Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

kanalı kapanan arkadaslar gmaıllerı kendınız mı acıyorsunuz? tel dogrulama ve hesap acarken aynı tel no kullanıyor musunuz ve ayrıca modeme her hesap acmadan res atıyor musunuz cerezleri siliyor musunuz?

Fazlasını bile yapıyorum :cool:

Benim actigim kanallar farkli ip ve farkli temiz bi vds sadece kanal acmak icin vds kullandim video yapla oto kontrol ettirmeme ragmen bugun 3 kanal sizlere omur 1 kanalida ozellikle 3cx degil orj tel kullanmama ragmen 3 ude kapandi..

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dün gece açtığım kanal kapandı :S yine telefon onayı istiyor sorun nedir hocam

Merhaba Arkadaşlar,

oto kanal kobtrolünü 24 saat boyunca teste alıyorum. Ve şuanlık o bölümü durduruyorum. Apisiz işlem yapması gereken bir bölüm olmasıyla bazı arkadaşlar orayla alakalı olabilir düşüncesinde. Bu süreçte ben kanallarımı oto kontrolde deneyecegim.

Merhaba Arkadaşlar,

oto kanal kobtrolünü 24 saat boyunca teste alıyorum. Ve şuanlık o bölümü durduruyorum. Apisiz işlem yapması gereken bir bölüm olmasıyla bazı arkadaşlar orayla alakalı olabilir düşüncesinde. Bu süreçte ben kanallarımı oto kontrolde deneyecegim.

Şöyle bişi de var oto kontrol yapıp pc den kanala girince kanalların uçma oranı daha fazla eskiden böyle değildi ama o ayrı konu.

kanalı kapanan arkadaslar gmaıllerı kendınız mı acıyorsunuz? tel dogrulama ve hesap acarken aynı tel no kullanıyor musunuz ve ayrıca modeme her hesap acmadan res atıyor musunuz cerezleri siliyor musunuz?
Kendim açıyorum,farklı tel no kullanıyorum, modeme reset atıyorum,çerezleri siliyorum, para kazanmayı açmadığım kanallar dahi kapanıyor.

arkadaşlar vds seçiminiz tr lokasyon olsun derim yoksa olay proxy kullanmaya döner ayrıca oto kontrolleri manuel yapın derim en azından kanal açılma ip ve devamlı girip kontrol ip farklı olmasın devamlı devamlı ip değişikliği sizi araştırmalarına sebeb oluyor , en iyisi botla 10 dakka da bir video atın para kazanları açdıkdan sonrada siz girip ünlem vs silip çıkın sonrasını mail yontemi ile kontrol edin.

Merhaba Arkadaşlar,

Bence en doğrusu bu hocam mantiken sorun oto kontrolde 6 aydır kapanmayan kanal dün oto kontrole bağladım bugün uçtu bunun kıyımla mıyımla alakası yok oto kontrolde gözden kaçmış bişey olmaki bu kanallar uçuyor.

Merhaba Arkadaşlar,

hocam bana görede oto kontrolden oluyor çünkü videoları dün attım ama kanalı cumartesi açmıştım videolarıda gece yükledim sıkıntı yoktu oto kontrolu açar açmaz 30 dk sonra kanal güm :S

Bi kaç kanal açıp otoya baglamadan test edelim bakalım nolcak

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri