Arkadaşlar,
olayın çözümü belli. Bu forumda beni barındırırlar mı barındırmazlar mı bilemem. Ama kısa süre içinde banlanmış olabilirim. Her isteyen üye iadesini isteyebilir. Gece 11 gibi yedekleri kurtarma paneli eklenecektir. 10 gibide site tekrar son. derece güvenli olarak açılacaktır. Kırdığım kapler olduysa affola. Hakkınızı helal edin. Videoyap youtube.com var olduğu sürece olacaktır. Hiç birgün hizmetini durdurmayacaktır. Bugün yaşanan kanal kapatmalar daha önce hiçbirgün videoyap.com un başına gelmedi. 1.5 gün önce aktif edilen çok riski ünlem geç 2 özelliğiyle oldu. Onu en çok isteyenlerde burada bana laf atan arkadaşlardır. Destekleyen veya destellemeyen herkese hakkım helal olsun. Gece tüm işlemleri serverda yaptıkdan sonra destek cevaplarını vereceğim. Videoyap.com alexa tr ye göre 822. web sitesidir. bizden daha büyüğü dünyada yoktur. Biz bugüne kadar hiç sıkıntı yaşatmadık. Bundan sonrada yaşanmayacaktır. Fakat ben anladım ki benim ailem 11.000 kişi değil 100 kişiymiş. Adam 1 yılda 60.000 tl kazanmış. Benle çalışmış bugün anneme kadar destekden küfrediyor. Burada küfür yazılmıyor ama destek oldukça küfürlü. Şunu belirtim. Küfreden kimseye 3 gün sonra geldiğinde üyelik vermeyeceğimi garanti ediyorum.
Saygılarımla,
Videoyap.com
Hocam size güveniyorum...