Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Bırakın yuklemeyi kanalları kaç gundur hatta haftadır kontrol etmıyor 3 5 saat arayla oda belkı kontrol edıyor bı bakıyorum 11/12/13 kontrol etmemıs her saat elle kontrol edıiyorum

Bunun cevabını önceki sayfalarda verdi.

Merhaba Arkadaşlar,

Kanallarınızın oto kontrollerde sıkıntılı görünmesinin sebebi videoyap değil. Eğer manuelde o anda sıkıntı vermiyor ama oto kontrolde bazı kanallarda yapamamış raporu çıkıyorsa sebebi youtube un internal error vermesi. Bu youtube da dolaşırken aldığınız youtube hatasıdır. Youtube bu denli makinalarını yoran ben değilim. Youtube ara ara yaşar ve düzeltir.

Yükleme yavaşlığına gelince acilleri anasayfa veya toplu link ile yükleyin. Youtube yavaşlaması toplu videolarımızında yavaşlamasına neden olmuş durumda. Yinede 1000 video emri 4 saatde %90 tamamlanır ortalamasındadır. Geçici yavaşlıktır, yakında çözüme ulaştıracağız.

Arkadaşar toplu video çekimlerinde logo sol üstte yer alıyor.Bunu sağ alta ayarlayacak seceneğimiz var mı ?

Şu saatten sonra botta yeni bi özellik falan olması umurumda değil yeter ki halihazırda olanları kullanabilelim,gece 3'te ödemesini yaptığım 3.hesabım hala bekliyor mesela?!!sistemi çok zorlayan bişey olmamasına rağmen şu saate kadar bekliyorsam gerisini düşünmek bile istemiyorum.Ama herşeye rağmen hakkını da teslim etmem lazım bence dünya çapında bir bot ,kesinlikle abartmıyorum 10 numaradır benim gözümde sayesinde çok iyi seviyelere geldik umarım hocam herşeyden önce sistemin stabilize edilmesine öncelik verir,saygılar.

Destekten hala dönüş yapılmasını bekliyorum .

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Edit:Geri dönüş yapıldı sorun çözüldü,teşekkürler videoyap.

Eleştirilerimiz olduğu gibi hakkını da vermek lazım. Bugün bencede düzelmeler oldu. Eski haline kavuşacak gibi.

Toplu kanal çekme yaparken %25 çerçeve ekleme özelliği çalışmıyormu bende standart yükledide ? Bir kanaldan devamlı video yüklemesi için o kanalda kendi kanalıma çekicek video kalmamışken farkettim elimlede o kanala ayit video yüklemesini otomatik yapmak için komutta veremiyorum illa o kanaldan bir video yu yükletmem mi gerekiyor otomatik o kanal video yüklediği zaman alması için, manuel elimle yazamıyorum bi yöntemi varmı ?

Not: Sadece botun yapımcısı değil bilen arkadaşlarda varsa bilgilendirirse sevinirim. :)

1.5 ay önceki bazı videolarda hala sayılar düzeltilmemiş. bunların orjinal etiket, açıklama, başlıklarına nasıl ulaşabilirim? panelde mevcut mudur? bot bazı videoların sayılarını değiştirmiyor.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam 1 aylık üyelik almak istiyorum'da garanti bankası hesabınız var ise iban nosunu yollayabılırmısınız rica etsem .

Kredi kartından süre almak çok daha iyi oluyor sürenin yüklenmesi 1 saniye bile sürüyor belki

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kredi kartından süre almak çok daha iyi oluyor sürenin yüklenmesi 1 saniye bile sürüyor belki

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu konuyla ilgli yazmayı düşünüyordum resmen cevap olmuş eyvallah :)

süreyi uzatacaktım. iş bankası eft yapacağım ama bottaki iş bankası hesap numarası kaldırılmış. sadece garanti bankası var.
işbankasından garanti bankasına eft oluyor mu?

hocam biraz önce kredi kartı ile 1 aylık satın aldım
süreyi eklermisiniz hesabıma

100 video yüklemeye çalıştım Server sıkıntınızdan daha tamamlanamadı 1 gündür. Server'ları arttırmadıkça Ytkazan botundan iyi olamayacaktır.

Aciliyet gerektiren bir işle uğraşıyorsanız şu anki şartlarla almamanızı öneririm.

Botları kıyaslamayı sevmem ancak ytkazanla videoyap arasında dağlar kadar fark var. Ytkazanda 1 video atarken videoyapla 200 video atıyorum. Günlük 2000 video yüklüyorum sorunsuz ve hızlı bir şekilde.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri