Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
@medser lusia.34 hocam bana lazım
![]()
27 saat oldu
Arkadaslar yeri değil ama birsey sormak istiyorum
Bir kanalım 3 telif alıp kapanırsa adsenseye bağlı tüm kanalların para kazanması kapanıyor mu?
Kisaca evet adsenseye bagli tum kanallar para kazanmasi kapanir. Aborjin. Birdahaki sefere ilgili yerde sorunu sor lutfen.
Haklisiniz hocam, soruyu yanlis anlamisim.(para kazanmasi giderse bi kanalin diye anlamisim) mesajimi duzelttim.Kusura bakmayın konu dışı olacak az önce 3. Telif geldi ama diğer adsense lerin para kazanması kapatılmadi yani 3. Telif geldi kanal spamdan kapandı bilginiz olsun hocam . Bu arada bot şu sıralar o kadar yavaş değil saygilar
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba bol kazançlar, uzun süredir araştırma aşamasındaydım youtube de şuan içinde kararlıyım eğer düzeni orturtursam birden fazla hesapda almak isterim fakat şuan için bir günlük deneme hesabı alabilirmiyim rica etsem. @Web_Scripti
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.