Ilgi alaka sıfır sitelerinden destek açtım yok forumdan yazdım yok tam 2 buçuk saat oldu ödeme yapali
Eğer videoyapta ilgi alaka sıfırsa siz çok yanlış gelmişsiniz demektir
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ilgi alaka sıfır sitelerinden destek açtım yok forumdan yazdım yok tam 2 buçuk saat oldu ödeme yapali
Merhaba hocam,
Günde 5 defa havale eft kontrol ediyorum. 18:30 mesai bitmeye yakın kontrol ettim. istanbul trafiği belli. Yeni yemek yedim ve birazdan pc başına oturacağım. Sanki öğlen yaptında açmamışım gibi yazıyorsun. Anında aktif olmasını istiyorsan kredi kartı veya paypalla ödeseydin. Havale ile onay için benim keyfimi bekleyeceksin. Sana böyle mesajlar gerek. Dilersen açmadan iade yapayım. Çünkü çok çalışabileceğimizi düşünmüyorum.
imzamdan alıntı:
Lütfen p.m. göndermeyiniz, skype kullanmıyorum. İletişim için Videoyap.com - Link ile Youtube.com'a video yükleyin. destek bölümüne yazabilirsiniz.
Tam iki saat önce ödeme yapıldı hesabım hala aktif degil
Ünlem geç sistemini ilk defa şu anda deniyorum. İnşallah verimli sonuç alırız.
Talimatlarınız doğrultusunda
1-"kanallarım" bölümünden ünlem geç i aktif ettim.
2-Sonra "telifli v & para kazan" bölümünden o kanalıma tıkladım
3-Sonra "otomatik yap" butonuna tıkladım
4-Sonra toplu video yükleme emri verdim
Şu anda videolar sayılı olarak yükleniyor. Bu arada sistem çok hızlı yarım saatte 200 video yüklendi ve yüklenmeye devam ediyor.
Merhaba Arkadaşlar,
Konumdaki 10 mesajın 8 tanesi aşağıdaki sorular hakkında geliyor. Bende açıklama olarak yazıyorum. Tekrar soruldukça aynı mesajı kopyalayacağım. Umarım açıklayıcı olmuştur.
S-1 -) Yüklediğim video ünlem geç yöntemiyle yüklendi yani başlıkları sayı olarak yüklendi ve düzelmiyor?
C-1 -) Yüklediğiniz bu videoların başlıklarını,etiketlerini ve açıklamalarını telifli videolar & para kazanma bölümü otomatik aktif eder. Bu nedenle telifli videolar & para kazanma bölümünden o kanala tıklayın sonra otomatik yap butonuna tıklayınız.
Not: Eğer buna rağmen değişmiyorsa demekki kanallarım sayfasında kanalın yanındaki bu kanala yüklediğim videoların loglarını sil butonuna basmışsınızdır.
S-2 -) Videoların ünleme düşüyor ne yapmam gerekiyor?
C-2 -) Kanalınız eğer karalisteye girmişse yani her attıgınız video ünlem oluyorsa dilerseniz telden video çekin atın yine ünlem alır. Bu kanalı dinlendirmek gerekir ve 20 gün sonra video yükleyin o zaman büyük ihtimalle youtube karalisteden çıkarmış olur.
S-3 -) Yeni kanallarımı karalisteye düşmesini nasıl engellerim?
C-3 -) Özgün video ve toplu özgün video üret bölümü ile %100 ünlemsiz, telifsiz yüklemeler yapabilirsiniz.
Eğer yeni kanalınıza toplu video kopyalayacaksanız ilk önce işte yukarıdaki özgün video bölümüyle en az 3 video yükleyin sonra diğer özellikleri kullanın böylelikle kanal ömrü çok artmış olacaktır.
O dönemde yavaşlamalar olsada haklar tam olarak kullanıldı yani yüklemeler yapıldı. Lakin tatlı dille sorduğunuz için hafta sonuna doğru tüm üyelerime ufak bir jest yapıcam.@Web_Scripti merhaba hocam sizden bir ricam olacak şu son yaşanan olaylardan sonra bize bir güzellik yapıp toplu video yükleme hakkı verseniz biraz nasıl olur? asla şikayet etmiyorum sadece bir öneri çok memnun oluruz
O dönemde yavaşlamalar olsada haklar tam olarak kullanıldı yani yüklemeler yapıldı. Lakin tatlı dille sorduğunuz için hafta sonuna doğru tüm üyelerime ufak bir jest yapıcam.
Kontrol Yapılmadı yazıyor para kazanmada neden yapar arkadaşlar.
para kazanması kapanmıs olabilir
@Web_Scripti üstad ödeme yöntemlerine ziraat bankasını da eklesen.inan çok iyi olur.her ay aldığım bot sayısı artıyor,paypalda para olmuyor bu yüzden sıkıntı oluyor, imkanınız varsa ekleyebilirseniz çok güzel olur.
toplu video yüklemede gene sıkıntımı var 32 video hala bir tane bile yüklenmedide yaklsık 21 dk oldu
Kontrol Yapılmadı yazıyor para kazanmada neden yapar arkadaşlar.
özgün video yapıyorum rusça ve fransızca yaptım video başlıksız yüklendi dedim herhalde kiril alfabesinden kaynaklanan bir sorun ama şimdi ingilizce yaptım bir tane ondada başlık düzeltilerek yüklendi diyor ve isimsiz bir başlık koyuyor.. aynı sorunu olan çözebilen var mı a dostlar?
Merhaba hocam,
her attığın videoda bu şekilde bir durum varsa ayarlarım kısmında açıklama kısmında değişik karakterler vardır. Belki aylardır dile getiren olmamıştı. Dilerseniz başlığı etiketi açıklamayı bana destekden yazın incelemesini yapayım. Özgün video bölümü biraz farklı bir yapıya sahiptir daha değişik karakterleri elemesini yapamıyor olabilir.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.