Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Telifli Videolar ve Para Kazanma Bölümü Değiştirilmiştir.

1) Artık tüm kontrolleri değil istediğiniz kontrolleri yaptırabilirsiniz.
+ Hepsini Yap
+ Telifli Videoları Sil + Para Kazanmayı Aç + Soru İşaretlerini Dolara Çevir
+ Ünlemli Videoları Sil + Para Kazanmayı Aç + Soru İşaretlerini Dolara Çevir
+ Telifli Videoları Sil + Ünlemli Videoları Sil
+ Telifli Videoları Sil + Para Kazanmayı Aç
+ Ünlemli Videoları Sil + Para Kazanmayı Aç
+ Telifli Videoları Sil
+ Ünlemli Videoları Sil
+ Para Kazanmayı Aç
+ Para Kazanmayı Aç + Soru İşaretlerini Dolara Çevir

Artık dilerseniz kontrol etmesini istediğiniz tipi seçebilirsiniz. Veya hepsini yap bölümü otomatik seçili gelir. O seçili kalmaya devam edebilir.

2) Artık Kanal Kontrol Süresini 30 Dakika yerine siz belirliyebilirsiniz.
+ 30 Dakika
+ 1 Saat
+ 2 Saat
+ 3 Saat
+ 6 Saat
+ 12 Saat
+ 24 Saat

Örneğin aktif olarak video yüklediğiniz kanallar var bu kanalları 30 dakika yapınız. Ama bir kanala video yükleme yapalı 5 günden fazla olmuşsa ve yükleme yapmayacaksanız onun süresini 30 dakikada bırakmayınız. 1 yıla yakın süredir bu bölüm sistemimizde aktif 30 dakika olarak hiç sıkıntı çıkmadı. Çünkü sistemimiz 1 kanala birdefa girince 15 gün boyunca hiç çıkış yapmadan cookie ile gezinir. Buda youtube.com'un banlamasını engeller. (Bu bir videoyap.com teknolojisidir.) Fakat ne olursa olsun artık aktifliğini yitirmiş ve sorunu olmayan kanallarda botu çok gezdirmeyin.

Not: 30 dakikayı maksimum 15 kanalınızda seçebilirsiniz. Diğer kanallarınıza diğer saatleri seçebilirsiniz. Bunu yapma amacım aktif 100.000 kanal kontrol ediliyor. 20 gündür sistem 30 dakikada bir her kanalı kontrol edemiyor(yetişemiyor). Bu sistem ile birlikte kanal kontrol sürelerinin aksaması olmadan yapılacağını düşünüyoruz. Bazı arkadaşlara bu bir sınır olarak gelebilir. 1-2 gün boyunca herkes ayarlarını yapar ve uzun süreleri seçen arkadaşlar çok olursa sistem döngüyü rahatlamış olur. Bu sayada 15 kanalınızı 30 dakika seçmek yerine 25'inide 30 dakika seçme yapabiliriz.

Bu özellik çok iyi oldu :) Ben kanalımda ünlemleri silmek istemiyordum bunun içinde kontrolü iptal etmek zorunda kalıyordum o zaman da eşleşen geliyordu. Tam yerinde bir özellik olmuş.

Teşekkürler Videoyap :)

Bu özellik çok iyi olmuş, seve seve bütün kanallarımı 3 saatte bir kontrol için seçtim:)

Uyari: [email protected] kanal bilgileriniz hatalı olduğu için yüklenemedi. Youtube Hata Sebebi: E
Internal Error
0

Hocam tekli yüklerken yüklüyorum ama toplu videoda böyle bir sorun veriyor sebebi nedir?

ytkazan a gelen özellik bu botada gelecekmi ? ünlem geç sistemi gelmiş bota

cok mantıklı bir yenilik olmus zaten uzun süredir 30 dakikada bir yetişmiyordu kendi adıma su anda 3 saatte bire aldım artık yükleme yapmadıgım kanalları bir çok kişi daha böyle yapacaktır böylece sistemin yükü biraz azalır ve 30 dakika seçilen 15 kanal tam zamanında olur :)kimse bosyere karalamasın yani bu gece olan bişeyi bu güncellemeye kimse baglamasın hiç bir alakası oldugunu düşünmüyorum webscriptinin de dediği gibi hiç bişeyle oynamadıysanız zaten bişe değişmemiş tek fark 30 dakika değilde 1 saatte kontrol ediyor hiç bişe secmediyseniz
o başta öyle değildi maalesef...sistem ilk güncellediğinde en fazla 5 kanala 30dk da bir kontrol sınırı geldiğinde normal olarak tepki verdik.@Web_Scripti de o öyle değil ,güncelleme dosyalarının hepsini sistem işlememişti dedi ama uyarı olarak açılır penceresini de sistem hazırlamamıştı herhalde.1.dk.dan tepki alınca sistemde değişikliğe gitti ve olması gereken duruma getirdi.

sistemi kurarsınız kim neyi seçmek istiyorsa ister.ben sadece kanal kontrolü için bu botu kullanıyorum ve ben aldığımda 30dk da bir kontrol etmeyi becerebiliyorsa sistemi aynı düzeyde tutmaya uğraşması gerekir.abonesi artıyor diye sunuculara yük biniyorsa bu benim sorunum değil.ya abone alımını durduracak,yada ek sunucu açacak.tamam eskiden ünlem belası yoktu ve kontrolü belki zorlaştırmıştır ama eskiden de 30dk da bir eşleşen,telif siliyordu bu bot...botu rahatlatacak her güncelleme anında geliyorken şu sitelerden otomatik çekme gibi bir ayrıntı bile sadece 3-5 siteyle sınırlı olarak kaldı.neden çünkü sisteme yük binecek...

hocam özgün videoya müzik ne zaman gelicek

özellikle http://www.youtube.com/audiolibrary buradan daisy dukes adlı parçayı yüklerseniz çok iyi olur

tüm youtube müziklerini denedim beğeni alan videolarda hep daisy dukes var o yüzden

Arşivime bir çok müzik indirdim. Telif risk kontrollerini yapıyorum 2-3 güne inş ekleyeceğim

Bu özellik çok iyi oldu :) Ben kanalımda ünlemleri silmek istemiyordum bunun içinde kontrolü iptal etmek zorunda kalıyordum o zaman da eşleşen geliyordu. Tam yerinde bir özellik olmuş.

Teşekkürler Videoyap :)

Siz sağolun, beğenmenize sevindim. Evet bazı arkadaşlar silinmesin hemen biraz abone kasayım diyordu. Bu nedenle böylr birşey ekledim. 4-5 saat boyunca farklı özelliğe alıp sora yeniden hepsini kontrole alabailirsiniz. Böylelikle risklerden arınmış, abone kasmış olursunuz.

Bu özellik çok iyi olmuş, seve seve bütün kanallarımı 3 saatte bir kontrol için seçtim:)

Beğenmenize sevindim. Belli bir süreden sonra çok daha yararlı olduğunu gösterecektir

ytkazan a gelen özellik bu botada gelecekmi ? ünlem geç sistemi gelmiş bota

Eğer mozaik sisteminden bahsediyorsanız hocam bir çok defa konudan yazdım. Ben o işi sizi kanallar, benim lisans haklarım için doğru bulmuyorum. O özelliği ekleyecek olursam youtube 1 günde o açığı kaldırır. Ama 10-15 gün boyunca youtube bu işe dur demezse bende sistemime ekletirim. O işin brnim sunucularıma yükü yok, tamamen youtube sunucularına yükü var. Eklemek istesem 4-5 saatte yazar eklerim.

Videoyap botunun özellikleri gün geçtikçe düşüyor.Eskiden 25 kanal 30dk da bir kontrol edilirken şimdi 15 kanal 30dk da bir kontrol ediliyor.

Videoyap botunun özellikleri gün geçtikçe düşüyor.Eskiden 25 kanal 30dk da bir kontrol edilirken şimdi 15 kanal 30dk da bir kontrol ediliyor.
Merhaba hocam, son 20 günün ortalaması 1 saat 10 dakikaydı. Ben aslında değerli 15 kanalı 30 dk da bir yapsın, gerisini 1 saat veya farklı zamanda yapabilsin diyr getirdim bu olayı. Eğer daha yüksek zaman seçimler çoğalırsa o zaman 25 ide 30 dk seçilebilir hale getircem. Bu yapılan tüm kanallarınızın ortalama kontrol süresini düşürmedi aksine %100 işinize gelicek bir durum oldu.

Hocam simdide süre geçiyor para kazanma kısmında kontrol yapılmadı yazıyor?

Hocam bota ne oldu böyle ya toplu video atıyorum uçarcasına attı videoları ,bendemi böyle bilmiyorum ama çok iyi ya, videoyap 1 numara helal olsun.

Arşivime bir çok müzik indirdim. Telif risk kontrollerini yapıyorum 2-3 güne inş ekleyeceğim

Siz sağolun, beğenmenize sevindim. Evet bazı arkadaşlar silinmesin hemen biraz abone kasayım diyordu. Bu nedenle böylr birşey ekledim. 4-5 saat boyunca farklı özelliğe alıp sora yeniden hepsini kontrole alabailirsiniz. Böylelikle risklerden arınmış, abone kasmış olursunuz.

Beğenmenize sevindim. Belli bir süreden sonra çok daha yararlı olduğunu gösterecektir

Eğer mozaik sisteminden bahsediyorsanız hocam bir çok defa konudan yazdım. Ben o işi sizi kanallar, benim lisans haklarım için doğru bulmuyorum. O özelliği ekleyecek olursam youtube 1 günde o açığı kaldırır. Ama 10-15 gün boyunca youtube bu işe dur demezse bende sistemime ekletirim. O işin brnim sunucularıma yükü yok, tamamen youtube sunucularına yükü var. Eklemek istesem 4-5 saatte yazar eklerim.

Hocam 1 aydır söylüyorum küçük bir özellik var :)
Yoğunsun tekrar hatırlatmak istedim bu toplu özgün video bölümüne filtre kısmı eklermisin 1-2 hafta önceki videoları özgünleştiriyor böyle birşey yapabilirsen harika olur :)

Hocam simdide süre geçiyor para kazanma kısmında kontrol yapılmadı yazıyor?

Hocam sistemin iç yapısında bir değişiklik olmadı. Dilerseniz destekden gece tüm cevaplar verilmiş olucak.

Hocam Videoyap Hesabımı Dondurmak İstiyorum
Tabiki hocam destekden bildiriniz.
Hocam bota ne oldu böyle ya toplu video atıyorum uçarcasına attı videoları ,bendemi böyle bilmiyorum ama çok iyi ya, videoyap 1 numara helal olsun.

Evet hocam server optimasyon işlemlerine ayırdım bu haftayı. 1 haftadır bu hızda, inş hep bu hızda devam edicek yakında toplu video hak arttırmayı düşünüyorum.

Hocam 1 aydır söylüyorum küçük bir özellik var :)
Yoğunsun tekrar hatırlatmak istedim bu toplu özgün video bölümüne filtre kısmı eklermisin 1-2 hafta önceki videoları özgünleştiriyor böyle birşey yapabilirsen harika olur :)
O bölüme müzik eklemeleri kısa sürede yapacağım inş o zaman ekleyeceğim hocam. Her bölüme sırasıyla geri dönüp yenilikleri getiriyorum. Her geçen gün daha çok video yükleniyor, daha az kanal kapanıyor, daha çok izlenme ve daha az ünlem geliyor.Amacım bu 4 lüyü bir arada en yüksek seviyede tutmak. Videoyapın asıl amacı kazandırmaktır. 2 ay önce videoyap kullanmaya başlayan bir üyem bu ay 14 bin tl kazandı. Ama dün süresini yenilemeyeceğini başka botlarla sınırsız işlem yapmak istediğini söyledi. Kendisi benim botdan çıkmış, kanal kontrolünü 1 gün yaptırmadı ve kanalları uçtu. Biz hedefimiz limitleri zorlamak kesinlikle olmadı. Biz kazandırmaya uğraşıyoruz. Bazı arkadaşlara destekden kanalınız kapanmış mailine gelen açıklama nedir diye çok sorduğumu görmüştür. Daha planımda çok iş var. Mesala toplu video yükleme emri verdiniz. O kanalda 2 video ünleme düştü. Ve sizde ünleme birgünde 2 den fazla video ünleme düşerse video yüklemeleri iptal etsin emri tanımladınız hemen durdurcak. Çok plan var ve hepsini siz iletiyorsunuz ben yazıyorum. 9.000 üyeyi devirdik 10.000 e koşuyoruz. Alexa tr de 800. en büyük siteyiz. Günlük 4.000.000 video yükleniyor. 10.000 den fazla kanal bizim kontrol mekanizmamızla devam ediyor. 1 ay içerisinde bota olağan dışı özellikler eklenecektir. Video yöneticisi bölümüyle kanaldaki hit oranlarının %90 arttığını görüyorum. 1 hafta içerisinde videoyapın en çok kullanılan 5 özelliğinden biri olmuştur.

Umarım destek taleplerinde sorunum çözülür ve hakkımı alabilirim.
Bu tür konuları forumdan takip etmiyorum ve sorunumu buradan kesinlikle dile getirmiyorum fakat haklı olduğum konuda haksız konuma düşüyorsam her türlü hakkımı ararım.
Hesabıma hala ekstra 15 bin adet hak yüklemenizi bekliyorum.

hocam videoları yüklerken mozaikle ünlemi geçirmeyi denesek güzel olacak,aksi takdirde 2 adsens hesabımda boşda bekleyecek

Önceki sayfada açıklamam mevcut.

Umarım destek taleplerinde sorunum çözülür ve hakkımı alabilirim.
Bu tür konuları forumdan takip etmiyorum ve sorunumu buradan kesinlikle dile getirmiyorum fakat haklı olduğum konuda haksız konuma düşüyorsam her türlü hakkımı ararım.
Hesabıma hala ekstra 15 bin adet hak yüklemenizi bekliyorum.

Konu nedir bilmiyorum, destekden cevaplar verilecektir. Kimsenin hakkını videoyap yemedi. İspatlayan çıkarsa 1 yıllık bedava üyelik veriririm. Mevzuyu bilmediğimden yazmam mümkün değil. Cevap verilmemiş birşeyse cevap bekleyiniz.

Hocam mozaik olayını ben yaparsam youtube kaldırır demissinizde youtube sizce bunun farkında değil midir? Bence tamamen farkındadır. Yani siz yapsanızda yapmasanızda olacağına varır. 10 15 gün bekleyip ekleyecem diyorsunuz ama belkide 15 gün sonra kapatacaklar? biz bu 15 gün içinde bunu kullanarak kanallarımızdaki videoların çoğunu $ yaksak bizim baya isimize gelir bu.

Geçmiş olsun üzüldüm duruma, kontrolü yapılmayan derken tam anlıyamadım. Kontrolden hiçbirşeyi çıkarmadım hocam. Kontroller yapılıyor öncedende zaten 1 saatte 1 defa yapıyordu(Adı 30 dakikada birdi ama 1 saatte 1 yapıyordu ve süreyi takip edildiğinde gösteriyordu). Şuanda ise yine 1 saatte 1 defa yapıyor. Birşey değişmedi bu konuda.

Hocam bunu buradan söylemek istemezdim. O hesap hatasının nedeni kanalınızın kapatılmış olmasıdır.

Anlayışınız ve değerlendirmeniz için teşekkürler. 1-2 gün içinde çok yararlı ve iyi bir adım olduğuna herkes inanacaktır.

Şunu demek istedim 25 kanal içerisinden sadece 9 kanalın kontrolü yapılmamış ve anladımki sadece kontrolü yapılmayan o 9 kanalın para kazanması gitmiş ama diğerleri duruyor.. Ben başta bütün kanalların para kazanmasının gittiğini sandım açıkçası biraz şaşırttı beni durum normalde tek adsenseye bağlı bütün kanalların para kazanmasının gitmesi gerekmiyor muydu ? :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri