Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

bottan değil yüklemeden kaynaklanıyor artık ünlem değil ıkıntı yeni açılan ve yüklenen kanallara bot geziyor anlamadınızmı hala 3 gündür kendiimi parçalıyorum botlar kop, gereksiz kanalları silip atıyor kurunun yanında yaşda gidiyor youtube artık bize sıcak bakmıyor video atıyorum 10 dakka sonra 1 izlenim alıyor engeç 1 gün içinde patlatıyorlar size dediğim gibi youtube kanalları bireysel kapatmıyor böcek botlar tarzında videolarınızı izleyen ve spam flag veren botlar var artık içride onları atlatmak çok zor kimse bugünden sonra hit alan kanal yapamaz bakın bende burdayım sizde inşallah ben yanılırım ben pc dende attım aynen kanal gidiyor tek sıkıntı burda KOPYA.

Hocam benim anlatmak istedigim knu işte bu 26 kanalımın 25 kapanıyor 1 tanesi ayakda o ayakda kalan kanalımda % 100 özgün kanal ve diger kanallarla aynı ipden giriş yaptım hepside aynı adsenseye baglıydı ortada dolaşan bir bot sisteminin oldugu acık kanallara ttıgımız videolar yansımıyor her video direk 1 izlenme alıyor 238 video olan kanalda 300 yazıyor ünlemden sildigim videolar hayla o kanalda görünüyor taki sistem tarayana kadar güncellenince 238 yazıyor böyle birşey önce olmuyordu

manuel eklediğim videoları video yöneticisinden etiket özgünleştir yaptıktan saatler sonra kanal kapandı.2-3 günlük kanalın bu işlemi yaptıktan 1-2 saat sonra kapanması tesadüf diyemem.

Arkadaşlar herkesin durumunu anlıyorum.Özellikle 2014 üye olmuş yada ona yakın üye olmuş arkadaşlar bu olaylardan pek haberleri yok.2013 Nisan ayından beri çok gördüm böyle olayları bütün kanallarım gidiyordu spamdan telefon doğrulaması geliyordu.Youtube sonra toplu para kazanma kapanma olayları oldu.Yine spam giden gidenler oldu.Para kazanma açma olayları alt kanalın para kazanmaya açılması v.s oldu.Sonra ünlem olayı baş göstermeye başladı.Sonra video dünya engeli silerdik giderdi şimdi kanal öle uyarı aldı mı youtube onu hemen telif sayıp kanala yapıştırıyor.

Youtube spamdan kazanıyor özgün değil.Ama biz bilinçsiz spam yaptığımız için çöpe çevirdiğimiz için youtube durmadan bu operasyonları yapıyor

Arkadaşlar herkesin durumunu anlıyorum.Özellikle 2014 üye olmuş yada ona yakın üye olmuş arkadaşlar bu olaylardan pek haberleri yok.2013 Nisan ayından beri çok gördüm böyle olayları bütün kanallarım gidiyordu spamdan telefon doğrulaması geliyordu.Youtube sonra toplu para kazanma kapanma olayları oldu.Yine spam giden gidenler oldu.Para kazanma açma olayları alt kanalın para kazanmaya açılması v.s oldu.Sonra ünlem olayı baş göstermeye başladı.Sonra video dünya engeli silerdik giderdi şimdi kanal öle uyarı aldı mı youtube onu hemen telif sayıp kanala yapıştırıyor.

Youtube spamdan kazanıyor özgün değil.Ama biz bilinçsiz spam yaptığımız için çöpe çevirdiğimiz için youtube durmadan bu operasyonları yapıyor

Hocam özgün video üreticisinden yüklemiştim 25 kanala ytde o videoların bir benzeri yok ve kanallar hiç ünlem ve dünya engeli filan almadı almasıda imkansız zaten videolar dedigim gibi özgünler ama kanalalr yinede uçtu.

Merhaba arkadaşlar,

video yükleme algoritmasınıda bundan 1 hafta öncesindeki haline getirdim. 1.5 yıldır o algoritmayı kullanıyordum. Son zamanlarda çok yavaş yükleniyor şikayetlerinden sonra youtube-dl yazılımına entegre etmiştim. Belkide youtube kendi yazılımı olduğu için indirip hemen yüklemeye karşı çıktı ve bu olaylar yaşandı. Şu saatden sonra inşallah yeni ekleyeceğiniz kanallarda sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Bundan önce eklenenler kapanma ihtimali vardır. Çünkü onları youtube henüz incelememiş olabilir. Umarım sıkıntı giderilmiştir. Hep birlik olup fikir vererek olayı çözdük veya çözeceğiz.

inş çözülecek

Hocam özgün video üreticisinden yüklemiştim 25 kanala ytde o videoların bir benzeri yok ve kanallar hiç ünlem ve dünya engeli filan almadı almasıda imkansız zaten videolar dedigim gibi özgünler ama kanalalr yinede uçtu.

Alıntı Web_Scripti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba arkadaşlar,

video yükleme algoritmasınıda bundan 1 hafta öncesindeki haline getirdim. 1.5 yıldır o algoritmayı kullanıyordum. Son zamanlarda çok yavaş yükleniyor şikayetlerinden sonra youtube-dl yazılımına entegre etmiştim. Belkide youtube kendi yazılımı olduğu için indirip hemen yüklemeye karşı çıktı ve bu olaylar yaşandı. Şu saatden sonra inşallah yeni ekleyeceğiniz kanallarda sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Bundan önce eklenenler kapanma ihtimali vardır. Çünkü onları youtube henüz incelememiş olabilir. Umarım sıkıntı giderilmiştir. Hep birlik olup fikir vererek olayı çözdük veya çözeceğiz.

Burdada Web_Scripti hocamın dediği gibi eski sistemin gelmesi birşeyleri değiştirebilir

Hocam benim anlatmak istedigim knu işte bu 26 kanalımın 25 kapanıyor 1 tanesi ayakda o ayakda kalan kanalımda % 100 özgün kanal ve diger kanallarla aynı ipden giriş yaptım hepside aynı adsenseye baglıydı ortada dolaşan bir bot sisteminin oldugu acık kanallara ttıgımız videolar yansımıyor her video direk 1 izlenme alıyor 238 video olan kanalda 300 yazıyor ünlemden sildigim videolar hayla o kanalda görünüyor taki sistem tarayana kadar güncellenince 238 yazıyor böyle birşey önce olmuyordu
arkadaşlar youtube sizin olsa bir kullanıcınız sizce günlük nekadar video atar 3 veya 5 bilemedin 15 oda özgün olsun yeter sınırda olmaz, şimdi adamlar şu şekilde düşünüyor bunlar bu videoları nerden buluyoda 300/500 video atıyor kontrol edin diyor ve botlar videolara teker teker girip bakıyor öncelikele kanalınızı bir taslak olarak düşünün onaydan geçdikden sonra videolar hit almaya başlıyor ve dediğim gibi kanala giren botlar videonuza bir değerlendirme bırakıyor spma yada değil aynı parakazan bölümünü açınca dolar yanan ve ünlem olan videolar gibi bunu bot önceden de görebildigi içinde sen daha para kazan açmadan kanalın icabına bakıyor 4 gündür uyumuyorum ben işim gücüm bu başka işim yok bunu tek çaresini buldum oda günlük spam videolar özgünmüş gibi atıcaksın bot kanala girdimi ünlemli video yakalamicak nasıl oldugunu siz karar vericeksiniz ama çerçeve ama birleştirme gerisi size kalmış.

Gerekirse testler 1 hafta sursun bence temiz bi sekilde baslayalim gerisi onemli degil elinden gelini yapiyor sagolsun

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kanalı videoyapdan kontrole alıcna bile kapanıyor web scripte çözümlerini bekliyoruz

şöylede olabilir kanallarımız bir anda izlenim alıyor beyler bir anda anormal bir şekilde izlenim alması spama düşmesine sebep olabilirmi ??? birde şöyle desene 10 tane video atsak o kanal izlenim alsa daha sonra yüklensek ??

bildiginiz gibi videoyapın en önemli özelliklerinden birisi özgünleştir butonu ile açıklama yapıyor buda youtube seoya + etkisi vardır buna bağlı olarak izlenimlerimiz hemen artıyor ve bir anda izlenim artıncada kapanmalar da olabilir.

ben bu kanal kapanmalardan birşey anlamadım.. Adsense hesabımda aylar önce açtığım ve 3 video attığım bir kanal vardı. Ben bu kanalın yaklaşık 2-3 hafta önce videolarını silmiştim. Bir hafta falan önce ne kazanmışız diye bakmak için girdim. Başka da birşey yapmadım. 16 mayısta topluluktan kapanmış.. Ne demeye kapanmış anlamadım video olmayan youtube kanalı.. Haftada bir girerim adsenseye max, bir tek kanal vardı videoları silmiştim ne olur olmaz diye bu kıyım değilde nedir? Sizlere sorum adsense hesabına birşeyler olur ? Kazançlarda falan sıkıntı yaşar mıyım kesinti bakımından???
Bugün de yeni açtığım iki kanalım kapanmış öyle 40 - 50 videonun üstünde video da atmadım. videoyapa bağlıydı kanallar. O değil iki defa para kazanması kapanan geri aktif ettiğim bir hesabımı (5 kanal var içinde) hala kullanabiliyorum video atıyorum banamısın demiyor onlarda bağlı bota.. Hatta bu hesapta bir kanalım topluluktan kapandı sildim adsenseye bağlı değildi ama o alt kanal.. Neler oluyor anlayamadım gitti..

13 kanalım kapandı
Tüm kanallarımıda düzgün onaylı ve ünlemsiz olarak video yukledim
bir gunde tüm kanallarım uçabilirmi ya bence sizin botla alakalı bir sorun 1 aylık emeğim gitti.

Merhabalar,

@Web_Scripti Benim kullanmış olduğum hesapta bir sıkıntı yaşıyorum. Toplu Link Bot (Tüm Botlar) katogorisinde yükleceğim videoların hesaplarını seçmiyorum çünkü yüklenecek hesap seçeneği bende mevcut değil. Ekran görüntüsünü aşağıya koydum bana acil dönüş yaparsanız sevinirim.
Ekli dosyayı görüntüle 1808

kapanan kanallarımda gmail hesap bölümünde bulunan kişisel bilgiler ekranında bulunan telefon numarası yanında kırmızı ünlem işareti vardı. bunlardan düzeltip onay aldıklarımda sorun olmadı. gmail hesaplarınızda bu bölümü kontrol edin uyarı varsa o gmaile bağlı kanalınız kapanacak mı?

kapanan kanallarımda gmail hesap bölümünde bulunan kişisel bilgiler ekranında bulunan telefon numarası yanında kırmızı ünlem işareti vardı. bunlardan düzeltip onay aldıklarımda sorun olmadı. gmail hesaplarınızda bu bölümü kontrol edin uyarı varsa o gmaile bağlı kanalınız kapanacak mı?

hocam kapanmış kanala onay yapsan ne olacak ?

biraz önce 8 kanal açtım
yaptıklarım

tarayıcı firefox
ccleaner ile cookie temizliği
3cx ten onaylama
ip değişikliği

( bota filan bağlamadım botla alakası olmadan sadece açtım )

30 dk geçmeden 8 i de kapandı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri