Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
@Web_Scripti Ben süremin durdurulmasını istemiştim şuan pasif durumda sistem tekrardan hızlansın o zaman açtıracağım bir sorun olur mu ?
https://www.videoyap.com/banka.php@Web_Scripti desteğe yazdım. Banka bilgilerinizi alabilirmiyim.
Bu botun ünlem geçme sistemi iyice can sıkmaya başladı.numaraları manuelde kontrol ettirdim ünlem geçmesi için numaralar verdi şimdi numaraları değiştirmiyor manuel kontrol ettirdim yine düzeltmiyor ne yapmam gerekiyor yaa
ne yani şimdi o videolar yalan mı oldu ? bütün gün onla uğraştım geçmesidir şusudur busudur yazık oluyor böyle.Ünlem geç maalsef problemli çalisiyo bende de dediginiz durum dışında %60 falan geciyo sonra siliniyo, video hakkından gidiyo.
Uzaydan 220 mil uzaklıktan Tapatalk ile gönderildi.
ne yani şimdi o videolar yalan mı oldu ? bütün gün onla uğraştım geçmesidir şusudur busudur yazık oluyor böyle.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.