al güzel arkadaşım, bazı ipler google nezdinde banlı macaristan ipleri gibi
benm hesaplarıda macaristan kontrol ediyordu...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
al güzel arkadaşım, bazı ipler google nezdinde banlı macaristan ipleri gibi
Goldberk arkadaşımın dün yazdığı mesajları hatırlıyorum.
Adım kadar eminim sorun videoyap kaynaklı diyordu hatırlarsanız. Ve bunu üstüne basarak söylüyordu.
Adam dünden bu yana ne yapmış. Web_Scripti'ni taşlamak yerine her ne kadar adı kadar emin olsada videoyap'ta kusur yokmuş gibi testlerine devam etmiş.
Bakın ne sonucu varmış. Okuyun mesajını tekrardan.
Sorunun neyden kaynaklandığını bende çözdüm. Aklından geçenleri okuyabiliyorum.
Millet söylediklerimi denemeye bile tenezzül etmiyor. Totem diyor. Ben bu k*ç büyüten arkadaşlara neden gecemi gündüzüme katarak bulduğum yöntemleri açıklayayım.
KEŞKE, gerçekten çalışan, gerçekten sağlıklı düşünen arkadaşları eleyebilsemde, hepsine sebebi anlatarak büyük bir manevi mutluluğa varsam. Ancak bu tarz kişiler oldukça çok önemli veriler paylaşmak içimden gelmiyorum, kusura bakmayın.
SUÇ BOTTAN KAYNAKLI DEĞİL SİZDEN KAYNAKLI ARKADAŞLAARR.
Forumun yüzde 99'u videoyap kullandığı için ve sebebi bulunamadığı için bu ihtimal dile getirilmeye başlandı hocam.
Yine de aklımıza gelecek en son sebebi bile test etmekte fayda var diye düşünerek yaptığım testler sonucu ortaya çıkan kesin sonuçtur;
Sıkıntı bot kaynaklı değil kesinlikle.
Üşenmedim redstation merkezli sunucuda daha önce youtube için hiç kullanılmamış 8 farklı B-class ip'den; radore'de barınan sunucumda ise yine hiç kullanılmamış 3 A-class IP'den sıfır sanal makine kurdum.
Kapanma botta ne şekilde, ne sürede oluyorsa sunucuda da aynı şekilde.
- Botlar API key kullanarak yüklemeleri yapar. IP adresleri vs. dikkate alınmaz google tarafından bu nedenle. VDS'ten manual yüklemek yerine bot ile yüklemek sanıldığının aksine daha güvenli ve risksizdir. (Kesin, teknik bilgidir.)
Ayırca, videoyap'ı aktif olarak kullanmadan önce 50-60 VDS'le çalışan birisiydimim. Elde ettiğim gelir 10 kat artış gösterdi o günlere göre. Aynı zamanda kanallarımın kapanma miktarı ve harcadığım enerjide ise 10 kat azalma.
----------
Bu ihitmali gönül rahatlığıyla eleyebilirsiniz.
---------
Arkadaşlar, aklınızda "acaba şu yüzden mi kapanıyor?" diye şüphe uyandıran soruları lütfen paylaşın. Ayrıca bu soruları tek tük kanalla değil, min. 7-8 kanalla test eden arkadaşlarda lütfen gözlemlerini paylaşsınlar.
Boş yere zaman kaynı yaşamayalım. Test sonuçları paylaşılırsa daha hızlı sonuca ulaşacağız.
Ayrıca tabi soruları ve gözlemlerinizi bu konu altından değil, diğer uygun konulardan birinde paylaşalım![]()
hocam sorun videoyap kaynaklı 10 mayıs sonrası itibari ile sorun videoyap kaynaklı bekle sayın hocam bekle
şuan videoyap oto kontrol ve oto cekim kapattım kanallara..
Api ile giriş yapan yerler makinalarımdır. Api girişlerinden girilen ipler hep aynı yer çıkar. Lokasyon türkiye veya ingilteredir. Şuanda maceristan gözüken ip herkese aynı gözükür ama lokasyon tüekiye ipdir. Lokasyon atın radore sunucu cıkar.
Bu özellikle birlikte gelen hasar için olduça üzgünüm. Ünlem geç 2 hesabında kullanmayanlarda kıyım olduğunu görmüyorum. Eski kapanma oranıyla Aynı oranda kapanmış. Ünlem geç 2 yi kaldırdım arkadaşlar sitede duyurulara yazdım. Tüm üyelerimin proxy lerini değiştirdim. Herkese sıfır eskisi gibi proxyler verdirdim. Şuadan sonra kapanma devam etmeyeceğini düşünüyorum.
hocam ünlem var oto çekim yapman ne işe yarar ki ?
benm hesaplarıda macaristan kontrol ediyordu...
10 kanalım adsensede diğer kanallarım hep partnerde 2+ videoyap hesabım vardı hocam.. Ayrıca 1 kanalım adsensede her gun 2 3 video atıyor bot ve 50dk+ ünleme düşmüyor hocam
macaristan ip olayi tam olarak nedir benim kanallarida ordan kontrol etmiş 2 tanesi sağlam
yüklediğin film mi ?
talk show ve adsensede sorun cıkmadı suana kadar dolar yanıyor
Nasıl ünlem 2 kullanmayan kanallar gitmedi hocam bakın benim sistemim şöyleydi vds+youploaderle uzun video yükleyip yükleme bitince kanallarımı videoyap'a bağlayıp video ortası reklamları açıyordum (ünlem geç 2 sistemini hiç kullanmadım). Videoyapa bağladığım 25 kanalın hepsi uçarken bağlamadığım 41 kanalım sağlam kalmış hepsine aynı yöntemle yükleme yapmıştım halbuki 1 hafta önce 600 video bastığım videoyapa bağlı olmayan kanalım bile sağlamken içinde 10 video olan videoyapa bağlı kanalım kapanmış. Ayrıca 2 arkadaşım daha bu işlerle uğraşıyor arkadaşlarımdan biri benle aynı videoyap hesabını kullanıp video ortasını reklamlarını açıyordu onun bağladığı tüm kanallar uçarken bağlamadığı tek kanal hala sağlam. Bir diğer arkadışıma videoyap hesabımı vermemiştim o sadece vds+youploaderle yükleme yapıyordu onun 7 kanalından hepsi sağlam
Ek olarak : kanallarımın hepsini kendim açtım her kanal açarken ip,çerez temizledim
Arkadaşlar,
Bugün içinde videoyap sisteminde sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Sadece tedbir amacıyla tüm makinalarımın ip adresini değiştiriyorum. Gün sonuna kadar değişmeler olabilir.
Son 3 gün hariç video yükleme günlük oranı 5.5 milyodu. 2 gün önce 9 milyon. Dün 14 milyon video yüklenmiş. Sadece ünlem geç 2 değil video atmakda da herkes 2 kat çalışmış. Ben her zaman dediğim gibi bu mağduriyetlerinizi kısa sürede karşılıycam yüzlerinizi güldüreceğim. Tüm önlemleri alıyorum arkadaşlar. Kesintiler yaşanacaktır. Ben var olduğum sürece videoyap var olucak. Bundan sonra videoyap riskli hiçbir gelişme isteğini onaylamayacaktır. Bazı arkadaşlar çok yazma dediler. Ben yazdım. Sırf herkesi mutlu etmek adınaydı. Ama artık eskisi gibi sadece yasal ve youtube u zorlamayan yolda ilerleyeceğim. Dün 11 milyon videoya youtube videonun görüntü ayarını düzenleme isteği göndermişiz. Tabiki youtube dayanamadı ve önlemini aldı.
Yazılarım bazılarınızı tatmin etmediğini biliyorum. Ama benden ne yanıt bekliyorsunuz?bu konuda çok üzgünüm keşke ünlem geç 2 yi aktif etmeseydim hiç. 1.5 yıldır böyle bir durum yaşamadım. Bundan sonra böyle durumlar olmayacağını garanti ediyorum.
Arkadaşlar,
Bugün içinde videoyap sisteminde sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Sadece tedbir amacıyla tüm makinalarımın ip adresini değiştiriyorum. Gün sonuna kadar değişmeler olabilir.
Son 3 gün hariç video yükleme günlük oranı 5.5 milyodu. 2 gün önce 9 milyon. Dün 14 milyon video yüklenmiş. Sadece ünlem geç 2 değil video atmakda da herkes 2 kat çalışmış. Ben her zaman dediğim gibi bu mağduriyetlerinizi kısa sürede karşılıycam yüzlerinizi güldüreceğim. Tüm önlemleri alıyorum arkadaşlar. Kesintiler yaşanacaktır. Ben var olduğum sürece videoyap var olucak. Bundan sonra videoyap riskli hiçbir gelişme isteğini onaylamayacaktır. Bazı arkadaşlar çok yazma dediler. Ben yazdım. Sırf herkesi mutlu etmek adınaydı. Ama artık eskisi gibi sadece yasal ve youtube u zorlamayan yolda ilerleyeceğim. Dün 11 milyon videoya youtube videonun görüntü ayarını düzenleme isteği göndermişiz. Tabiki youtube dayanamadı ve önlemini aldı.
Yazılarım bazılarınızı tatmin etmediğini biliyorum. Ama benden ne yanıt bekliyorsunuz?bu konuda çok üzgünüm keşke ünlem geç 2 yi aktif etmeseydim hiç. 1.5 yıldır böyle bir durum yaşamadım. Bundan sonra böyle durumlar olmayacağını garanti ediyorum.
hocam kanalları yedeğini almak için bi kolaylık yap bugün lütfen,
toplu videodan link girerek hakkımızdan düşsün ve 25 adet sınır sadece oto için kalksın?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.