Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

sanırım ünlemi geç sistemi stabil degil 14 videoda 7 ünlem(10-15dklık) geldi.
gözlemledigim hatalar bana göre videolar işlenme bittikden sonra manuel kanalı kontrol ettirdiginizde bazı videolara işlem uyguluyor bazılarına uygulamıyor atlatma yapıyor.

işlem uyguladıgı anda dolarları yakıyor haliyle işlem tam aktif olmadan yine ünlem geliyor belli bi aralık olması lazım :(

edit: yani Tüm videolara işlem yapılacak aradan 10 dk geçince dolarları yaksa %99,9 ünlemi geçer düşüncesindeyim

Aynı kanıdayım hocam.Takip ediyordum işleme girmeyenlerin hepsi ünlem oldu.Hangi videoya ünlem geleceği önceden belirlenmiş gibi :)

yaa beyler 3 farklı kanal için denemedim oto apikey al calısmıyor ki boto yeni kanal ekleyemiyorum

sistem sürekli DisplayUnlockCaptcha iznini istiyor. Yeni hesaplarda da izin vermemi istiyor.Eski izin verilmiş hesaplarda tekrar izin istiyor.İşin garibi izin veriyorum tekrar izin almam isteniyor google ile ilgili bir problem var galiba?

Hiç böyle olmuyordu açtığım kanallar spamdan patlamaya başladı aynı problemi yaşayanlar var mı acaba ? 3 kanal açtım bugün max 250 video yüklüyordum kanallara..

yaklasık bi 15 sayfa yorumu yapıldı bu yeni sistemin açıkcası heycanlanıp denedim sistemi özellikle ünlem yediğim türde videolarda denedim sonucta verilen oran için bi video türü belirtilmemişti bende deneyip göreyim dedim gerçekten söylenildiği kadar varmı diye açıkcası sonuc büyük bi hüsran kendi bildiğim gibi yüklesem daha çok dolar yakardım bu bota yakıstıramadım sahsım adıma bu kadar yorumdan sonra böyle bir performansı @Web_Scripti

EDİT:
İşlemin denendiği kanal sayısı:14
Açılma tarihi:1-2 önce
Yüklenen video sayısı:En az 1k hatta muhtemelen daha fazla ama botta yüklediğim videolara bakınca ordaki sayı 568 aradaki fark ne oldu hiç bir fikrim yok.
Dolar yanan video sayısı: malesef sıfır :(

Islenmesi devam eden ve yeni videolarda para kazanmasini acti ve hepsi unleme dustu.
Biraz daha uzerinde calisilmasi gerek bence. Olumlu birsey soylemek icin erken.

""Ünlem geç 2 seçiminiz bulunuyor. En az ünlem için Hepsini Yap yerine Ünlem Geç 2'ye özeli seçiniz. ""
Ilgili kanal unlem gec2 yapilmisti zaten, ama eski unlem gec ile bu yenisini birbirine karistiriyor.Birinden kacani oburu yakaliyor gibi oldu.

hocam afedersin ama bu sistem de tam anlamıyla fiyasko cıktı her seyi harfiyen yapmama ragmen 20 videolu kanallarımada bazılarda 1 bazılarında 2 video dolar yand ki o videoları normal şekilde yaksam yine en az 1 -2 video dolar yanardı.
Bu sistemi bota entegre etmeden önce mutaka denemişssinizdir ama ya bota uymadı bu sistem yada fene halde kandırıldık..

hocam afedersin ama bu sistem de tam anlamıyla fiyasko cıktı her seyi harfiyen yapmama ragmen 20 videolu kanallarımada bazılarda 1 bazılarında 2 video dolar yand ki o videoları normal şekilde yaksam yine en az 1 -2 video dolar yanardı.
Bu sistemi bota entegre etmeden önce mutaka denemişssinizdir ama ya bota uymadı bu sistem yada fene halde kandırıldık..
Hocam gunaydin
Temiz bos bir kanala acmayi denediniz mi

dün gündüz ben denediğimde elimdeki yandex maillerden dolayı baya sıkıntı çektim ilk başta ünlemler ve sonrasında kanal kapanmaları oldu ama normal kanallarda sistemi normal bir şekilde uyguladığımda 400 e yakın videoda 6 ünlem verdi. işlenmeden yaptığım kanallarda ise yarısı ünleme düştü. bu arada telif olayına da dikkat etmek gerek 3 saat dolmadan 4 kanalda telif vardı.
[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] nin yeni bir projesi var galiba, ytpsms ile ilgili nedir daha detaylı öğrenebilir miyiz, bot içinde kanal satışı mı yapılacak acaba?

dün gündüz ben denediğimde elimdeki yandex maillerden dolayı baya sıkıntı çektim ilk başta ünlemler ve sonrasında kanal kapanmaları oldu ama normal kanallarda sistemi normal bir şekilde uyguladığımda 400 e yakın videoda 6 ünlem verdi. işlenmeden yaptığım kanallarda ise yarısı ünleme düştü. bu arada telif olayına da dikkat etmek gerek 3 saat dolmadan 4 kanalda telif vardı.
@Web_Scripti nin yeni bir projesi var galiba, ytpsms ile ilgili nedir daha detaylı öğrenebilir miyiz, bot içinde kanal satışı mı yapılacak acaba?
@static_reactor evet hocam kanalların hepsi temizve bos kanallr idi

@
sonbhulut
Hocam su olayı nasıl yaptıgınızı tek tek anlatırmısınız malumunuz konuda bir cok arkadas çözemeid olayı.

şimdi önceliklekanal kaydederken ünlem geç 2 yi seciyoruz
sonr akanalı telifli veideolar kısmından ünlemgec 2 sistemine alıyoruz ve videoları atıyoruz sonra otomatik kontrol saatini kaç yapacagız sag taraftaki 30dakika yapptım olmadı 1 saat yaptım olmadı elimle manul ekontrolettirdim bazılarınıdüzenlemeye aldı bazılarını almadı.Şimdi benimanlamadım nokta su biz videoları ülem gec2 ile attıgımızda otomatik kontrol yapacakmısyız yada bota yaptıracakmıyız yoksa hiçb ir işlem yaptırmayacakmıyız kendisi yapıyormu şimdi bir kanalımdada 24 saati sectim otomatik kontrolde bakalım bu nasıl olacak.

Bende video editör calısmıyor su hatayı veriyor

"Maalesef bir hata oluştu. Video düzenlemeleriniz kaydedilemedi."
"Sunucudan veri alınmaya çalışılırken hata oluştu. Yeniden deneyin veya sayfayı yeniden yükleyin"

Sanırım youtubenin editör cöktü dün gece ondan dolayı hepsi ünlem geldi.

Ünlem 2 sistemini kullananlar manuel video editör ile görüntüleme iyilestir,sabitlestir yapsın bakalım kayıt edilecek mi video ?

son soruma sorup yatacagım artık gecedenberi uyumadım
bu ünlem 2 yi yaparken kanalın para kazanması acıkmı olacak kapalımı bütün düzenlemeleri yaptıktan sonramı acacagız kanalın para kazanma özelliğini

son soruma sorup yatacagım artık gecedenberi uyumadım
bu ünlem 2 yi yaparken kanalın para kazanması acıkmı olacak kapalımı bütün düzenlemeleri yaptıktan sonramı acacagız kanalın para kazanma özelliğini

Heralde acık olması gerekiyor ama benim videoları düzenleme yapmadan parasını acmıs ve hepsi ünlem.
Az önce normal elle yaptım yine ünlem geldi, anlamadım galiba cökecek bu taktikde

Merhaba Arkadaşlar,

Ünlem Hakkında:

bazılarınızın ünlem geç 2 özelliğiyle birlikte ünlem oranlarının çok yüksek olduğunu görüyorum. Bunun nedenini açıklamıştım. Video o anda yükleme işlemesini youtube yaparken youtube.com daki video görüntü ayarını yaptırmıyor ve para kazanmasını açtırıyorsunuz.

Bunun için :
1) Kanallarınızı kanallarım sayfasından ünlem geç 2 özelliğine taşıyın.
2) Telifli videolar & para kazanma sayfasında hepsini yap yerine ünlem geç 2 ye özel i seçiniz.

Böylelikle sistem youtube.com hala işlemesini bitirmediği video varken para kazanmasını sistem açmaz.

Dün Toplam bu özellikle birlikte 6.250.000 video yüklendi. %97 başarı oranıyla videolar dolar yandı. %3 kısmının büyük bir kısmıda video işlenirken para kazanmaları açtı. Onların ise ünlem geç yapmadan para kazanmasını açmasıyla aynı şeydir.

Otomatik Api Key Hakkında:

Dün akşam 11 gibi youtube otomatik api keyi almayı değiştirdi. Bu süreçte manuel api key ürettiniz. Şimdi sabah tekrardan youtube.com'a göre uyarladım. Otomatik api key alma tekrardan aktifdir.

Bazı Kanalları çekerken 3. sayfadan, 11. sayfadan sonra çekilmiyor:

Arkadaşlar denedim böyle birşey yok. Kaç tane sayfa çektim ama hepsini gösteriyor. Kanaladını girdiğiniz yerin altında telifli riski düşük ve Hepsi diye bir seçenek var. Orada hepsi seçeneğini seçerseniz o kanaldaki tüm videoları görürsünüz. Telif riski düşük derseniz o kanaldaki riski çok az olanları görürsünüz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri