Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Ne videoyap a ne de Web_Scripti ne bir şey olmaz hocam en fazla olacak şey yeni bir youtube formu kurulur yada videoyap forumu. Hazır binlerce üyesi de varken. :o

aslında videoyap forumuda kursak olur (: orjinal lisan keyli vbulletin temizde kurdumu tam on numara olur. Web_Scripti videoyapı yıllar öncede biliyordum ama 10 gün önce botunu kullandım bu adam gerçekten işini yapan biri "yemek yediğin tasa işemeyeceksin" nankör olmayacaksın.

bot hikayem
2013 yılında yenı oldugum zamanlar manuel yükleme yapardım. artık üç beş kuruş ne kazanırsak diyodum. sonra ytkazan ile tanıştım bir aylık aldım denedim kanallar spam yüzünden gitti.ve artık tamammen botu bıraktım nerdeyse üzerinden bi sene geçti hiç bi sekilde ne bot kullanıdım ne çok kanalım vardı özgün bi kanalımla ayda 20-30 lırada kazansam yeter diyodum...ve youtube para kazanma olayı rafa kaldırmıstım..tamamen bot olayı hikaye düşüncem vardı ve diğer botlara aynı busekilde düşünüyodum...ilginç bir durum yaşadım bundan 2013 10 ay önce para kazanmaya kaptılan kanallarımın parası bu ay hesabımda gördüm umarım bu ayın 23 de yatar.sevindim :)

bundan ikihafta önce bi abimin önermesi üzeri dedi videoyap kullanabilirsin gayet başarılı dedi tavsiye üzerine birde bunu deniyim dedim...almaya karar verdım ve aldım.10 gun ıcınde vermiş olduğum parayı bile kazanmadım ama sistemi çok beğendim.umarım bundan sonra kazanabilirim...videoyapda yüksek mevlalar kazanları duyunca şaşırdım..ha bi çok eksılerı var yinede bana göre.

ör: oto kanal kopyalama sagdece youtubeden farklı sitelerden kopyalamaması yanlışım varsa düzeltin (ve kısıtlamalar)

bot yapan tüm arkadaşlara lütfen haksızlık yapmayın

aslında videoyap forumuda kursak olur (: orjinal lisan keyli vbulletin temizde kurdumu tam on numara olur. Web_Scripti videoyapı yıllar öncede biliyordum ama 10 gün önce botunu kullandım bu adam gerçekten işini yapan biri "yemek yediğin tasa işemeyeceksin" nankör olmayacaksın.

bot hikayem
2013 yılında yenı oldugum zamanlar manuel yükleme yapardım. artık üç beş kuruş ne kazanırsak diyodum. sonra ytkazan ile tanıştım bir aylık aldım denedim kanallar spam yüzünden gitti.ve artık tamammen botu bıraktım nerdeyse üzerinden bi sene geçti hiç bi sekilde ne bot kullanıdım ne çok kanalım vardı özgün bi kanalımla ayda 20-30 lırada kazansam yeter diyodum...ve youtube para kazanma olayı rafa kaldırmıstım..tamamen bot olayı hikaye düşüncem vardı ve diğer botlara aynı busekilde düşünüyodum...ilginç bir durum yaşadım bundan 2013 10 ay önce para kazanmaya kaptılan kanallarımın parası bu ay hesabımda gördüm umarım bu ayın 23 de yatar.sevindim :)

bundan ikihafta önce bi abimin önermesi üzeri dedi videoyap kullanabilirsin gayet başarılı dedi tavsiye üzerine birde bunu deniyim dedim...almaya karar verdım ve aldım.10 gun ıcınde vermiş olduğum parayı bile kazanmadım ama sistemi çok beğendim.umarım bundan sonra kazanabilirim...videoyapda yüksek mevlalar kazanları duyunca şaşırdım..ha bi çok eksılerı var yinede bana göre.

ör: oto kanal kopyalama sagdece youtubeden farklı sitelerden kopyalamaması yanlışım varsa düzeltin (ve kısıtlamalar)

bot yapan tüm arkadaşlara lütfen haksızlık yapmayın

Aslında 11000 üyeli bir yapının destek forumu olmaması büyük eksik.
Şöyle olsa nasıl olur

forum.videoyap.com

botla yapılan yüklemelerde hala kanallar kapanıyor mu kullananlar yazabilir mi? Eğer etmiyorsa yenileyeceğim...

Arkadaşlar,

olayın çözümü belli. Bu forumda beni barındırırlar mı barındırmazlar mı bilemem. Ama kısa süre içinde banlanmış olabilirim. Her isteyen üye iadesini isteyebilir. Gece 11 gibi yedekleri kurtarma paneli eklenecektir. 10 gibide site tekrar son. derece güvenli olarak açılacaktır. Kırdığım kapler olduysa affola. Hakkınızı helal edin. Videoyap youtube.com var olduğu sürece olacaktır. Hiç birgün hizmetini durdurmayacaktır. Bugün yaşanan kanal kapatmalar daha önce hiçbirgün videoyap.com un başına gelmedi. 1.5 gün önce aktif edilen çok riski ünlem geç 2 özelliğiyle oldu. Onu en çok isteyenlerde burada bana laf atan arkadaşlardır. Destekleyen veya destellemeyen herkese hakkım helal olsun. Gece tüm işlemleri serverda yaptıkdan sonra destek cevaplarını vereceğim. Videoyap.com alexa tr ye göre 822. web sitesidir. bizden daha büyüğü dünyada yoktur. Biz bugüne kadar hiç sıkıntı yaşatmadık. Bundan sonrada yaşanmayacaktır. Fakat ben anladım ki benim ailem 11.000 kişi değil 100 kişiymiş. Adam 1 yılda 60.000 tl kazanmış. Benle çalışmış bugün anneme kadar destekden küfrediyor. Burada küfür yazılmıyor ama destek oldukça küfürlü. Şunu belirtim. Küfreden kimseye 3 gün sonra geldiğinde üyelik vermeyeceğimi garanti ediyorum.

Saygılarımla,
Videoyap.com

Üstad senin bilgin ve tecrüben belli, 1-2 densizin saygısızca yazdıkları seni demorize etmesin aksine güçlendirsin.İsim vermeden söyleyim zaten piyasada sayısı belli (diğer botlar) senin botunun eline su dökemez. Her işte vardır bi hayır belki açıklarımızı gördük ki sende kendi botun için açığını gördün daha iyi duruma gelecektir. Kolay gele..Biz yanındayız üstadım..

Ben de destekliyorum sorun değil 10 - 15 kanal. Başka botta denedim yüklerken bile spama giriyordu kanal. Borcum vardı ve kendi başıma manuel 200-300 tl zor oluyordu ama videoyap ile xx.xxx paralara ulaştım. Hakkım varsa ki yoktur helal olsun yapmaya çalıştığım müddetçe de vidoyap kullanacağım.

Arkadaşlar,

olayın çözümü belli. Bu forumda beni barındırırlar mı barındırmazlar mı bilemem. Ama kısa süre içinde banlanmış olabilirim. Her isteyen üye iadesini isteyebilir. Gece 11 gibi yedekleri kurtarma paneli eklenecektir. 10 gibide site tekrar son. derece güvenli olarak açılacaktır. Kırdığım kapler olduysa affola. Hakkınızı helal edin. Videoyap youtube.com var olduğu sürece olacaktır. Hiç birgün hizmetini durdurmayacaktır. Bugün yaşanan kanal kapatmalar daha önce hiçbirgün videoyap.com un başına gelmedi. 1.5 gün önce aktif edilen çok riski ünlem geç 2 özelliğiyle oldu. Onu en çok isteyenlerde burada bana laf atan arkadaşlardır. Destekleyen veya destellemeyen herkese hakkım helal olsun. Gece tüm işlemleri serverda yaptıkdan sonra destek cevaplarını vereceğim. Videoyap.com alexa tr ye göre 822. web sitesidir. bizden daha büyüğü dünyada yoktur. Biz bugüne kadar hiç sıkıntı yaşatmadık. Bundan sonrada yaşanmayacaktır. Fakat ben anladım ki benim ailem 11.000 kişi değil 100 kişiymiş. Adam 1 yılda 60.000 tl kazanmış. Benle çalışmış bugün anneme kadar destekden küfrediyor. Burada küfür yazılmıyor ama destek oldukça küfürlü. Şunu belirtim. Küfreden kimseye 3 gün sonra geldiğinde üyelik vermeyeceğimi garanti ediyorum.

Saygılarımla,
Videoyap.com

Hocam sayenizde çok büyük bir para kazanmıyorum ama kazanıyorum. Aylık 300 lira civarı bir para kazanıyorum. Kanal kapanmalarında benimde kanallarım kapandı ama hakkımız helal olsun. Seni tanıyan tanıyor. Üyelikleri kapatacam dediğinde kapatsaydın keşke nerde çokluk .
Sanırım ytpara,r10 da destek konun var. En başta duyurular bölümünü istemiştik yaptın. Gayette iyi oldu. Tek bir yerden herkes sorunlarını çözer.ytpara ya sürekli girmek sıkıntı oluyordu. Videoyap üzerine kur forumu bir daha iki site arasında dolaşmayalım. büyük ihtimal ile destek üzerinde ki yükünde azalır. Forumda sorulan sorulara üyelerin verdiği cevaplarda soru soran üyeye yardımcı olacaktır. Sana gerek kalmadan üyeler kendi arasında halledebilir.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] gerçekten destekten küfür mü ediyorlar?
Bunlar nasıl insanlar !
Bu işe ilk karşı çıkanlardanım bu işin sonu kötü olacak dedim sizede kaç defa belirttim. ( Ve sazan gibi bende kullandım )
Başıma bir olay geldi it köpek kovaladı videoyap hakkı için ödeme yapmaya gittiğim an.
Bana söylediği laf ' Biz aleyiz ' ; ( bu yetti bana )
O lafları eden kendine etmiştir.
Bot bugün düzelecek yarın o hakaret içinde olanlar,şuan botu kınayanlar videoyap kullanmaya devam edecek!
Her konuda illaki eleştiriler yapılır ihtimaller göz önünde bulundurulur ama ekmek yediğin yeri pislemeyeceksin.
Kimseye övgü asla yağdırmam övgüyü sevmem! Ama herkes bilir Web_scripti adam gibi adam!
Neredeyse 7/24 destek veriyor hepimize ve bazen düşünüyorum ailesi eşi dostu, hiç mi vakit geçirmiyor bunu cidden çok düşündüm. tamam ekmek kapısı ama cani gönülden yapıyor her soruna koşuyor tek tek ilgi gösteriyor binlerce kişiye, ailesinden çok bizlerle ilgilenen adama küfür eden kişi. yazık ne diyim.

Biz arkandayız hocam, burası olmazsa kendin bi forum sitesi aç videoyap için oraya da geliriz, 1 yıllık videoyap hesabının parasını 1 haftada kazanıyoruz sayende, her şey için teşekkürler..

sefasını çekmeyi bildiniz birazda cefasını çekmeyi bilin beyler web scripti en yakın zmanada düzeni rayına oturtacaktır destekden laf eden söven varsa web scripti direk ipsini engelle bot felen satma ben olsam öle yapardım 16 17 yaşındaki çoçuklardır büyük ihtimal zaten

Küfüredenler ayıp etmiş hocam bende eleştirdim falan ama sayende cok ekmek yedik bu mesajları yazdıgım pcyi bile videoyap sayesinde aldım benen yana hakkım helal olsun sana.Takma kafana

tam sabit gelir yakalamışken bu olay başıma geldi ancak sabit gelirimin sebebi de videoyap :) olan oldu ama herşey yine rayına oturacaktır.. web scripti hocam işini bilir :)

Hocam imkanim el verdikce botunuzu kullanmaya devam edecem. Sayenizde para kazanmaya basladim ve daha da kazanclarim artti. Size kufreden adi insanlari Allah islah etsin. Hakkinizi helal edin hocam. İns yine kaldigimiz yerden devam ederiz.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]
forum kurmalı sadece videoyap kullancıların üye olabilmeli... çamur at izi kalsın düşüncelerden arınmış oluruz..

4 Aydır Videoyap kullanıyorum. Sadece 25 tl lik en ucuz tarifeden. Videoyap dan evvel ayda 100 tl kadar kazanabilirken son dört ayda 100 TL maliyetle 2 BİN TL kazandım.

Şimdi 4 aylık emeğim uçtu gitti ama kazandığımla karşılaştığımda hiçbir önemi yok.

Hepsi bir kenara kartımda para yokken bile rica ile 3 kuruş paypal a bir aylık açtı arkadaş bana.

Evet birden bir kaç ay geriye düştük. Sağlık Olsun. Ben ekmeğime bakarım. Yeniden başlarım.

ben kimsenin uşağı deyilim kimsenin botunun parasıda benim cebime girmiyor herkes dürüst olsun yeterli

Bundan sonra hakaret içerikli mesaj yazan herkes süresiz uzaklaştırılıcaktır saygı çercevesi içinde olumlu olumsuz düşüncelenizi belirtebilirsiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri