Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

arkadaşım benimde seninle bu forumdakilerle kişisel bir sorunum yok. [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] ne önerilen yöntemi ben zaten 2 aydır manuel olarak uygulayarak geçiyorum ve başarı oranı %98 lerde bence süper bir olay herkes bu işten ekmek yiyor yesin

şimdi söyleyeceklerim size değil bu ünlemi geç 2 olayını istemeyenlerin bir bölümünün bu olaya karşı çıkmasındaki sebep (bence) ellerinde bulundurdukları kategori tekelinin kırılması, gelirlerin bölüneceğinden çekinmeleridir.

sabahtan beri tutuyorum kendimi söylememek için duygularıma tercüman oldun hocam

Berkan dediğin kişiyi fazla tanımıyorum fakat eski bir forum üyesidir. Ayrıca Berkan olayı dediğin yöntem şu anda videoyap botu tarafından gayet başarılı olarak kullanılıyor. Berkanın yöntemi yanlış olsa idi zaten bota entegre edilmezdi. Ayrıca berkanın süresiz banlanma nedeni ise bu forumda kendi forumunun linkini vermesidir. Buda yönetimin insiyatifindedir. Saygılarımla

Ne berkanı tanırım ne serkanı sadece o arkadaş yeni bir forum açmış bulduğu yöntemi başkalarının öğrenmesi için forumuna üye olmasını istemiş gib çocukca işler benimde öyle birşey yapacağımı düşündü bazı arkadaşlar.Olay bu.

Ne berkanı tanırım ne serkanı sadece o arkadaş yeni bir forum açmış bulduğu yöntemi başkalarının öğrenmesi için forumuna üye olmasını istemiş gib çocukca işler benimde öyle birşey yapacağımı düşündü bazı arkadaşlar.Olay bu.

bu onun o anlık yaptığı bir hatadır. Bana kalırsa insanları yaptıkları 1 hata uğruna karalamamak gerekir çünkü eski bir geçmişi olan forum üyesidir. Ayrıca her ne olursa olsun insanların arkasından atmak iyi birşey değildir dinimizce haramdır çünkü hepimiz insan oğluyuz bazen hatalar ile doğruları görebiliriz.

Arkadaşlar, berkan videoyapa özgün video üretme bölümünün açılması için fikir veren kişidir. Banlanma sebebi videoyapla alakasızdır. Boşa tartışmaya gerek yok.

Bilenyok hocam istatistikler için çok teşekkürler. Fakat ünlemler çıkmış. Başarı oranına neden %100 yazdın? O bölümü tam anlıyamadım

Arkadaşlar, berkan videoyapa özgün video üretme bölümünün açılması için fikir veren kişidir. Banlanma sebebi videoyapla alakasızdır. Boşa tartışmaya gerek yok.

Bilenyok hocam istatistikler için çok teşekkürler. Fakat ünlemler çıkmış. Başarı oranına neden %100 yazdın? O bölümü tam anlıyamadım

Eski yöntemde denediğinde ünlem almış hocam.Yeni yöntemde %100 sonuç almış

Hayır hocam, istatistiklerini paylaştığım 5 kanal aylar önce açılmış, normal bir şekilde yüklenmiş kanallar.

Sistemi test ettiğim tek kanalda başarı oranı yüzde yüz.

O kanalların verilerini paylaşma sebebim, bu sistem olmadığında gelen ünlem ve dolar miktarlarını göstermek. Yani bir nevi kategorinin ne kadar acımazsızca ünlem verdiğini görmek..

Hocam bana bu işlemlerin anlatımını video çekip atan arkadaş senmisin? Eğer öyleyse bu başarı benim değil senin başarı. Eğer sen değilsen o videoyu atan arladaşındır.

Evet benim hocam teşekkür ederim benimki bir öneriydi ben kaynağı gösterdim siz çıkarıp işlediniz.

Walla şuan deniyorum 1 kanala 30 dk lık 100 video attım dünya engeli bile geçiyor :)

Ellerine sağlık
Web_Scripti

Walla şuan deniyorum 1 kanala 30 dk lık 100 video attım dünya engeli bile geçiyor :)

Ellerine sağlık
Web_Scripti
Hocam çok sevindim. Olumlu bulmanız çok güzel.
Evet benim hocam teşekkür ederim benimki bir öneriydi ben kaynağı gösterdim siz çıkarıp işlediniz.
Olur mu hocam. Ben 1 günde yazılıma döktüm. Siz fikri verdiniz. Fikir yazılımdan çok daha değerlidir.
Simdi bu yeni ünlem gecme sistemi entegre edildi mi ?
Hocam 1 yıldan fazla süredir botu kullanan arkadaşlara test ediyor. 30 dk sonra aksi durum olmazsa tüm üyelere aktif edeceğim.

Sabahtan beri test ediyorum
Beklediğimden daha güzel sonuçlar elde ettim

her ikinize de teşekkürler fakat 15.00 da işe gitmem gerekiyo bu çok kötü oldu :)

hocam ödeme bildirimi yaptım destekdende yazdım bakarsanız seviniri eft geçtim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri