bottan değil yüklemeden kaynaklanıyor artık ünlem değil ıkıntı yeni açılan ve yüklenen kanallara bot geziyor anlamadınızmı hala 3 gündür kendiimi parçalıyorum botlar kop, gereksiz kanalları silip atıyor kurunun yanında yaşda gidiyor youtube artık bize sıcak bakmıyor video atıyorum 10 dakka sonra 1 izlenim alıyor engeç 1 gün içinde patlatıyorlar size dediğim gibi youtube kanalları bireysel kapatmıyor böcek botlar tarzında videolarınızı izleyen ve spam flag veren botlar var artık içride onları atlatmak çok zor kimse bugünden sonra hit alan kanal yapamaz bakın bende burdayım sizde inşallah ben yanılırım ben pc dende attım aynen kanal gidiyor tek sıkıntı burda KOPYA.
Hocam benim anlatmak istedigim knu işte bu 26 kanalımın 25 kapanıyor 1 tanesi ayakda o ayakda kalan kanalımda % 100 özgün kanal ve diger kanallarla aynı ipden giriş yaptım hepside aynı adsenseye baglıydı ortada dolaşan bir bot sisteminin oldugu acık kanallara ttıgımız videolar yansımıyor her video direk 1 izlenme alıyor 238 video olan kanalda 300 yazıyor ünlemden sildigim videolar hayla o kanalda görünüyor taki sistem tarayana kadar güncellenince 238 yazıyor böyle birşey önce olmuyordu