D
Dean
Guest
çok mu iyi bir şey bu ?????
ne oluyor ????? fln hayırdır ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
çok mu iyi bir şey bu ?????
hocam ben hepsini aynı anda yapmak istiyorum.. tek video yükleme ayarlarında olan tüm özellikler gibi orada da olmasını istiyorum.. yani hem %40 video çerçeve %50 renk karartma 15 saniye süre kesme gibi her videoya bunların uygulanmasını istiyorum umarım anlatabilmişimdir..Merhaba Hocam,
süre kesme, çerçeve, renk açma hepsi hocam toplu videolar bölümünde var. duyurular bölümünde resimli gösterimi bulunuyor.
hocam ben hepsini aynı anda yapmak istiyorum.. tek video yükleme ayarlarında olan tüm özellikler gibi orada da olmasını istiyorum.. yani hem %40 video çerçeve %50 renk karartma 15 saniye süre kesme gibi her videoya bunların uygulanmasını istiyorum umarım anlatabilmişimdir..
hocam yeni geleck özellik sayesinde ona gerek kalmayacak zaten
ben devam eden üyeliğimi yeniledim fakat video yükleme hakkı hala 250 üyelik yenilendiğinde video yükleme hakkı eklenmiyormu yoksa hak mı satın almak gerekiyor bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
teşekkürler..Hocam devam eden üyeliginzi 1 ay extra daha süre aldıysanız atıyorum 3 gününüz kaldıysa gün hakkınız 33 olmuştur extra olarak 250 video hakkı eklemez günlük 250 video hakkınız olur her zamanki gibi. günlük video hakkınızın artması için video hakkı satın almanız gerekmektedir
2001 yılından bu yana Eski bir adsense yayıncısı olarak söylüyorum bunun karşılığı youtube tarafından çok ağır olabilir. AdSense bana kadar gidebilir. Youtube Algoritması bunu anladığı zaman ki kısa zamanda anlayacaktır .ve işlemler menüel olarak devreye girecektir, yani Adsense ban' a kadar gidebilir ki büyük ihtimal...... söylemek istemiyorum ! Google Aptal değil ! Ben kesinlikle tavsiye etmiyorum umarım bu büyük hatanızdan geri dönersiniz hocam umarım gün gelince beni anlamazsınız saygılarımla
Yeni sistemi şuan test ediyorum arkadaşlar 120 tane 3-5 saat arası uzun çizgi film atıyorum, işlendiği zaman sistemi uygulayacağım ve kesin başarı oranı bu şekilde tespit edilecektir.
Videoların ünleme düşmesi Youtube'un bir BUG'u hatası olarak düşünüyorum, bilinçli olarak veya başka sebepten düzeltmedikleri bir hata, özel bir uygulama değil bence. Bu açıdan bunu geçmek bir risk oluşturacağını düşünmüyorum. Varsayımlar üzerine değil de deneyip yaşayarak görmek en doğrusu.
Merhaba hocam,
Google adsense 2006 ekim ayında yayına başladı. Yurt dışında 2005 yılında başladı. Amacım sizi bozmak değil, farklı reklam yerleriyle çalışıyor olabilirsiniz. 98 yılından bu yana yazılımcıyım. 2005 yılından bu yana yazılım firmam var. Google'un algoritmaları üzerine bir çok projem var. Evet google dediğiniz gibi aptal değil. Bu işlemi yapan kanallarıda tespit etmeside çok zor değil. Ama benim içeride uygulattığım yöntem video çözünürlüğünü ve kalitesini arttırıyor. Yani youtube bunu ünlem geçmek için değil çözünürlüğü iyileştirmek için olduğunu düşünecektir. Zaten youtube.com bu özelliği kullanıma açmışsa kullandıracaktır. Bana göre en kötü durum video çözünürlüğü iyileştirilsede ünlem kontrolünü yinede yaptırabileceği bir algoritma geliştirebilir.
Kullanıp kullanmamak kişiye kalmıştır. Önerinize saygı duyuyorum. Fakat bu yöntemi isteyen binlerce üyemiz mevcut. Küçük bir öneri tahtamıza bakın isterseniz ne kadar kişi istiyor. İstenilen şeylerin yapılması mümkünse benimde yapmam şart oluyor.
http://www.videoyap.com/oneri.php?s=1
Sizde beni anlayın hocam, 1.5 aydır bunun doğru olmadığını hep anlattım ve yapmayacağım dedim. Sonuç ne oldu? Günde 100'lerce mesaj destekden geliyor. 10'larca mesaj öneri tahtasına atılıyor. 10'larca mesaj forum konularımda yazılıyor. Ben bu özelliği aktif ederek bunu isteyenlerin kullanımına açmış oluyorum. Kullanmayanlar için zaten hiç bir şey yok. Çünkü onu yapan alan adım farklı. Makinaları farklı. Benim videoyap.com'a hasar verme ihtimali inşallah 0'dır.
2005 den 2014 e toplam kazanç 4.5 bin tl mi hocam ?benimde amacım sizi bozmak değil hocam !
http://i.hizliresim.com/P3lYNO.png
eski bir yayıncı olarak söylüyorum bunu anlamanız yeterli oldu sanırım oraya 2001 olarak yanlış yazdım hızlı yazdığım için bu resim herşeyi ispat ediyordur umarım hocam gittiğiniz yol çok yanlış ünlem geçme olayından bahsediyordunuz bu kuşkusuz büyük bir başarıdır lakin yasa dışı birşeydir. bunu çok kolay alglayıp adsense bana kadar şiddetli cezaları olacaktır. video yap sistemini çok beğeniyorum o ayrı konu tartışmasız en güzel bottur
Yeni sistemi şuan test ediyorum arkadaşlar 120 tane 3-5 saat arası uzun çizgi film atıyorum, işlendiği zaman sistemi uygulayacağım ve kesin başarı oranı bu şekilde tespit edilecektir.
Videoların ünleme düşmesi Youtube'un bir BUG'u hatası olarak düşünüyorum, bilinçli olarak veya başka sebepten düzeltmedikleri bir hata, özel bir uygulama değil bence. Bu açıdan bunu geçmek bir risk oluşturacağını düşünmüyorum. Varsayımlar üzerine değil de deneyip yaşayarak görmek en doğrusu.
64 ID numaralı ilk 1 yıllık üyen olarak bana neden test bilgileri göndermedin, çok darıldım hocam![]()
Tam tersi bence bu yöntem bugtur yakın zamandada bu bug çözülür![]()
Hocam eğer Ünleme veya Eşleşen vs. çözüm olacaksa ben gelmesi taraftarıyım.
benimde amacım sizi bozmak değil hocam ! Yanlış biliyorsunuz ben 2005 ekim ayında aldım isterseniz canlı olarak teamdan gösterebilirm herneyse
http://i.hizliresim.com/P3lYNO.png
eski bir yayıncı olarak söylüyorum bunu anlamanız yeterli oldu sanırım oraya 2001 olarak yanlış yazdım hızlı yazdığım için bu resim herşeyi ispat ediyordur umarım hocam gittiğiniz yol çok yanlış ünlem geçme olayından bahsediyordunuz bu kuşkusuz büyük bir başarıdır lakin yasa dışı birşeydir. film sektörü gibi düşünün bunu film çalışanların adsenseden canı çok yanmıştır mesela buda böyle birşeydir. bunu çok kolay alglayıp adsense bana kadar şiddetli cezaları olacaktır. Bu yaptığınız olayı diğer kadar yap video yap sistemleri gibi değil bizim için büyük bir buluş ama bu yöntemin hiçmi hiç uzun süreceğini sanmıyorum yöntem çok sevindirici ama ben ilerisini hiç mi hiç iyi görmüyorum
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.