Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

değiştiğine emin misin hocam HDD İD ? İp adresini ?

Mutlaka farkeder değiştirdiysen....

Ben daha önce düşünmüyordum fakat dün kü detaylı incelememden sonra artık düşünüyorum.Chrome ve mozilla kullanmıyorum artık.

Yandex,opera ve safari ile yoluma devam edecem

Açarken Chrome ile açma yandex ve opera ya da safari ile aç dene.
tabiki eminim hocam hatta seviniyordum tel onayı da gerek yok diye. ilginçtir bota bağladığım boş kanal bile kapandı hdd changed yaptığım

Ben fikirlerimi paylaşayım, web_scripti hatalı kısımlar varsa düzeltecektir.

- Ünlem geç 2 sisteminden dolayı bir takım kanal kayıpları yaşandı. Bu problem videoyap kaynaklıdır. Ünlem geç 2 sistemi youtube tarafından öyle ya da böyle farkedildi, hoş karşılanmadı. Bu sistemi kullanarak açılan kanallar kapatıldı ama yetmedi;

Bu sistemi kullanarak açılan kanallarda kullanılan IP'ler; aynı zamanda normal yöntemlerde açılmış ve otomatik kontrole bağlı kanallarda da kullanıldı ve bu kanallarda IP yüzünden kapatıldı.

Yani, bazılarının kanalları yeni güncelleme ile spam'e girmediği halde; bu sebepten ötürü patladı.

Bana göre, başından beri web_scripti'nin bu yönde büyük endişeleri vardı. Böyle bir şey olabileceğini tahmin ediyordu. Gelen baskılar sonrası dayanamayıp sisteme entegre etti.

Gelen aşırı talep, ve yeni üyeden kaynaklı; yeni IP almada sıkıntılar yaşandı. Redstation'da 9 IP 12 pound'dan satılıyor. Yani IP başı yaklaşık 5 TL. IP kıtlığını az buçuk tahmin edebiliyoruz buradan.

Dünya'da IP kıtlığı yaşanıyor ve videoyap bu nedenle IP miktarını artırmakta güçlük çekti. Yüzbinlerce kanal için farklı IP tahsis edilemedi.

Ünlem geç 2 sistemiyle de mevcut IP adreslerinin bir kısmı gümledi.

-------------

Bu sebepten ötürü kapanan kanallar videoyap'tan kaynaklıdır. Bunu sanıyorum web_scripti de kabul edecek. Fakat bu oran toplam kayıplara göre yüzde 10'u geçmez.

Geri kalan yüzde 90 kanal kapatılmasının sebebi google'ın aldığı yeni önlemdir. Sistemle alakalı değildir. Bu önlem bana göre kesinlikle geçici değil, tıpkı ünlem güncellemesi gibi çok büyük ve kalıcı bir güncellemedir.

Bunu aşmanın yöntemleri de olacak emin olun. Ünleme nazaran daha rahat tespit edilebiliyor açıklar. İnsanlar asıl sorunun sebebini ne zaman anlar bilemiyorum ancak güç birliği yapıldıktan itibaren maksimum 2 iş günü var çözülmesi için.

----------

Hepimize geçmiş olsun.

Özel mesaj ile iletişime geçen onlarca arkadaşıma güvenlerinden ve desteklerinden ötürü teşekkür ederim.

Ufak bir toplantım var. Sonrasında sabaha kadar bilgisayar başında olacağım ve spam'i aşmak için izlediğim yöntemleri tüm detaylarıyla anlatacağım.

Fakat skype konusunda çok bilgili değilim. Tüm arkadaşların skype adreslerinden bir grup oluşturmayı bilen arkadaşımız varsa, bu kısmı halledebilirse sevinirim.

Lütfen görüşmemiz sonrası videoyap'ı suçlu görmeye devam eden çıkarsa gelip burada beni yalancı ilan edin. (ünlem geç 2 sistemi kaynaklı olanlar hariç ! )

Ayrıca ilk defa burada açıklıyorum, benim videoyap'ta yüzde 10 hissem olduğu için böyle palavralar atıyorum. Akşam yöntemi açıkladığım arkadaşlar bu mesajımı destekleyeceklerdir :)

Hocam akşam skype grup kurulursa konuşma yapılırsa forudman haberımız olsun bızde gelelim :o

Arkadaşlar şunuda deneyebilirsiniz bir fikir.. Bota yükleme yaparken aynı esnada farklı kanallarınıza yükleme yapmayın sadece 1 kanala yükleme yapın 1 kanal tamamen bittikten sonra diğer kanala geçin

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam bi bak artık videolar yüklenmiyo 10 dakkada 1 video yükleniyo çok yavaş bi el at artık ilgilen.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam bi bak artık videolar yüklenmiyo 10 dakkada 1 video yükleniyo çok yavaş bi el at artık ilgilen.

Su karmasikta video yuklenme hizinin onemi kaldigini dusunmuyorum. Kanallar kapanmadinda 1 saatte 1 video atsin onada raziyim suan

Bence botun fiyatini 100 tl yapin coluk cocuk alamasin. günde 80 bin video yükleyen adami da sirf para icin sistemde barindirmayin.. günde 10 tane ünlem gec kullanan adam da o pek muhterem arkadas yüzünden emeklerine veda etti.

ben buna ayar oluyorum işte 80 bin video 1 kisi ne demek ya kurunun yanında yaş tabi yanar sonra botun ip'si kara listeyede düser

Bence botun fiyatini 100 tl yapin coluk cocuk alamasin. günde 80 bin video yükleyen adami da sirf para icin sistemde barindirmayin.. günde 10 tane ünlem gec kullanan adam da o pek muhterem arkadas yüzünden emeklerine veda etti.

Son 10 sayfada gördüğüm en güzel öneri.

Günde 100.000 video da yüklenebilir ancak doğru adımlar izlenerek, kendine ve başkalarına zarar vermeden.

Merhaba arkadaşlar,

Youtube türkiye sunucularını şimdi tekrardan aktif etti ve çok hızlışar tekrardan. Fakat ben ünlem geç 2 yi aktif ettiğimde sunucuları dayanamadı. Tabiki youtube sunucuları kapanınca bu sıkıntıyı cıkaran işlemi aramaya koyuldular. Buldular ve uygulayan veya uygulama yapan ip adresleri kimse hepsimi banladılar. Bakıyorum adam dün 3000 video kanala yüklemiş ve neredeyse hepsi ünlemi geçmiş. Ama gidipde bilgisayarından girip dahi yapmamış. o kanal açık durumda. Yani tabiki videpyapla alaklı bir sıkıntı yaşandı. Youtube anlık uygulayan veya faaliyetfekilwri kapadı aynı ipden girenleride kapadı. Yani bu gibi şeylere şuan hala yanıt vermem mümkün değil. Youtube makinaları çalışamaz duruma telrar gelsin telrardan sebebimi arayıp kapatacaktır.

Videoyap.com da tekrardan Ünlem geç 2 özelliği aktif olmayacaktır. Garanti ediyorum geceden sonra toplu kıyım inşallah ömür boyunca videoyapda yaşanmayacaktır. Çeşitli önlemler ve herşeyi sıfırlıyorum. Bu süreçte videoyapdam iade isteyebilirsiniz. Bizden vazgeçebilirsiniz. Ama hangi site sahibi müşteri kaybet isteyen birşeyi isteyrek yapar. Ben gaza geldim çoğunuzun istediği şeyi yazdım 2 günde youtube.com un sunucularını mafettik ve onlar çözümü böyle buldular. Tekrardan youtube a bu şekilde ağır olacak birşey yaptırmayacağım

80 bin video atan kişi bot 200 tlde olsa alır kardeşim çözüm fiyatı artırmak degil bence

hocam adam dedi ya sıkıntı yaşayabilirsiniz diye ip değişecem diye hala yüklenmiyor diyorsun :D

Arkadaş 80 bin video nedir ya. Nerdeyse bir yıldır youtubela uğraşıyorum. Toplam yüklediğim video yarısı kadar bile yoktur. Bilinçsiz spam dediğimiz olay budur işte.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaş 80 bin video nedir ya. Nerdeyse bir yıldır youtubela uğraşıyorum. Toplam yüklediğim video yarısı kadar bile yoktur. Bilinçsiz spam dediğimiz olay budur işte.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Katılıyorum kardeşim..

günlük 25 knalıma toplamda 700 video atıyorum adam 1 günde 80 bin video atmış :)

Merhaba arkadaşlar,

Youtube türkiye sunucularını şimdi tekrardan aktif etti ve çok hızlışar tekrardan. Fakat ben ünlem geç 2 yi aktif ettiğimde sunucuları dayanamadı. Tabiki youtube sunucuları kapanınca bu sıkıntıyı cıkaran işlemi aramaya koyuldular. Buldular ve uygulayan veya uygulama yapan ip adresleri kimse hepsimi banladılar. Bakıyorum adam dün 3000 video kanala yüklemiş ve neredeyse hepsi ünlemi geçmiş. Ama gidipde bilgisayarından girip dahi yapmamış. o kanal açık durumda. Yani tabiki videpyapla alaklı bir sıkıntı yaşandı. Youtube anlık uygulayan veya faaliyetfekilwri kapadı aynı ipden girenleride kapadı. Yani bu gibi şeylere şuan hala yanıt vermem mümkün değil. Youtube makinaları çalışamaz duruma telrar gelsin telrardan sebebimi arayıp kapatacaktır.

Videoyap.com da tekrardan Ünlem geç 2 özelliği aktif olmayacaktır. Garanti ediyorum geceden sonra toplu kıyım inşallah ömür boyunca videoyapda yaşanmayacaktır. Çeşitli önlemler ve herşeyi sıfırlıyorum. Bu süreçte videoyapdam iade isteyebilirsiniz. Bizden vazgeçebilirsiniz. Ama hangi site sahibi müşteri kaybet isteyen birşeyi isteyrek yapar. Ben gaza geldim çoğunuzun istediği şeyi yazdım 2 günde youtube.com un sunucularını mafettik ve onlar çözümü böyle buldular. Tekrardan youtube a bu şekilde ağır olacak birşey yaptırmayacağım

Ünlem geç 2 ye onay verenlerden biride bendim bunların olabileceğini düşünseydim kesinlikle buna onay vermezdim..

web script hocam sizde haklısınız tabikide kim müşteri kaybetmek ister ama belli baslı sınırlandırma getirilmeli 25 lira'yı kapan bot almaya geliyor toplu video hakkından düserebilirsiniz mesela bunun yerine toplu link ekleme bölümünü 50 ile sınırlandırabilirsiniz belkide bu sunucularınıza biraz daha yük bindirmiş olacak günde binlerce video basan adam basamıcak manuel likleri toplu olarak eklemekle ugrasacak eger o kisiler ugrasmazsa kurunun yanında yaş yanmaya devam edecek ben kendi düsüncelerimi arz etmek istedim.

Mayıs'tan önceki açılmış kanallarımın çoğu açık ve botta otomatik kontrolde, hiçbir sıkıntıda yok.Fakat mayıstan sonra açtığım hiçbir kanal sağlam kalmadı, kimisi 1 hafta sonra kimisi 1 gün sonra kapandı.

Ben hala daha bu durumun botla alakası olduğunu sanmıyorum.
Ayrıca burda bu kadar yaygara yapan arkadaşlarıda anlamıyorum.Bu hesaplarınızın birgün kapanacağını bilmiyor musunuz zaten? Görende hepiniz özgün, kendi videolarınızı yüklüyor sanacak.
Zaten birgün kapanacak o kanallar.Bana göre bu toplu kapanmaların sebebi, Youtube'nin Mayıs ayında aldığı yeni önlemlerle alakalıdır.

"Sınırlama olmaksızın "robotlar", "örümcekler" veya "çevrimdışı okuyucular" da dahil olmak üzere, Hizmete, YouTube sunucularına belirli bir zaman diliminde geleneksel bir çevrimiçi web tarayıcı kullanan bir insanın aynı zaman diliminde makul ölçüde üretebileceğinden daha fazla istek mesajı gönderecek şekilde ulaşan hiçbir otomatik sistem kullanmamayı veya çalıştırmamayı kabul etmektesiniz.

@Web_Scripti Hızlı yükleme 3 Dakika ,6 dakika, 10 dakika gibi seçenekler var hocam bunu bot kafasına göre yüklese ??? örneğin çok farklı dakikalar içerinde yüklese nasıl olur ????

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri