Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Bende şu an çok saçma bir durum var. Video işlenirken para kazanma kontrol ettiriyorum ? işaretinde kalıyor ve işlenme bitince tekrar ediyorum $ oluyor. Vidyolar 15 dk üzeri. Youtubenin sistemini mi bozdunuz yoksa bu geçici bir şans mı ? :)

ünlem geç 2 yaptıktan sonra işlenme bitmeden para kazanmayı açarmısın. Sonra sayfayı yenile ? kendiliğinden dolar yanması lazım

Merhaba Arkadaşlar,

Akşama haberi yayınlıycam. Botda tek açmanız o özelliği yetiyor. %98 sonuç olumlu. Ama %99 sonuç için sitedeki duyurular veya burada gözünüz olsun.

Bende şu an çok saçma bir durum var. Video işlenirken para kazanma kontrol ettiriyorum ? işaretinde kalıyor ve işlenme bitince tekrar ediyorum $ oluyor. Vidyolar 15 dk üzeri. Youtubenin sistemini mi bozdunuz yoksa bu geçici bir şans mı ? :)
aynı durum bende de oluyor. işlenme olanlar varken olunca 2-3 tane ünlem çıkıyor sadece o kadar.

ünlem geç 2 yaptıktan sonra işlenme bitmeden para kazanmayı açarmısın. Sonra sayfayı yenile ? kendiliğinden dolar yanması lazım
O şekilde zaten yukarıda yazmıştım hocam 2 vidyo attım ve videoyaptan kontrol etti girdim düzenleme işleniyor yazıyordu ve zaten $ yanmış durumdaydı. 2 vidyoda olsa %100 başarı. Diğerleri şu an kendi halinde düzenlemeye maruz kalmadan $ oluyor.

hocam bu sistem anlık mı para kazanma açıyor sonradan ünlem geç 2 sistemiyle attığımız videoların hepsi aniden ünleme dönmesin böyle bi olasılık varmı yoksa ünlem sorunu olmadan önceki gibi videolar patladıktan sonra mı ünleme yavaş yavaş dönüyor

O şekilde zaten yukarıda yazmıştım hocam 2 vidyo attım ve videoyaptan kontrol etti girdim düzenleme işleniyor yazıyordu ve zaten $ yanmış durumdaydı. 2 vidyoda olsa %100 başarı. Diğerleri şu an kendi halinde düzenlemeye maruz kalmadan $ oluyor.
Düzenlemeyi para kazanmayı açmadan yüzde yüz yapar. Size o yüzden o şekilde görünüyordur. Artık bu nedenle kanal ömürleri çoşacaktır.

ve videoyap sahalara geri döner!!! :D şahsen sırf ünlem yüzünden 1 aydır kullanmıyordum artık kullanmaya başlıyım haklarımı bekleyin beni çizgifilmler :D

@Web_Scripti hocam bunu önerenden de yapandan da allah razı olsun ne diyeyim :) öneri tahtasını yeni gördüm bu arada duyurularda son duyuru 11 i görünüyor o yüzden girmemiştim 2 gündür. birazdan inceliyorum o bölümü de ;)

@Web_Scripti

Hocam para kazanma özelliği açılmamış kanala, Ünlem Geç 2 ile video yükledikten sonra; kendi bilgisayarımızdan el ile kanalın ve ardından videoların para kazanmasını açsak yöntemi başarılı uygulatmış olur muyuz? (Telifli V. kısmından kontrol ettirmeden)

Yani, sistem bu özelliği hangi aşamada uyguluyor? Kanalın para kazanmasının açık olması şart mı? Telifli kısmından manual ya da otomatik kontrol ettirmemiz şart mı? Yoksa kanal ünlem geç 2 şeklinde ayarlıyken sadece videoyu yüklettirmemiz yeterli mi?

Arkadaşalr kanala attıgınız videoların hepsinin işlenmesi bittiginde manuel olrak o kanalı kontrol ettirdiginizde bütün videolar para kazanmaya açılıyor ;)

az önce bir videoya ünlem geldi sıfır kanaldı, 15 videoda 1 tane ünlem düştü. bu videoda müzik vardı kaldırdım, ondan sonra açtım para kazanmasını ama ünlem geldi. çerçeve yoktu videoda. test edelim biraz daha bu sistem daha iyi olacak inşallah. :)

Videoyap en iyi bot dediğimizde diğer bot sahipleri alınıyor :)

Bu işlemi yaparken para kazanması açık mı olmalı kanalın ? yoksa eşleşen v.s gelen videoları temizledikten sonra yapsakta oluyor mu ?

Bir tek bende mi işe yaramıyor yoksa yanlış mı yapıyorum bir yerlerde. Kanalda videolar var işlenmeleri bitmiş kanallarım bölümünden ünlem geç2 si aktif kanaldır bu ardından ben parakazanmadan kontrol yaptırıyorum videolar ünleme düşüyor sonra tekrar yaptırıyorum siliyor videoları.

mozaikleştirme sistemi diğer botlara geldiğinde o botu kullanan arkadaşa dediğim cümle şu "videoyap getirirse ortalığı yıka yıka getirir" işte bu :D

3. ayımı dolduruyorum botta, dün aklıma geldi acaba kanalı otomatik adsenseye bağlama olabilir mı acaba, otomatik kanal oluşturma falan?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri