Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

@Web_Scripti
Hocam önceki aylarda belirtilmişti ama konu çok hızlı ilerlediği için takip edememiştim.

Seçtiğimiz bir kanalı aynı anda birden fazla kanala yükletemezmiyim? Aynı şekilde kelime arayarak yaptığımız yüklemelerde aynı anda birden fazla kanalımıza atamazmıyız videoları?
Videolar zaten download edilmiş olacak. Sadece upload etmek kalacak. Sistemi rahatlatır hemde diye düşünüyorum...

Daha önce cevaplandı lisans iptal durumu falan sözkonusu oluyormuş.

Yandex'e altarnetif olarak Google ve Bing görsellerindende çekim olursa daha güzel olur hocam teşekkürler

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] ; hocam dunya geneli veren videolari biryere kayit etse, sonra o videolar yuklenmek istendiginde yuklemese.
Dunya geneli para kazanmalari goturdugu icin bu ozellik eklenirse bize cok yardimi dokunur.

hocam bu sistemi isteğe bağlı yapabilir misiniz? isteyen kullanır isteyen kullanmaz.

selam para kazanması kaybolan videoları silmesi gibi bir durum söz konusu olabilir mi 100 videomdan 7-8 tanesinin para kazanması kaybolmus 10 defa manuel kontrol yapıtığım halde silmedi sanırım o özellik yok :) mümkün müdür eklenmesi ?

Video ortası reklam ayarla dediğimde Lütfen kanalınızı telifli videolar & para kazan bölümünden manuel kontrol ediniz. Sonra tekrar deneyiniz. Diyor. Kontrol ediyorum sonra tekrar video ortası reklamları ayarlamaya çalışıyor yine aynı hata çıkıyor.

@Web_Scripti
Hocam önceki aylarda belirtilmişti ama konu çok hızlı ilerlediği için takip edememiştim.

Seçtiğimiz bir kanalı aynı anda birden fazla kanala yükletemezmiyim? Aynı şekilde kelime arayarak yaptığımız yüklemelerde aynı anda birden fazla kanalımıza atamazmıyız videoları?
Videolar zaten download edilmiş olacak. Sadece upload etmek kalacak. Sistemi rahatlatır hemde diye düşünüyorum...

Kesinlikle harika bir düsünce.

özgün video yükle kısmında o kadar alakasız resimler çıkıyor ki hocam videoyu biraz uzatıyım diyorum olmuyor :P Yok mu bi çözümü .Fenerbahçe yazıyorum James bond çıkıyor ...

Arkadaşlar ben şu şekilde bir öneride bulundum fakat Web_Scripti tek kişi ile bu işin olmayacağını destek gelirse yapabileceğini söyledi.

Önerim şu ;

Mesela kanal çek diyoruz daha sonra kanaldaki tüm videoları 50 şer olarak listeliyor fakat eğer ki orda 20dk üstü 4dk altı gibi seçenekler olursa eğer örneğin sadece 20dk üstü videoları listelesek ? Kanalımıza atsak iyi olmaz mı ? İsteyen bu şekilde atabilse ? Uzun,kısa videolar karışık gelmese kanala ? Bu fikrimi destekleyenler varsa Web_Scripti ni etiketleyerek benim mesajıma alıntı yaparak lütfen konu altına desteklediğini yazarsa bunu entegre edebilecek destek gelirse botu yazan arkadaş...

Arkadaşlar ben şu şekilde bir öneride bulundum fakat Web_Scripti tek kişi ile bu işin olmayacağını destek gelirse yapabileceğini söyledi.

Önerim şu ;

Mesela kanal çek diyoruz daha sonra kanaldaki tüm videoları 50 şer olarak listeliyor fakat eğer ki orda 20dk üstü 4dk altı gibi seçenekler olursa eğer örneğin sadece 20dk üstü videoları listelesek ? Kanalımıza atsak iyi olmaz mı ? İsteyen bu şekilde atabilse ? Uzun,kısa videolar karışık gelmese kanala ? Bu fikrimi destekleyenler varsa Web_Scripti ni etiketleyerek konu altına desteklediğini yazarsa bunu entegre edebilecek destek gelirse botu yazan arkadaş...

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] arkadaşın fikirini destekliyorum bende böyle birşey istiyorum..

Arkadaşlar beğeni veren arkadaşlar teşekkür ediyorum beğenileriniz için. Destek için mesaj yazın lütfen önemli olan o.

Çünkü bu dk filtre entegrasyonunun desteğinizle geleceğini unutmayın :)

S.a [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] Hocam videoyaptan bildirdim ödeme ismini müsait olunca ilgilenebilirseniz sevinirim :)

özgün video oluştururken aynı videoyu aynı anda daha çok kanala atabilsek aslında iyi olur

Merhaba Hocam.

Daha önce soruldumu bilmiyorum ama bot üzerinde videoya yeni yapılan yorumları görme imkanımız var mı? Çünkü 2 kez rastlantı sonucu gördüm telif vs olaylarından önce videonun kaldırılması yönünde video sahibi tarafından yorum yapılmaktadır.Benim yoğunlaştığım konu için yorumları görmem çok önemli. binlerce video yüklüyoruz, yapılan yorumları takip etme imkanı olmuyor.Böyle bir özellik gelirse yararlı olacağı düşüncesindeyim.

Şu yt güncelleştirmesi geldi geleli 3 gündür para kapanmalarla uğraşıyorum.. [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] üstad sen bunu engelleyemeyebilirsin ama lütfen rica ediyorum artık şu para kazanmaların kapanmasını en aza indirgemeye çalışan bir geliştirme uyarla şu sisteme...

Hocam bir ara benimde sürekli para kazanmalarım kapanıyordu telif topluluk gelen kanalı direk siliyorum ve bir tarayıcıdan birden fazla youtube hesabına girmiyorum yaklaşık 3 aydır birşey olmadı deneyebilirsin

Merhaba Hocam.

Daha önce soruldumu bilmiyorum ama bot üzerinde videoya yeni yapılan yorumları görme imkanımız var mı? Çünkü 2 kez rastlantı sonucu gördüm telif vs olaylarından önce videonun kaldırılması yönünde video sahibi tarafından yorum yapılmaktadır.Benim yoğunlaştığım konu için yorumları görmem çok önemli. binlerce video yüklüyoruz, yapılan yorumları takip etme imkanı olmuyor.Böyle bir özellik gelirse yararlı olacağı düşüncesindeyim.

Yorumlara bende bakıyorum genelde kanallarda topluluk kısmında youtube güzel gösteriyor ama çok kanalda yorar bunun içinde maillere bakabilirsiniz yorum geldiğinde mail geliyor.

Yorumlara bende bakıyorum genelde kanallarda topluluk kısmında youtube güzel gösteriyor ama çok kanalda yorar bunun içinde maillere bakabilirsiniz yorum geldiğinde mail geliyor.

hocam toplamda 50 kanal var benım amacım hesaplara gırmeden yorumları görmek. birde mail adresine tek tek girmekte uzun ve yorucu bir iş.

Merhaba günlük video yükleme hakkımız kaç hocam

Merhaba Arkadaşlar,

Yorum olayını araştıracağım apisi hızlıysa tek ekranda tüm kanallara gelen yorumları gösteririm.

Bing image search ü araştırdım. Oda google gibi ücretli olduğu için yapılamıyor. Video üretmede arama başlığı var. Videonun ismini değilde kısa öz başlık verirseniz herşeyde sonuç bulmanız mümkün. Yinede alternatifleri araştırıyorum.

Günlük toplu video hakkı 250, anasayfadan tekli yükleme sınırsız. 1 hesapda kanal 25. Diğer herşey sınırsızdır.

Yarın küçük resim ekleme güncellemesi gelecekir. Hayırlı geceler

Merhaba Arkadaşlar,

Yorum olayını araştıracağım apisi hızlıysa tek ekranda tüm kanallara gelen yorumları gösteririm.

Bing image search ü araştırdım. Oda google gibi ücretli olduğu için yapılamıyor. Video üretmede arama başlığı var. Videonun ismini değilde kısa öz başlık verirseniz herşeyde sonuç bulmanız mümkün. Yinede alternatifleri araştırıyorum.

Günlük toplu video hakkı 250, anasayfadan tekli yükleme sınırsız. 1 hesapda kanal 25. Diğer herşey sınırsızdır.

Yarın küçük resim ekleme güncellemesi gelecekir. Hayırlı geceler
Hocam ünlem sıkıntısı ile ilgili varmı bir gelişme yada kafanızda bir proje ?

Hocam ünlem sıkıntısı ile ilgili varmı bir gelişme yada kafanızda bir proje ?
buna ek olarak dünya engeli yiyen bir videoyu anında silmesi gibi bir şey de eklenebilir. anladığım kadarıyla yüklenen videoları anbean takip edip silersen kanal siciline işlemiyor izlenimlerime göre..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri