz bari onu okuyun çünkü sorunuzun %99 cevabı odur.

Hergün her zaman yazdığım ve herkesin konuyu hiç okumadan sürekli olarak sorduğu 1. soruyu lütfen okuyunuz. 100 kişi bugün destekden sordu hepsi ve hepsi yanlışlıkla yaptım, bilmeden yaptım v.s. dedi. Arkadaşlar lütfen artık biraz okuyalım sonra soralım. Altta umarım kalın yazdığım yeri anlıyabiliyorsunuzdur.

Şimdi bu neden oluyor buna gelelim. 25 kanal sınırı var ama bir çoğunuzun 25 kanaldan fazla kanalı var. 2. üyelik almıyor ve kanal sayısını çoğaltmıyorsunuz. Bu nedenle kanal bilgilerini girip emirleri veriyorsunuz. Sonra hemen o kanal bilgilerini değiştiriyorsunuz ve kanala yüklediğiniz videoların raporlarını siliyorsunuz. E sistem nasıl değiştirecek o videoların başlıklarını? 1000 defa soruluyor 1000 defa cevap aynı hiç değişmedi.

Merhaba Arkadaşlar,

Konumdaki 10 mesajın 8 tanesi aşağıdaki sorular hakkında geliyor. Bende açıklama olarak yazıyorum. Tekrar soruldukça aynı mesajı kopyalayacağım. Umarım açıklayıcı olmuştur.

S-1 -) Yüklediğim video ünlem geç yöntemiyle yüklendi yani başlıkları sayı olarak yüklendi ve düzelmiyor?
C-1 -) Yüklediğiniz bu videoların başlıklarını,etiketlerini ve açıklamalarını telifli videolar & para kazanma bölümü otomatik aktif eder. Bu nedenle telifli videolar & para kazanma bölümünden o kanala tıklayın sonra otomatik yap butonuna tıklayınız.

Not: Eğer buna rağmen değişmiyorsa demekki kanallarım sayfasında kanalın yanındaki bu kanala yüklediğim videoların loglarını sil butonuna basmışsınızdır.

S-2 -) Videoların ünleme düşüyor ne yapmam gerekiyor?
C-2 -) Kanalınız eğer karalisteye girmişse yani her attıgınız video ünlem oluyorsa dilerseniz telden video çekin atın yine ünlem alır. Bu kanalı dinlendirmek gerekir ve 20 gün sonra video yükleyin o zaman büyük ihtimalle youtube karalisteden çıkarmış olur.

S-3 -) Yeni kanallarımı karalisteye düşmesini nasıl engellerim?
C-3 -) Özgün video ve toplu özgün video üret bölümü ile %100 ünlemsiz, telifsiz yüklemeler yapabilirsiniz.

Eğer yeni kanalınıza toplu video kopyalayacaksanız ilk önce işte yukarıdaki özgün video bölümüyle en az 3 video yükleyin sonra diğer özellikleri kullanın böylelikle kanal ömrü çok artmış olacaktır.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] merhaba hocam sizden bir ricam olacak şu son yaşanan olaylardan sonra bize bir güzellik yapıp toplu video yükleme hakkı verseniz biraz nasıl olur? asla şikayet etmiyorum sadece bir öneri çok memnun oluruz

@Web_Scripti merhaba hocam sizden bir ricam olacak şu son yaşanan olaylardan sonra bize bir güzellik yapıp toplu video yükleme hakkı verseniz biraz nasıl olur? asla şikayet etmiyorum sadece bir öneri çok memnun oluruz
O dönemde yavaşlamalar olsada haklar tam olarak kullanıldı yani yüklemeler yapıldı. Lakin tatlı dille sorduğunuz için hafta sonuna doğru tüm üyelerime ufak bir jest yapıcam.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] üstad ödeme yöntemlerine ziraat bankasını da eklesen.inan çok iyi olur.her ay aldığım bot sayısı artıyor,paypalda para olmuyor bu yüzden sıkıntı oluyor, imkanınız varsa ekleyebilirseniz çok güzel olur.

toplu video yüklemede gene sıkıntımı var 32 video hala bir tane bile yüklenmedide yaklsık 21 dk oldu

Kontrol Yapılmadı yazıyor para kazanmada neden yapar arkadaşlar.

özgün video yapıyorum rusça ve fransızca yaptım video başlıksız yüklendi dedim herhalde kiril alfabesinden kaynaklanan bir sorun ama şimdi ingilizce yaptım bir tane ondada başlık düzeltilerek yüklendi diyor ve isimsiz bir başlık koyuyor.. aynı sorunu olan çözebilen var mı a dostlar?

@Web_Scripti üstad ödeme yöntemlerine ziraat bankasını da eklesen.inan çok iyi olur.her ay aldığım bot sayısı artıyor,paypalda para olmuyor bu yüzden sıkıntı oluyor, imkanınız varsa ekleyebilirseniz çok güzel olur.

Merhaba hocam,

ödeme yöntemi olarak kredi kartı, paypal ve 2 banka havalesi bulunuyor. Eğer birgün banka açıkken önünden geçersem seni hatırlayıp hesap açtıracağım hocam.

toplu video yüklemede gene sıkıntımı var 32 video hala bir tane bile yüklenmedide yaklsık 21 dk oldu

Gecenin o saatlerinde 1 milyona yakın otomatik video yükleme emri veriliyor. Bu nedenle serverlar gecenin o saatinde yavaş gelebilir. Şuanda da bu bölüme çok güzel bir hızlandırma yazıyorum.

Kontrol Yapılmadı yazıyor para kazanmada neden yapar arkadaşlar.

Merhaba hocam,

eklediğin kanal alt kanaldır. Ama siz ana kanal mailini tanıtmışsınızdır. sıkça sorulan sorular bölümüne bakabilirsiniz veya tanıtım videomuzun ilk 15 dakikasını izleyebilirsiniz.

özgün video yapıyorum rusça ve fransızca yaptım video başlıksız yüklendi dedim herhalde kiril alfabesinden kaynaklanan bir sorun ama şimdi ingilizce yaptım bir tane ondada başlık düzeltilerek yüklendi diyor ve isimsiz bir başlık koyuyor.. aynı sorunu olan çözebilen var mı a dostlar?

Merhaba hocam,

her attığın videoda bu şekilde bir durum varsa ayarlarım kısmında açıklama kısmında değişik karakterler vardır. Belki aylardır dile getiren olmamıştı. Dilerseniz başlığı etiketi açıklamayı bana destekden yazın incelemesini yapayım. Özgün video bölümü biraz farklı bir yapıya sahiptir daha değişik karakterleri elemesini yapamıyor olabilir.

Merhaba hocam,

her attığın videoda bu şekilde bir durum varsa ayarlarım kısmında açıklama kısmında değişik karakterler vardır. Belki aylardır dile getiren olmamıştı. Dilerseniz başlığı etiketi açıklamayı bana destekden yazın incelemesini yapayım. Özgün video bölümü biraz farklı bir yapıya sahiptir daha değişik karakterleri elemesini yapamıyor olabilir.

öncelikle destekten yazmadığım için kusura bakma hocam bi art niyetim yok yoğunsun diye arkadaşlardan yardım almak istedim.. :o
ayarlarım kısmında açıklama kısmını tam anlayamadım..

destekten başlık vs yazıyorum teşekkürler..

edit: :) önceki mesaja cevap gelmemiş daha sonra artık..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri