CemaLi
Platin Üye
Videoyap en iyi bot dediğimizde diğer bot sahipleri alınıyor![]()
Yöntemi videoyap bulmadı ki
Hepsi kendi alanında başarılı arkadaşlar.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Videoyap en iyi bot dediğimizde diğer bot sahipleri alınıyor![]()
3. ayımı dolduruyorum botta, dün aklıma geldi acaba kanalı otomatik adsenseye bağlama olabilir mı acaba, otomatik kanal oluşturma falan?
doğru mu bu şekilde mi ?Şuan ilk defa deniyorum doğru anladıysam ne mutlu banaşu şekilde yapıyorum onaylarsanız sevinirim
Kanallarım bölümünden ünlem geç 2 seçiyorum.
Telifli V.Para kazan bölümünden otomatige alıyorum.
Videoları yüklüyorum işlenmeler bitmeden kanalı kontrol ettirmiyorum. işlenmeler bitince "telifli v.para kazan" bölümünden el ile yada saatini bekleterek kontrol ettiriyorum. videolar düzenleme işlemine geçiyor ve dolarları yakıyor. işlenme devam eden videolarda dolar yakmaya çalışırsa ünleme düşüyor anladıgım kadarıyla MUTLAKA işlenmeler bitmeli![]()
doğru mu bu şekilde mi ?
* Kanallarım bölümünden Ünlem Geç 2 yi seçin.
* Videoları yükleyin hepsi tam işlensin bitsin.
* Sonra Telifli Videoları Otomatik Sil ve Para Kazan Yap bölümünden manuel olarak para kazanmalarını açın.
Herşey bu kadar basit.
Alex o halde otomatik kontrolü iptal mi ediyoruz para kazanmaları açana kadar ?
hocam merhaba toplu video bölümünde kanal isimlerinin yanına kaçıncı sıradaki kanal olduğunu da yazabilir misiniz? farklı adsenseler ile çalışınca birbirine karışıyor.Alex hocam kısa ve öz açıklamış.
Bu konu hakkında geceye duyuru yapacağım. Hem kullanımı hakkında.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.