Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Merhaba Arkadaşlar,

oto kontrolü açınca kanallar kapanıyor diyen arkadaşlar çok sayıda bulunuyor. Oto kontrolsüz kapanmaları test edeceğim. Ve api ile o bölümü nasıl yaptırabilirim onu araştıracağım.

ben de otokontrolden şüpheleniyorum. oto kontrol açtıktan sonra kanalım kapandı.

Kanali actim gerçek tel ile onayladim uc bes video attim bot ile. Oto kontrol acmadim. Para kazanmalari da aktif degildi. Adsenseyede bağlı değildi. Yinede kapandı

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar elimde bir miktar daha videoyap hakkı var. 10k 15 TL'ye verebilirim isteyene.

arkadaşlar vds seçiminiz tr lokasyon olsun derim yoksa olay proxy kullanmaya döner ayrıca oto kontrolleri manuel yapın derim en azından kanal açılma ip ve devamlı girip kontrol ip farklı olmasın devamlı devamlı ip değişikliği sizi araştırmalarına sebeb oluyor , en iyisi botla 10 dakka da bir video atın para kazanları açdıkdan sonrada siz girip ünlem vs silip çıkın sonrasını mail yontemi ile kontrol edin.

tr lokasyon olunca youtube kapalı olduğundan falan yüklenme sorunu olduğunu söylüyorlar.

Merhaba Arkadaşlar,

oto kontrolü açınca kanallar kapanıyor diyen arkadaşlar çok sayıda bulunuyor. Oto kontrolsüz kapanmaları test edeceğim. Ve api ile o bölümü nasıl yaptırabilirim onu araştıracağım.

Ben oto kontrolu açmadım hocam. Sadece bot ile biraz video yukledim. Yinede kapandı.

kendi actıgım gmaile 267 video attım toplamda 3 gunde en son yukeme tarihim 15 mayıs oto kontrole baglamadım kanal acık suan ama oto kontrolde bulunan en az 20 kanalım kapandı eski+yeni kanallar ve cogunluguna günde 3 video anca atıyordum. :S

Bence bota gmail açma gibi birşey getirilmeli farklı iplerden girişler böylece ortadan kalkabilir

Merhaba Arkadaşlar,

Hocam şunuda soylemek isterim ki kapanan kanallarla beraber açtığım 2 alt kanalim hala ayakta eskilerden. Incelenecek bi şey varsa bakabilirsiniz.oto kontrole bagliydi hala da bağlı

Bence bota gmail açma gibi birşey getirilmeli farklı iplerden girişler böylece ortadan kalkabilir
bence sadece yüklesin sadece botu nekadar olaya sokarsak bot okadar mimleniyor. neden dersen eğer sadece sana bana değil binlerce kanala çalışınca ister istemez mimleniyor bence fazla kendini belli etmeden yüklesin çıksın.

@Web_Scripti hocam geçenlerde bi şey demişti yanlış hatırlamıyorsam kanallara bot girince 1 ay çıkmıyor hangi normal kullanıcı 1 ay kanal açık bekleyebilir (eski ve kapanan kanallar için geçerli olabilir) :confused::cool: Yani sürekli hesaplar açık durumda heralde , 2 günde artık uçuyo kanallar bot kontrol ederken tekrar giriş yapacak şekilde ayarlansa zırt pırt değilde 3-6 satte bi genel kontrol etse bilmiyorum artık...

Benim de bottan 2-3 kanal disable olmuş bir iki kanalım da direk kapanmış. Bunun yanında vdsten manuel yüklediğim bir kanal uçmuş ve evimdeki pcden manuel 20-30 video yüklediğim bir kanal daha uçmuş. Anlayacağınız işler oldukça kötü. Youtubeun artık bu işi rahatlatacağını da sanmıyorum çünkü 20 güne yakındır benzer şekilde devam ediyor. Kapanmayanlarınki nasıl kapanmıyor hayret ediyorum. Çünkü kanallara sadece 50-100 arası video atıyorum bazılarına ise sadece 10-15 yine de kapanıyor.

Dünden beri malesef 5 kanal daha kapandı.Suçlamak için demiyorum ama malesef 5ide videoyapa bağlıydı.Sistem eskisi gibi sorunsuz çalışana kadar kullanmamaya karar verdim.

bota bağlı kanallarımdan 10 dan fazlası kapandı , ama ayakta kalan kanallarda var oto kontrole hiç bağlamadım kanallarımı ama yinede kapanma yaşandı bazı kanallarımda , dün tamamen manuel açtığım kanalım şu an itibarı ile ayakta , lakin bu ve diğer kanallarım bugün yarın kapanırmı bilemiyorum bunu.

Merhaba Arkadaşlar,

Hocam kanal cekerken +20 dk üzeri videoları cek gibi bir özelligi bota entegre etme sansınız var mı ?

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]
15 mayısdan sonra açtıgım kanalların şimdi baktım kanalların hepsi gitti.nerde yanlış yapılıyor yeni açılan kanala kaç video yüklenir günde,maksimum 3 gunde bı kanalada 680,480,180 tane videolar mevcuttu bi yardımıcı olalalım videoyap ve bot kullanmaya yeni başladım bu şansızlıklar banamı :(

Bot kullanmayı geçen sene bırakmıştım spam ve kanal kapanma para kazanma gibi durumlar yaşıyorum diye,yılmıştım ayda 20-30 kazanim özgün bı kanalım olsun dusunce ile 10 aydır ne bot kullanırdım nede başka bişey bir kanalımla tamamen özgün takılırdım...

Hocam şu ,izah etmek isterim özgün çalıştıgım gmail hesabımda botla kullandıgım hesaplar gitti sadece özgün kanalım ayakta..biliyorum senin işinde zor belki bu kapanma sıkıntısını çözmeye ve anlamaya çalışıyosun lütfen bi çözüm bulalım. toplamda8 veya 10 alt kanal açtım 2 hafta içinde ve gitti.

tek istediğim kapanmasına çözüm bulması ve kapatılan kanallarımızın hesabındaki videoların yeni gmail ile yüklenmesi....

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri