Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

@Web_Scripti hocam sizinde dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama yeni kanal açan arkadaşların kanal isimlerinin yanında kaç video yüklediyse o kadar rakam yazması lazım ama youtube sadece nokta koyuyor. 17 mayısta kanal açtım ve 12 video attım hepsi sağlam kanal sağlam duruyor. Biraz önce 10 video daha attım videoyap botuyla aralıklı. Kanala giriş yapmadan baktım 22 video yerine 12 video rakamı var ismin yanında.. Videolarıma tıklayonca 22 hepsi duruyor. Anlam veremedim. youtube yeni bir sistem mi geliştirdi bu kapanmalarla alakalı bir şey olabilir belkide.. aynı durumu farkeden arkadaşlar var mı? ya da yeni kanal açanlar bir kontrol etsinler kendi videonuza tıklayıp isminizin karşısındaki rakam ile video sayınız aynı mı?

Hayır hocam geç güncelleniyor.

Bakın arkadaşlar en güzel çözüm Videoyap Nisan ayında nasılsa öyle kalması... Ne geldiyse başımıza şu hız sevdasından geldi bırakın herşeyi akışına bırakın nasıl olsa toplu video yükleme bölümüne aldığı zaman yüklüyor geçde olsa iyi yüklüyor eski sistemi istiyoruz

1 saatliğine telif sil bölümü açılsın hocam deneme yaparken videolarım rakamda kaldı açın 1 saat videoları geçirelim bakalım kapanma olacakmı

benimde 1 kanalım gitmiş, anasayfadan yükleme yaptıklarım duruyor hala, galiba hepimizinki aynı anda kapanıyor nasıl bir botsa yakalıyor hemen

edit kanal şubat ayında açılmıştı yeni kanal değildi

Merhaba Arkadaşlar,

oto kontrolü akşam 10 da açabilirim. Ama ilk etapda küçük testlerim var. Onların bitmesini bekliyorum.
Şu saatden sonra eklediğiniz kanallar kapanırsa youtube-dl silindikten sonrada kapandı yazmanız yrterlidir. Kapanmalar sona erdiğini düşünüyorum.

CNN hocamın dediği gibi hızlada alakalı bir durum olma ihtimalide çok yüksek. Bu gece bu işi çözmek adına uğraşmaya devam edeceğim

dün yanlışlıkla 6 aylık eski kanalıma toplu videodan kanal seçmeyi unuttuğum için(1. sırada yer alıyor) 50 60 video attım kanal zaten her atılanı ünleme atıyodu fakat öyle duruyodu ve günlük 10tl bırakıyodu, bugun o da kapanmış.
inşallah şu sorunlar bir an önce çözülürde bizde bişeyler kazanmaya başlarız

bence de sorun sizin yeni eklemiş olduğunuz yükleme sistemi olabilir hocam [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]

Merhaba Arkadaşlar,

oto kontrolü akşam 10 da açabilirim. Ama ilk etapda küçük testlerim var. Onların bitmesini bekliyorum.
Şu saatden sonra eklediğiniz kanallar kapanırsa youtube-dl silindikten sonrada kapandı yazmanız yrterlidir. Kapanmalar sona erdiğini düşünüyorum.

CNN hocamın dediği gibi hızlada alakalı bir durum olma ihtimalide çok yüksek. Bu gece bu işi çözmek adına uğraşmaya devam edeceğim

kontrole atayamadığım kanalda gitti hocam az önce açında rakamları çeviriyim demiştim ya gerek kalmadı oda kapandı

Merhaba Arkadaşlar,

Hocam kusura bakmayın önceden de sona erdiğini söylemiştiniz yine kanallarımız gitti tam olarak çözdükten sonra lütfen yazın risk aldığımız yeter!

arkadaşlar nasıl nereden konu açabiliyoruz
dostum bu sıkıntının içinde bu yazıyı gördüm çok güldüm yanlış analama ama sinirilerin en gergin oldugu konuda yazmışsın :) , ytpara logosuna tıkla yukarda sagda ondan sonra konunu seç aşşagıdan ve okunuda en üstte yeni konuç aç var ondan açabilirsin.

3-4 gün daha sabır düzelecektir ufak bir açıktan yakalıyor ama bu açık yüksek ihtimal ile hızla alakalı 25 kanalım açık nisandan bu yana telif oto kontroller açıktı 1 tane bile kapanmadı .. ama hızın arttığı 4. günden itibaren yeni açtıklarım kapandı. 25 kanalım açık ama 5. video yap hesabımda 25 kanal açık yani onları nisan ayında bitirmiştim yani hız artmadan önce ama hız arttıktan sonra 1-2-3-4-6. video yap hesaplarıma bağlı kanalların birer birer kapandığını gördüm.. 5. videoyap hesabım dışında diğerleri kapandı ama şu anda hızı düşürdükten sonra kapanma olayları önemli ölçüde azaldı arkadaşlar . Fakat daha iyii olması için hızı normale almak ve videoları değişik dakikalar içersinde yüklemesi gerektiği konusunda uyarıyorum

iademi talep etmiştim destekten ilgilenirseniz sevinirim..

Şahsi fikrim biraz daha bekleyin derim sistemin eski haline geleceğinden adım gibi eminim

Hocam kusura bakmayın önceden de sona erdiğini söylemiştiniz yine kanallarımız gitti tam olarak çözdükten sonra lütfen yazın risk aldığımız yeter!

hocam geçmiş olsun benim 1500$ bırakan kanallarım gitti. ve kalan gelirli kanallarımın tamamına yakınını bot panelinden kaldırdım. umarım kesin bir çözüm bulunurda hepimiz rahat ederiz 3 gündür bot bana bakıyor ben bota hiçbir şey yapmıyorum. bu saatten sonra [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocamın bize güven vermesi gerek. botun videoyu hızlı yada yavaş video atmasından çok beni bağladığım kanalların aynı anda kapanması ilgilendiriyor.

son 3 gündür sorun ünlemigeç2 günah keçisi ilan edildi. hiç bir kanalımda ünlemigeç2yi kullanmadığım halde. boş kanallarımda dahil 13 kanalım kapandı. sorun ilk başından beri bot ile alakalıydı.bunu birileri ünlemigeç2 ve youtube atarak bir nevi hedef saptırdı.

webscripti hocam bu saaten sonra botta local çözümler yerine kalıcı çözüm bulmanızı istiyoruz. bunun için sistemi adanzye tüm uygulamalarda dahil komple check etmeniz daha yerinde olacaktır. bot bu haliyle halen tehlike sinyali veriyor testlerinizi isiyorsanız 1 gün değil 1 hafta yapın ben kendi adıma beklemeye razıyım. yeterki bu kapanmalar artık son bulsun.
saygılar

bottan değil yüklemeden kaynaklanıyor artık ünlem değil ıkıntı yeni açılan ve yüklenen kanallara bot geziyor anlamadınızmı hala 3 gündür kendiimi parçalıyorum botlar kop, gereksiz kanalları silip atıyor kurunun yanında yaşda gidiyor youtube artık bize sıcak bakmıyor video atıyorum 10 dakka sonra 1 izlenim alıyor engeç 1 gün içinde patlatıyorlar size dediğim gibi youtube kanalları bireysel kapatmıyor böcek botlar tarzında videolarınızı izleyen ve spam flag veren botlar var artık içride onları atlatmak çok zor kimse bugünden sonra hit alan kanal yapamaz bakın bende burdayım sizde inşallah ben yanılırım ben pc dende attım aynen kanal gidiyor tek sıkıntı burda KOPYA.

hızla alakası oldugunu sanmıyorum o iş hikaye

Arkadaşlar kalıcı bir çözüm istiyorsanız bekleyin acele etmeyin, bot sahibinide acele ettirtmeyin örneğin 3-5 gün 1 hafta bekleyin işlem yapmayın çözüleceğine inanıyorum bu sorun geçicidir bota verdiğim paranın binlerce katını aldım

iademi talep etmiştim destekten ilgilenirseniz sevinirim..

Hocam bende iade mesajı yazıoyrum ünlemgeç2 nin patladğığ ilk günden beri .O gün yeniledim üç aylık unutmasanız sevinirim hocam hiç dokunmadın o günde beri.

Yarın bizide o altı arkadaşın iadesiyle unutmazsanız sevinirim

Sistemde yükleme yapan tüm ip adresleri değiştirdiniz mi ?yurtiçi yurtdışı indirme yükleme kontrol serverlerinin?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri