Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Mayıs'tan önceki açılmış kanallarımın çoğu açık ve botta otomatik kontrolde, hiçbir sıkıntıda yok.Fakat mayıstan sonra açtığım hiçbir kanal sağlam kalmadı, kimisi 1 hafta sonra kimisi 1 gün sonra kapandı.

Ben hala daha bu durumun botla alakası olduğunu sanmıyorum.
Ayrıca burda bu kadar yaygara yapan arkadaşlarıda anlamıyorum.Bu hesaplarınızın birgün kapanacağını bilmiyor musunuz zaten? Görende hepiniz özgün, kendi videolarınızı yüklüyor sanacak.
Zaten birgün kapanacak o kanallar.Bana göre bu toplu kapanmaların sebebi, Youtube'nin Mayıs ayında aldığı yeni önlemlerle alakalıdır.

Hocam tekrar söylüyorum ipler karalisteye girdi ünlem geç kullanınca

Son birşey daha, videoyap'a suçu atana kadar, birazda kendiniz arayın suçu.Spam elbetteki ölmez ama nereye kadar youtube buna müsade edecek ? Ağır önlemlerin geleceğini hepimiz biliyorduk.Bence ağır önlemlerden biride bu toplu kapanmalar oldu.

Arkadaşlar kapanan kanalların kanal rapor loglarını silmeyin. Kanalda sağlam kalmış en sonki haliyle güvenilir videolarınızın yedeklerini yüklemeniz için bir bölüm yayınlayacagım. Eski sağlam ve iyi videolarınızı yükleyebileceksiniz.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] usta bot şuan video atmaya müsait mi ? Birde şuan video atmaya başlasam yine kanallar kapanır mı ? Teşekkürler

Hocam tekrar söylüyorum ipler karalisteye girdi ünlem geç kullanınca

Ünlem geç'i bende kullandım.Hatta kullandığım hesaplar ertesi gün kapatıldı.Fakat ünlem geç gelmeden öncede Mayıs ayında açmış olduğum tüm hesaplar kapanıyordu.

Ayrıca bota bağlı olan Mayıs'tan önceki hesaplarımın %99'u sağlam durumda ve oto kontrolde sorunsuzca devam etmekte.Buda demektir ki bunun botla bir alakası yok.

Son birşey daha, videoyap'a suçu atana kadar, birazda kendiniz arayın suçu.Spam elbetteki ölmez ama nereye kadar youtube buna müsade edecek ? Ağır önlemlerin geleceğini hepimiz biliyorduk.Bence ağır önlemlerden biride bu toplu kapanmalar oldu.

Bak hocam sana olanı anlatim benim ilk önce adsense de kanal dahi oluşturmadığım emailin youtube erişimi engellendi ürüne ulaşılamıyor vs.. Daha sonra mail oluşturduğum kanallar da pat pat otomatik kanallar kapandı. Hdd change ettim ip değiştirm vs kanal anca o şekidle açabildim ve video da yükledim yine bot ile sorun yok şu an çünkü o ip kara listede değilmiş demek ki videoları yüklediğim ve hala kapanma olmadı. Yine aynı şekilde botla yükleme yaptığım bir başka adsense bağlı olan kanal yine ayakta sorun yok. falan daha sonra o adsense e bağlı olan ana kanal uçtu alt kanallar duruyor.

İlk olarak adsense bağlı olan mailin erişimi engellendi neden ? Çünkü ona bağlı kanala daha önce video yükleyip silmiştim bu videoları botla yüklediğimden o ip spamlanınca haliyle adsense bağlı botla hiç bir ilgisi olmayan mail de uçtu otomatik sistemleriyle.

İki ayrı adsense bağlı olan aynı maile bağlı 2 farklı alt kanalda biri sağlam diğeri niye göçtü.

Bunun da açıklaması gayet basit sağlam olan kara listede olan bir ip den yükleme yapmadı videoyap diğeri de kara listeye giren ip den yükleme yaptığı için kanal uçtu.

Sorun bottan kaynaklandı ve bu %100.

Aksini söyleyen ? İspat etsin. Benim ispatım budur.

Hala bunu anlamamakta neden bu kadar ısrarcı olan arkadaşlar var bunu anlayamıyorum ?

web scriprt i arkadasın yazısını görünce 5 dk dır gülüyorum. gaza geldim ünlem gec 2 sistemini aktif ettim youtube türkiye sunucuları dayanamadı :)
demekki youtube a arada kafa tutabilmek mümkün :)
bi entegreyle koskaca youtube tr sunucuları ne hale geldi

Arkadaşlar kapanan kanalların kanal rapor loglarını silmeyin. Kanalda sağlam kalmış en sonki haliyle güvenilir videolarınızın yedeklerini yüklemeniz için bir bölüm yayınlayacagım. Eski sağlam ve iyi videolarınızı yükleyebileceksiniz.

Cok iyi olur hocam ben silmedim ama o loglar lazimdi nasil o videolarin raporunu alabiliriz sizdrn hangi video ne kdr izlenmis o lzim suan

Hocam şimdimi soylenır bu butun kanalları sıldık :(

Ünlem geç'i bende kullandım.Hatta kullandığım hesaplar ertesi gün kapatıldı.Fakat ünlem geç gelmeden öncede Mayıs ayında açmış olduğum tüm hesaplar kapanıyordu.

Ayrıca bota bağlı olan Mayıs'tan önceki hesaplarımın %99'u sağlam durumda ve oto kontrolde sorunsuzca devam etmekte.Buda demektir ki bunun botla bir alakası yok.

yav hocam he he bunu da göremiyorsan artık neden bu sorunun geliştiğini bir şey demiyorum.

Hocam teknik bir bilgin yoksa böyle boş yorum yapma istersen.

yav hocam he he bunu da göremiyorsan artık neden bu sorunun geliştiğini bir şey demiyorum.

Hocam teknik bir bilgin yoksa böyle boş yorum yapma istersen.

Sen rahat ol genç benim teknik bilgim senin gibilere yeterde artar bile.Ayrıca şuda bir gerçekki [MENTION=7440]WEB[/MENTION]_script i istediği kadar önlem alsın, spam yaptığımız sürece bu kapanmalar yine olacak olmaya devam edecek.

Bu toplu kapanmanın suçunu bota attınız, bir dahaki toplu kapanmanın suçunu kime atıcaksınız asıl bunu merak ediyorum.

şu forum seviyesiz ve çelik çocuklarla dolmasa ve adminler gerekli kontrolü yapıp uyarı cezalarını anında verseler birbirlerine karşı saygılı konuşmayı öğrenir belki arkadaşlar

Malesef geç kaldın hocam hepsini sildim :(

kanal rapor silmediyseniz kanal adı şifre vs sildiyseniz hiç önemi yok kurtulur. Raporları silmeyiniz geceye hazırlık yapıyorum. bir nebze olsada yaralarınızı sarmanızda yardımcı olacaktır

Sen rahat ol genç benim teknik bilgim senin gibilere yeterde artar bile.Ayrıca şuda bir gerçekki [MENTION=7440]WEB[/MENTION]_script i istediği kadar önlem alsın, spam yaptığımız sürece bu kapanmalar yine olacak olmaya devam edecek.

Bu toplu kapanmanın suçunu bota attınız, bir dahaki toplu kapanmanın suçunu kime atıcaksınız asıl bunu merak ediyorum.

Evet bilgin attigin yorumdan belli oluyor

kanal rapor silmediyseniz kanal adı şifre vs sildiyseniz hiç önemi yok kurtulur. Raporları silmeyiniz geceye hazırlık yapıyorum. bir nebze olsada yaralarınızı sarmanızda yardımcı olacaktır

hocam 2 tane hesabın iade ödemesini istemiştim ödemeyi yaptıktan sonra kalan günler sıfırlanınca bu raporları alabilirim dğeil mi problem olmaz

Beklesemiydik keşke ne varsa raporlarla birlikte sildik neyse baştan başlamıştık zaten bu da böyle olsun, kolay gelsin...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri