kanalı kapanan arkadaslar gmaıllerı kendınız mı acıyorsunuz? tel dogrulama ve hesap acarken aynı tel no kullanıyor musunuz ve ayrıca modeme her hesap acmadan res atıyor musunuz cerezleri siliyor musunuz?
Fazlasını bile yapıyorum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kanalı kapanan arkadaslar gmaıllerı kendınız mı acıyorsunuz? tel dogrulama ve hesap acarken aynı tel no kullanıyor musunuz ve ayrıca modeme her hesap acmadan res atıyor musunuz cerezleri siliyor musunuz?
oto kontrol vs açık ve kanalıma 100 video yükledim hiçbir sorun yok
oto kontrol vs açık ve kanalıma 100 video yükledim hiçbir sorun yok
100 video atalı 2 gün oldu
100 video atalı 2 gün oldu
Merhaba Arkadaşlar,
oto kanal kobtrolünü 24 saat boyunca teste alıyorum. Ve şuanlık o bölümü durduruyorum. Apisiz işlem yapması gereken bir bölüm olmasıyla bazı arkadaşlar orayla alakalı olabilir düşüncesinde. Bu süreçte ben kanallarımı oto kontrolde deneyecegim.
Kendim açıyorum,farklı tel no kullanıyorum, modeme reset atıyorum,çerezleri siliyorum, para kazanmayı açmadığım kanallar dahi kapanıyor.kanalı kapanan arkadaslar gmaıllerı kendınız mı acıyorsunuz? tel dogrulama ve hesap acarken aynı tel no kullanıyor musunuz ve ayrıca modeme her hesap acmadan res atıyor musunuz cerezleri siliyor musunuz?
Merhaba Arkadaşlar,
oto kanal kobtrolünü 24 saat boyunca teste alıyorum. Ve şuanlık o bölümü durduruyorum. Apisiz işlem yapması gereken bir bölüm olmasıyla bazı arkadaşlar orayla alakalı olabilir düşüncesinde. Bu süreçte ben kanallarımı oto kontrolde deneyecegim.
hocam bana görede oto kontrolden oluyor çünkü videoları dün attım ama kanalı cumartesi açmıştım videolarıda gece yükledim sıkıntı yoktu oto kontrolu açar açmaz 30 dk sonra kanal güm :SMerhaba Arkadaşlar,
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.