Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
"Sınırlama olmaksızın "robotlar", "örümcekler" veya "çevrimdışı okuyucular" da dahil olmak üzere, Hizmete, YouTube sunucularına belirli bir zaman diliminde geleneksel bir çevrimiçi web tarayıcı kullanan bir insanın aynı zaman diliminde makul ölçüde üretebileceğinden daha fazla istek mesajı gönderecek şekilde ulaşan hiçbir otomatik sistem kullanmamayı veya çalıştırmamayı kabul etmektesiniz.
Google sorunun Bot olduğunu açıkça belirtmiş burda beyler.
böyle adım gibi eminim sorun botun proxy ayarları
ve öyle adım gibi eminim ki bot bizim kanalları iran gibi ülkelerden giriş yaptırdı
yani vds ile yükleme yaptığım hiçbir kanalım kapanmadı
videoyap ile yükleme yaptığım tüm kanallar gitti
bunun kesinlikle başka bir açıklaması olamaz
videoyap acil kendine çeki düzen vermesi gerekiyor
eğer kendine çeki düzen vermezse böyle adım gibi eminim bundan böyle herkesin kanalları hergün kapanıcak
@serhat12
iran gibi ülkelerden botların giriş yaptırdığını söylüyosun... bi açıklarmısın.?
öyle kanıtlayacak bir kanıtım yok
kanallar şuanda kapanmasaydı, kanallara hangi ipden giriş yapıldığını bulurdum
yani eskiden vds power vardı hatırlayanlar bilir
ozamanda vds powerden vds almıştım, vdsnin ip adresi irandı, ozamanda açtığım tüm kanallar kapanmıştı
sonra vds nin ip adresini sorgulattığımda öğrendim bunu
yani öyle kanıtlanacak bir kanıt yok şuanda elimde ama bunun bana göre başka bir açıklaması olamaz
öyle kesin iran dır falanda demiyorum sadece bana göre toplu kanal kapanmalarının tek sebebinin ip adresleri olduğudur
bi üstteki yorumuma bak alex. kapanan ve kapanmayan kanalların tek ortak özelliği var adsense. bunla da alakalı değil sanırım. adsense ile alakalı olsa bağlı tüm kanallar patlayabilirdi. bot kullanan diğer kanallarım da problem yok. net olarak birşeye bağlayamıyorum ben.Arkadaşlar bir videoyap bağımlısı olarak maalesef kapanmalar videoyap'a özel görünüyor. Ancak bu demek değil ki bottan vazgeçeceğiz, gerekli önlemler alınır yeniden test ederiz, benim önerim botun masaüstü hale getirilmesi ve hepimiz kendi VDS lerimizden tertemiz kullanmamız, hepimiz kendimizden sorumlu olacağız. @Web_Scripti gerekli hamleleri yapacaktır, inancımız tam ancak anlaşılan web üzerinden çalışan sistem bizi kıyıma götürdü.
Şuan VDS den video yüklüyorum sorunsuz kanal. Bakalım ilerleyen günlerde herşey netleşir.
Hocam %100 katılmakla beraber inşallah ailevi bir sağlık yada daha ciddi bir sorunu yoktur inşallah bu tüm kanal kapanmalardan önemlidir bence sonuçta bunu yapanda bi insan.Arkadaşlar
Yabancı forumlarda genel bir sıkıntı olduguna dair bir ibareye rastlamadım.Kaldıkı diger botlarda takipettigim kadarıyla sorun yok.Herşey sebebin videoyap botu oldugunu açıkça göstermekte, ançak bot sahibinin saat 19.04 itariyle foruma girmemesi ve hiçbir cevap yazmamasıda manidardır.Biran önce bir açıklama yapmasını bekliyorum.
Bu sözleri bir ''modoratör'' olarak degil, 6 adet videoyap hesabı kullanan ve yüzden fazla kanalını kaybetmiş biri olarak söylüyorum.Forumda tabiri caizse ''deprem'' olmuş, @Web_Scripti hocamızdan ses yok.An itibarı ile hiçbir şeyden haberim yoktu, farkında da degiliz bot çalışanları olarak, yeni haberimiz oldu gibi yapılacak açıklamalarada inanmayacagımıda belirtmek isterim.Perşembe'nin gelişi Çarşamba'dan bellidir demişler.Dün forumda bazı arkadaşlar bunların yaşanacagını dillendirmişlerdi, demekki bir bildikleri vardı.Demem o ki; bu kadar insanın canı yanmış ve sıkıntıya düşmüşken videoyap tarafından bir açıklama gelmemesi ciddi anlamda can sıkmaktadır belirtmek istedim.
Elbette kanal kayıplarımız olacak bu işte bu var biliyoruz ama, böyle toptan neredeyse aylardır emek verip hazırladıgımız kanalların yarısını kaybedince insan sebebini bilmek istiyor ve bir açıklama bekliyor.Umarım ben yanılırım ve düşüncelerimde hakzısımdır, aksi takdirde videoyap botu benim nazarımda tarih olmuştur bilmenizi isterim.
Kanallar kapandıktan sonra sabırla hiçbir mesaj yazmadan bir açıklama bekledim 6 saatten fazla bir süre geçti, fikielerimi yazdım.Kimse darılmasın, gücenmesin benim görüşüm bu yönde.Yüceltirken iyiydi de, eleştirirkende kötü olmaması lazım, şahsi kanaatim bu yöndedir.Aksini savunun ikna edin, fikrimi degiştireyim.
Saygılar...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.