Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam,

Çarşamba günü buradan ve destek bölümünden yazdım. Dün yine buradan yazdım. Şu anda yine yazıyorum. Ancak 2 gündür ödeme yapmış olmama rağmen botu kullanamıyorum. Hocam cumartesi sabah arkadaşlarla kanallara sabah 8'den itibaren yükleneceğiz. Bugün bunu ve kredi yükseltme işlemini bitirmem lazım. Yarın bunlara zaman ayırmak istemiyorum. Ayrıca 3. gün olarak yarın. Bizim 3 gün bekletilmemiz de sizce büyük bir problem değil mi?

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] reyis ben,im dün 36 k hakkım vardı aniden 21 k kaldı bilmiyon sen loglardan felen bakabiliyonmu birinden 70 k hak alcaktım id pas verdim sabaha kdr cevap vermedi 14 k hak civarları hakkımı almış bende şifreyi değiştirdim hemen bunu çözebilme imkanı varmı bidaha zaten kimseye vermem şifre yani kime aktarıldığına bakabiliyomu ip kontrolundan geri alabilme gibi durum varmı olmuyosa yapacak bişey yok bida öğrenmiş olduk kimseye şifre vermemeyi siz bişiler yapabiliyosanız 14 k da az değil sonuçta resimde çektim bunla ilgili bide ben destekden yazmıştımda bot ile ilgili
bu dünyta geneli gleince 15 dk uzun videolar aktif olmuyor elle tek tek yapmak zorunda kalıyoxz bunu toplu hepsini aktif etme durumu bakalım bi demiştin durum nedir acaba

bide mesela telif dünya geneli geliyor ya ilk eşleşenleri dğeilde dünya genelini silse sonra eşleseni silde bunu yapabilirmi acaba

neyse bota yeni yeni ısınıyorum aklıma gelirse size daha söylerim bot güzel yani baya iyi teşekkürler herşey için unutmadan ilk sorun için üyelik mail adresim

[email protected] loglara bakılabiliyosa yada sizin siztem neyse herneyse kolay gelsin usta

Hocam bota mozaikleme gelecekmi ?

GT-I8150 cihazımdan gönderildi

Evet Mozaik olayı gerçekten çok önemli entegre ederseniz çok seviniriz

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorumlar için teşekkürler. Mozaik düşünmüyorum. Youtube günde 4 milyon videoyu mozaikleştir dersem ortada youtube kalmaz. Videoyapında lisansını iptal etmeye kadar durum gidebilir.

@Web_Scripti hocam,

Çarşamba günü buradan ve destek bölümünden yazdım. Dün yine buradan yazdım. Şu anda yine yazıyorum. Ancak 2 gündür ödeme yapmış olmama rağmen botu kullanamıyorum. Hocam cumartesi sabah arkadaşlarla kanallara sabah 8'den itibaren yükleneceğiz. Bugün bunu ve kredi yükseltme işlemini bitirmem lazım. Yarın bunlara zaman ayırmak istemiyorum. Ayrıca 3. gün olarak yarın. Bizim 3 gün bekletilmemiz de sizce büyük bir problem değil mi?

Destekde bekleyen mesaj sadece son 2 saate ait var. Bekleyem ödeme bildirimi yok.

www.videoyap.com/banka.php

buradan bildirim yaparsanız ancak görebilirim.

Bence Mozaik eklenmemeli bu yöntem eklenirse çöp olabilir.

Zaten ekleyen ekledi eklese ne olacak bi kaybimiz olmaz yani hem bot sahibi memnun olur hemde biz ha eklerse gittiği yere kadar kullanırız dediğim gibi bütün botlar ekledi zaten

Hocam bir şey soracağım adsense nin ayın 25ine kadar felan inceleme durumu mevcut malum. Botu alıp almamakta kararsizim. Şu durumda alip video atmali miyim sizce?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Web_Scripti reyis ben,im dün 36 k hakkım vardı aniden 21 k kaldı bilmiyon sen loglardan felen bakabiliyonmu birinden 70 k hak alcaktım id pas verdim sabaha kdr cevap vermedi 14 k hak civarları hakkımı almış bende şifreyi değiştirdim hemen bunu çözebilme imkanı varmı bidaha zaten kimseye vermem şifre yani kime aktarıldığına bakabiliyomu ip kontrolundan geri alabilme gibi durum varmı olmuyosa yapacak bişey yok bida öğrenmiş olduk kimseye şifre vermemeyi siz bişiler yapabiliyosanız 14 k da az değil sonuçta resimde çektim bunla ilgili bide ben destekden yazmıştımda bot ile ilgili
bu dünyta geneli gleince 15 dk uzun videolar aktif olmuyor elle tek tek yapmak zorunda kalıyoxz bunu toplu hepsini aktif etme durumu bakalım bi demiştin durum nedir acaba

bide mesela telif dünya geneli geliyor ya ilk eşleşenleri dğeilde dünya genelini silse sonra eşleseni silde bunu yapabilirmi acaba

neyse bota yeni yeni ısınıyorum aklıma gelirse size daha söylerim bot güzel yani baya iyi teşekkürler herşey için unutmadan ilk sorun için üyelik mail adresim

[email protected] loglara bakılabiliyosa yada sizin siztem neyse herneyse kolay gelsin usta

Merhaba hocam,

cotrigo_ nolu üye ugr93 nolu üyeye 15000 hak gönderdi.
ugr93 nolu üye cotrigo_ nolu üyeye 30000 hak gönderdi.
ugr93 nolu üye cotrigo_ nolu üyeye 30000 hak gönderdi.
cotrigo_ nolu üye ugr93 nolu üyeye 10000 hak gönderdi.
ugr93 nolu üye cotrigo_ nolu üyeye 10000 hak gönderdi.
cotrigo_ nolu üye ugr93 nolu üyeye 25000 hak gönderdi.
ugr93 nolu üye cotrigo_ nolu üyeye 25000 hak gönderdi.

Aranızdaki son 2 günde geçen hak transferleri hocam. Bu durumda benim elimden malesef birşey gelmiyor. Çünkü sizin şifrenizle yapılmış. Keşke şifrenizi vermeydiniz, ama vermişsiniz bari sonra keşke şifreyi değiştirseydiniz. Allah hayırlısını versin.

Beyler 1000 tane üyem orada 1500 videoyu ayarlıyor diyelim o sistem 1 tuşa basınca 17 sayfa işlem yapıyor. 1000*1500*17 bu kadar işlemi anlık yapabilecek tek yer belki googledur. 50 şerli yapsam vaziyet yine aynıya yakın olur. 50 videoya tik atmak 50 sn demektir. 50 snde tekrardan 50 video yüklüyormuş gibi oluyorsunuz. Dün 9 milyon videoya tekrar özgünleştirme uygulanmış demekki yeterince iyi kullanılıyor. Bu kadar işlemden sonrası zorlamamak gerekir. Yoksa eklemem 15 dklık iş
sen bilirsin ister çıkartırsın ister çıkartmazsın ben talebimi dile getrdim benim panelimde bişeye yaramıyor 300 video 25 kanal 7500 e özgünleştir yapacam bide diğer hesap neyse yaa kolay gelsin ayrıca kanal takip sisteminden tamamen vazgeçtin sanırım (telif p.kazan vs )ayrı bot olarak

sen bilirsin ister çıkartırsın ister çıkartmazsın ben talebimi dile getrdim benim panelimde bişeye yaramıyor 300 video 25 kanal 7500 e özgünleştir yapacam bide diğer hesap neyse yaa kolay gelsin ayrıca kanal takip sisteminden tamamen vazgeçtin sanırım (telif p.kazan vs )ayrı bot olarak
Hocam sitem etmeye gerek yok, bende neden olamayacağını dile getirdim. 2tb videoyu youtube mozaikleştirebilir mi? 10.000 makina olsa yine mozaikleştiremez. Youtube bizim göndereceğimiz o yükü kaldıramaz. 15 dk test ettim youtube'a video yüklenmedi, youtube çöktü. Benle alakasız dedim sabah 6 da 15 dk daha test ettim yine youtube çöktü. Benden nasıl yapmamı bekliyorsun youtube'un sistemi çökerken ben onu tamamen aktif etsem benim botumun lisansı kalmasının imkanı var mı?

Yükleme yapılmayan sadece Telifli videolar ve para kazan sistemi olacak üyelik modülünden vazgeçmedim. Bota yenilik getirmek dışında botu hızlandırıyorum. Dün'ün genel ortalamsında bir üyem 1.000 video emri verince 20 dk da 1.000 videoyu atıyordu. Videoların ortalama boyutu 250mb'dır. Şuanda bunun gibi hızlandırmaları yapıyorum. Herkes sitem edebilir ama videoyap'ı 1 aydan fazla süredir kullanan birinden sitem ettiğini duymam beni üzdü. Demekki kazanamamış kişiler arasında yer alıyorsunuz.

Hocam sitem etmeye gerek yok, bende neden olamayacağını dile getirdim. 2tb videoyu youtube mozaikleştirebilir mi? 10.000 makina olsa yine mozaikleştiremez. Youtube bizim göndereceğimiz o yükü kaldıramaz. 15 dk test ettim youtube'a video yüklenmedi, youtube çöktü. Benle alakasız dedim sabah 6 da 15 dk daha test ettim yine youtube çöktü. Benden nasıl yapmamı bekliyorsun youtube'un sistemi çökerken ben onu tamamen aktif etsem benim botumun lisansı kalmasının imkanı var mı?

Yükleme yapılmayan sadece Telifli videolar ve para kazan sistemi olacak üyelik modülünden vazgeçmedim. Bota yenilik getirmek dışında botu hızlandırıyorum. Dün'ün genel ortalamsında bir üyem 1.000 video emri verince 20 dk da 1.000 videoyu atıyordu. Videoların ortalama boyutu 250mb'dır. Şuanda bunun gibi hızlandırmaları yapıyorum. Herkes sitem edebilir ama videoyap'ı 1 aydan fazla süredir kullanan birinden sitem ettiğini duymam beni üzdü. Demekki kazanamamış kişiler arasında yer alıyorsunuz.
hocam gerek sen gerek ben kazanıyoruz ..bundan iki tarafta emin ayrıca ben sana mozaikten bahsetmemiştim hocam toplu özgünleştir seçeneğinden bahsetmiştim ... eski üye olmam hususuna dayanaraktan daha dikkate almanı isterdim sözlerim sitem değil arayışa sokmadın bizi bugünde kadar ama bunu devam ettirmeni isterim hocam Allah daha versin başarılar dilerim saygılar

Hocam Adsense kontrol için ayrı bir yazılım ya da entegre bir sistem, tadından yenmez :)

mobil mesaj

Mozaik eklenipte sistemi yoracaksa hiç eklenmesin diğer botlar ekleyebilir çünkü onların videoyap gibi üyeleri yok sistemleri sakin buna musait ama videoyap çok kalabalık üye grubundan oluşuyor o yüzden her türlü sorun yaşayabilirsiniz . Bi laf vardır bulgura giderken evdeki princten olmayalım en iyisini bot sahibi daha iyi bilir. Ama söyle bişey olabilir Anasayfaya tek link olarak entegre edilirse olabilir

hocam gerek sen gerek ben kazanıyoruz ..bundan iki tarafta emin ayrıca ben sana mozaikten bahsetmemiştim hocam toplu özgünleştir seçeneğinden bahsetmiştim ... eski üye olmam hususuna dayanaraktan daha dikkate almanı isterdim sözlerim sitem değil arayışa sokmadın bizi bugünde kadar ama bunu devam ettirmeni isterim hocam Allah daha versin başarılar dilerim saygılar
video yöneticisi kısmı

Hocam çok yanlış anlamışım kusura bakma. bazen olaylar içiçe giriyor bu nedenle olayları karıştırmışım.

Toplu özgünleştirme için bir sistem planlıyorum. Anlattığım durumu okumuşsunuz. Sizin 7.500 rakamı oldukça düşük bir rakam. Keşke herkesde sizin kadar az olsa. Bizede az yük gelmiş olur. Ama ortalama her üyemde ortalamasında aktif 36.000 adet video bulunuyor. Çünkü bizde 1 aylık üyelik aldıktan sonra %95 oranında sonraki ayarlarda da çalışmaya devam ediliyor. Hesaplarda videolar birikmiş oluyor.

Hocam Adsense kontrol için ayrı bir yazılım ya da entegre bir sistem, tadından yenmez :)

mobil mesaj

Belki farkeden vardır. Dünden itiraben otomatik api key oluştura tıklayınca sadece youtube apiyi açmıyor artık youtube adsense apiyide aktif ediyor. Yani kanalın kazançlarınıda ileride botda görmeyi mümkün kılmak üzere bir alt yapı başlattım. Bu konuda alt yapıya başladım. Ama youtube adsense api çok farklı bir düzeyde php olarak şuanda yapmıyor javascript olarak yapabiliyor.

Mozaik eklenipte sistemi yoracaksa hiç eklenmesin diğer botlar ekleyebilir çünkü onların videoyap gibi üyeleri yok sistemleri sakin buna musait ama videoyap çok kalabalık üye grubundan oluşuyor o yüzden her türlü sorun yaşayabilirsiniz . Bi laf vardır bulgura giderken evdeki princten olmayalım en iyisini bot sahibi daha iyi bilir. Ama söyle bişey olabilir Anasayfaya tek link olarak entegre edilirse olabilir

Merhaba hocam,

Doğrubir düşünce bunu toplu videolara değilde anasayfadan tek tek yüklemeye ayarlıyabilirim. Bu işlem 10 gün boyunca youtube aktif olarak çalışırsa ben eklemesini yapabilirim. Çünkü farklı sistemler bu işlemi yaptırıyor şuanda. Youtube'un yapacağı hamlede 10 günde belli olur. Ona göre bir yön çizebiliriz. 1.5 yıldır riske girmeden adımlar attık. Hem videoyap hemde sizin kanallarınız adına %100 sağlıklı sonuç verecek olursa bizde eklemesini yaparız hocam.

görmediniz heralde .
Aslında o zaman girdiğimde görmüştüm hocam. Lakin her mesaja malesef cevap veremiyorum. Olamayacaklara cevap veriyorum gerisi olacak veya istenilene yakın olacak demektir. O bölümü ya toplu video hakkından düşürüp isteyen fazladan yükleme yapabilecek veya benzeri birşey olucak

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri