KimLanBunLaR
Yasaklanmış
arkadaşlar nerde takılıyosunuz bilmiyorum da bende başarı oranı gerçekten çok tatmin edici %90 la atıyo adsense ile yeniden çalışmaya başladım bu özellik sayesinde 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam fark ettiğim birşey var videoyu düzenledikten sonra bazı videolarımda sürekli olan bi oynama var video sabit durmuyor izelyen için sinir bozucu bi olay olabilir... acaba sebebi ne olabilir..
Merhaba hocam,
ekte bir dosya gönderiyorum. Nereden seçimini yapacağına dair. Bu Telifli videolar & para kazanma içerisindedir. Dilerseniz destekden yazın şu kanalımı ayarladım olmuş mu diye. incelemeyi yaparım. iyigünler
Orjinaliyle arasındaki fark daha iyi yerine daha kötü bir durum mu veriyor? Hım youtube'da şaşırdı demekki ne yapacağını. Tam zıttına özellik youtube'da otomatik ve sabitle butonlarına basıyor aslında daha sabit olması gerekir. Dilersen destekden yaz hocam bir bakayım.
arkadaşlar nerde takılıyosunuz bilmiyorum da bende başarı oranı gerçekten çok tatmin edici %90 la atıyo adsense ile yeniden çalışmaya başladım bu özellik sayesinde![]()
Tamam hocam bunu yapmadan önce kanal üzerine tıklarken açıyor ya para kazanları.açtıktan sonra örneğin videolar ünleme düştü ünleme düştükten sonra tekrar dolara çeviriyomu? çünkü ünleme düşmüş oluyor.Kanala tıklayınca tüm videoların para kaznamasını açıyor ve ünlem geç 2 özel yapmadan hepsi ünlem oluyor
En dikkat edilmesi gereken şey. Yükleme başlamadan önce kanalınızı ayarlayın arkadaşlar. 2 işlem gerekiyor. kanallarımdan ünlem geç 2'yi aktif edin. telifli videolarda ünlem geç 2'ye özeli seçin. Sonra yüklemeye başlayın. Yükleme başlandıktan sonra değiştirip kanalı o hale alırsanız birşey değişmez.
İnşallah daha da çok kazanırsın. Adına sevindim hocam.
Hocam artık yüklemeye başlamışsan ve o işlemi yapmamışsan en başında o videolar için en iyi şey hepsi yüklensin o kanala 1-2 saat birşey atma. Sonra kanala telifli videolardan tıkla ardından otomatik yap sonra ünlem geç 2'ye özeli seçin. Böylelikle onlarda yanmamış olur.
Not: Ünlem almış videolarıda ünlemden kurtarıp ünlemsiz hale getirebilirim. Fakat düzgün kullandıldıktan sonra para kazanmayı %95 oranında yapmış olur. %5 için youtube.com'u aşırı kastırmaya gerek yok.
Hocam şimdi ünlem geç 2 yi telif para kazan bölümünden seçmeden doğrudan videoları attıktan işlendikten sonra ünlem geç 2 yi aktif etsek o şekilde otomatik 30 dk sonra kontrol edip işlemleri uygulayıp para kazanmayı açar mı yoksa baştan mı yapmak gerekiyor ?
Ya arkadaşlar yt video düzenleme ne kadar uzun sürüyor böyle,sizdede mi aynı?
7 dakikalık bir video yaklaşık 1 saattir düzenleniyor-işleniyorda kaldı öylece
öyle zaten numaraya çevirmeden yapılıyor işlem.. çalışmıyor olsaydım videolu anlatım yapardım akşama kadar hala sorular devam ederse ve kimse anlatım yapmazsa akşama hazırlarım artık..
Ya arkadaşlar yt video düzenleme ne kadar uzun sürüyor böyle,sizdede mi aynı?
7 dakikalık bir video yaklaşık 1 saattir düzenleniyor-işleniyorda kaldı öylece
10 dakikalık videolar 3 saattir işleniyor...
O özellik ünlem geç olarak tanımlı. Yenisi ünlem geç 2 olarak tanımlıdır. tam olarak sorunuzu yada anlıyamadımHocam hani önceden ünlem geçmek için 7 haneli yapıyordu ya ilk önce, sonra da normal ayarlarını getiriyordu. Ondan bahsediyorum, siz?
Ünlem olmasında hocam işlensin. O süreçte videonun çalışması yeter.10 dakikalık videolar 3 saattir işleniyor...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.