Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

"hesabınızda normal olmayan etkinlik" denen şeyi ingilizce forumlarda aratmıştım. yani sen abd ip ile hesaba giriş yapar ve bir kaç saat içinde tr lokasyonunda hesaba girersen google böyle bişey imkansız olduğu için hesabı kapatıyor. galiba hesabın çalındığını düşünüyor. yabancı birinin kızıyordu galiba uçakla bir ülkeden bir başka bir ülkeye gitmiş ve çok önemli maillerinin olduğu gmail hesabına giremiyormuş. işte biz kanalı tr lokasyonundan açıp birkaç saat içinde bota farklı lokasyondan yetki verdiğimiz için bu olmuş olabilir mi?

Arkadaşlar benim kanallar gitmiyor bilginiz olsun kusura bakmayın beni yanlış anlamayın bundan sonra spam zorlaştı gerçek spam yapabilenlerin kanalları ayakta kalacaktır, gerçekten bot kullanmayı bilen arkadaşların kanalları ayakta kalacaktır....

Sorun bot kaynaklı değil beyler sorun bizle alakalı bota çok kanal bağlıyoruz...
Değişen nedir biliyormusunuz evet son 1 haftadır birşeyler değişti değişen şeyler 1 kanal kapanınca diğer kanallarada etki yapması , diğer kanallara etki yapınca hepsi toplu kapatılıyor biz ne yapıyoruz toplu kanal açıyoruz toplu ekliyoruz ve toplu olarak yine kapanıyor........ Bu durumda bot sahibinin yapacak bişeyi oldugunu sanmıyorum inşallah yanılıyorumdur.

Kendi denediğim ve kanallarımın asla kapanmadığı taktiği söylüyorum

1- Gmailleri farklı tarihlerde açılyorum
2- Gmailleri bota farklı tarihlerde ekliyorum
3- Gmaillere 50 den fazla video atmıyorum
4- Günde 5' den fazla kanal kontrolü yapmıyorum

Yukardaki seçeneklerden 1 tanesini dahi yapmazsanız 1 kanalınız kapatılınca suçu olmayan kanallarınızda kapatılacaktır.

Şimdi diyeceksiniz ki diğer botlarda neden kapanmıyor biz bu darbeyi ünlemgeç2 ile yedik bir defa darbe yedik doğrulmamız zaman alacak
1 defa darbe yediğimiz için bütün sistem alabora oldu yani youtube bu sefer çok kızdı hedef noktaya atom attı....... << ve biz sürekli acele olarak çırpınmaya başladık acele olarak kanal açtık bu esnada hızlı yükselmek istedik ve hızlı bir şekilde düştükkk fakat bunun yanında yeni algoritmalar gelmedi değil yukarda saymış oldugum algoritmalar gelmiş olabilir. şu anda olaylar onu gösteriyor... Bilmiyorum çok derin meseleler belkide yanıyorz ama şu anda çözüme en yakın hatta ve hatta somut bir çözüm ürettiğim maddeleri sizlere sıraladım ...

hocam yinede tek bir kanalın kapanmasını bu maddeler açıklamıyor 67 videoluydu temiz ip her şey temizdi

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam skypetan ekledim bakarsanız size bu sorunlarla ilgili çok kilit bir şey söyleyeceğim ve sizi muhtemelen olumlu yönlendirecektir.. ben bu banlanma furyasından hiç etkilenmedim.. banlandım ancak normal genel bandı yani spam ve teliftendi..

sebebini söyle bizde bilelim sabah beri boğuşuruyoruz burda

Merhaba Arkadaşlar,

youtube api key 4 gün önce patlamıştı. Bazı arkadşalar biliyor ve rastlamışlardı. Büyük güvenlik önlemi almışlardı. Hepde youtube yeni kanalları kapatıyor. Acaba yeni api key alma yöntemini otomatik videoyap yaptığı için oluyor olabilir mi? Api keyi 2-3 gün içinde manuel aldığınız ve kapanan kanallarınız var mı hiç?

Videoyap a bağlı kanallarım direk erişim engellendi. Videoyap a bağlı olmayanlarda ise para kazanmalar kapandı.

Merhaba Arkadaşlar,

büyük bir yol katettik. Youtube.com bizim ingilteredeki sunucumuzdan bir tanesini gördüğü zamanda kanaldan tekrardan yetki istiyor veya kanalı komple banladığını farkettim. Hep en son videoyu bu 122 serverımdan o serverım yüklemiş. Sonrası hep kapanma olmuş. O serverımda hep youtube tarafından yetki istenilmiş bir durum var. Fakat bugün farkettim ki yeni yeni başka ingiltere sunucularımda aynı duruma düşmeye başlamış. Tüm ingiltere sunucularımı şuanda pasif durumuna getirdim. Ve amerika sunucularımı pasif durumuna getirdim. Sadece türkiye sunucularımı aktif yaptım.

Şimdi sizden şöyle bir ricam var arkadaşlar.

Tüm sunucular türkiye olunca yetki vermek şart olmuyor. 3-4 arkadaşımız sıfır kanal açıp toplu video veya anasayfadan yüklemeler yapabilir mi? Yetki vermesine gerek yoktur çünkü türkiyedir. Sizde türkiyeden kanala giriş yapıyorsanız hiç sıkıntı olmaz yetkiye ihtiyaç duymaz.

Bugün kanal kapamalar olabilir. Ama şuandan sonra bir kanal açıp sadece yükletme yapanlarda kanal spamden kapanacagını sanmıyorum.Youtube anladıgım kadarıyla yetki verince spam işleme yetki verildi olarak görüyor. hiç birşekilde yeni kanallarınıza yetki vermeden deniyelim

Bugün kanal kapamalar olabilir. Ama şuandan sonra bir kanal açıp sadece yükletme yapanlarda kanal spamden kapanacagını sanmıyorum.Youtube anladıgım kadarıyla yetki verince spam işleme yetki verildi olarak görüyor. hiç birşekilde yeni kanallarınıza yetki vermeden deniyelim

an itibariyle 70 video yüklemeye başladım bilgilendirecem hocam

hocam otomatik kanal çekme çalışmıyor geçici devre dışı mı bırakıldı?

deneme için bir tane eski alt kanal ekledim para kazanması kapalı kanal o bile kapandı hiç video atmadım :(:(:(:(:(

Merhaba arkadaşlar,

artık şuandan sonra yetki ver olayını kaldırdım. Test amaçlıdır. Herkes kanal açıp yükleme yaparsa ve spamden kanal kapatılmış olursa buraya yazarsa sevinirim. Kanallara hiç bir yerden yetki vermeyiniz. Sadece mail, şifre ve manuel api key oluşturup yüklemeleri yapınız. Şuandan öncesinde açılmış ve sisteme eklenmiş kanallarda kapanmalar olabilir. Şuandan sonrasında sıkıntı çıkıp çıkmayacağını göreceğiz.

an itibariyle 70 video yüklemeye başladım bilgilendirecem hocam

test ettiğiniz için teşekkürler.

önce yetki verdiklerimiz sorun olur mu?

İnşallah olmaz hocam. yarın geceye kadar kapatılmazsa zaten sadece makiaların yurt dışıyla olmasıyla alakalı bir durum olmuş olacaktı.

Artık garanti 2 şeyden şüphelenmeye başladım.

1) Yurtdışı lokasyonlu makinalarımızdan şüphelenmeye başladım. Ve onların fişini şimdilik çektim.
2) Oto kanal kontrol sisteminden şüpheleniyorum.

hocam otomatik kanal çekme çalışmıyor geçici devre dışı mı bırakıldı?

hocam otomatik çekimleri yarın sabah aktif edeceğim. Deneme yapıldığı için otomatik kanal çekmeyi, video ortası reklam ve telifli videolar bölümlerini kullanmamanız testlerde doğruyu görmemizi sağlatır.

Merhaba arkadaşlar,

artık şuandan sonra yetki ver olayını kaldırdım. Test amaçlıdır. Herkes kanal açıp yükleme yaparsa ve spamden kanal kapatılmış olursa buraya yazarsa sevinirim. Kanallara hiç bir yerden yetki vermeyiniz. Sadece mail, şifre ve manuel api key oluşturup yüklemeleri yapınız. Şuandan öncesinde açılmış ve sisteme eklenmiş kanallarda kapanmalar olabilir. Şuandan sonrasında sıkıntı çıkıp çıkmayacağını göreceğiz.

test ettiğiniz için teşekkürler.

İnşallah olmaz hocam. yarın geceye kadar kapatılmazsa zaten sadece makiaların yurt dışıyla olmasıyla alakalı bir durum olmuş olacaktı.

Artık garanti 2 şeyden şüphelenmeye başladım.

1) Yurtdışı lokasyonlu makinalarımızdan şüphelenmeye başladım. Ve onların fişini şimdilik çektim.
2) Oto kanal kontrol sisteminden şüpheleniyorum.

hocam otomatik çekimleri yarın sabah aktif edeceğim. Deneme yapıldığı için otomatik kanal çekmeyi, video ortası reklam ve telifli videolar bölümlerini kullanmamanız testlerde doğruyu görmemizi sağlatır.
hocam bilginiz olsun 20dkdır toplu videodan 1 tane bile atmadı 76 videoda takılı kaldı ve hızlı yükleyi seçmiştim ilerleme yok şuanlık

hocam bilginiz olsun 20dkdır toplu videodan 1 tane bile atmadı 76 videoda takılı kaldı ve hızlı yükleyi seçmiştim ilerleme yok şuanlık

Merhaba hocam,

evet 122 farklı sunucumuz var. Fakat bu olayları bize ingiltere lokasyonlu sunucular çıkarıyor düşüncesindeyim. Bu nedenle sadece 13 adet türkiye lokasyonlu sunucularım aktifdir. Haliyle yüklemelerde baya yavaştır. Fakat bu test etmemize yetecek bir hızdadır. Test amaçlı kanal kapanmaların yurt dışı sunucularımın kaynaklandırdıgını düşünüyorum.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]

arkadaşlar toplam 4 tane kanal açtım taki botlar Web_Scripti hocamızın yaptıktan sonra pratik hızlı şekilde eklemek için 4 tane alt kanalımı hazırladım...hatda dedimki şu api keyleride alim elimde bulunsun. 3 kanalın api keyi aldım tekrar giriş yaptım 4 kanalla girmeme gerek kalmadan hepsi uçtu.

Browser Kısma

*.videoyap.com/*

izni sadece buna verdim.... uçtu birzat yaşadım %100 sonuçu yazıyorum bastıra bastıra söylüyorum videoyap kanal eklemedim....sagdece api key aldım.

hocam bu olay tamamen youtube sizi kara listeye almış....arkadaş düşünce ve yorumlarınız lütfen

ilk aklıma gelen doamin degiştirip yeni harita belirlemek

Merhaba hocam,

evet 122 farklı sunucumuz var. Fakat bu olayları bize ingiltere lokasyonlu sunucular çıkarıyor düşüncesindeyim. Bu nedenle sadece 13 adet türkiye lokasyonlu sunucularım aktifdir. Haliyle yüklemelerde baya yavaştır. Fakat bu test etmemize yetecek bir hızdadır. Test amaçlı kanal kapanmaların yurt dışı sunucularımın kaynaklandırdıgını düşünüyorum.

hocam rica ediyorum bu sorunu çözün, eski videoyapı çok özledik

@Web_Scripti

arkadaşlar toplam 4 tane kanal açtım taki botlar Web_Scripti hocamızın yaptıktan sonra pratik hızlı şekilde eklemek için 4 tane alt kanalımı hazırladım...hatda dedimki şu api keyleride alim elimde bulunsun. 3 kanalın api keyi aldım tekrar giriş yaptım 4 kanalla girmeme gerek kalmadan hepsi uçtu.

Browser Kısma

*.videoyap.com/*

izni sadece buna verdim.... uçtu birzat yaşadım %100 sonuçu yazıyorum bastıra bastıra söylüyorum videoyap kanal eklemedim....sagdece api key aldım.

hocam bu olay tamamen youtube sizi kara listeye almış....arkadaş düşünce ve yorumlarınız lütfen

ilk aklıma gelen doamin degiştirip yeni harita belirlemek

Merhaba hocam,

bugün oto api key almayı onun için kaldırttım. Orasını normalde hep boş bırakırdı benim bot. Oto api key alma işlemi 4 gün önce patlayınca bende boş bırakmasın aynen sizin yaptığınız gibi yazsın dedim. Ve sonuç o şekilde. Bu nedenle izin yerine *.videoyap.com/* yazmayınız. standart şekilde boş bırakınız. Şuada o şekilde bir çok arkadaş boş bırakarak denemeler yapıyor. Yardımlarınız için teşekkür ederiz hocam. ama baya kanala o şekilde yetki verince artık youtube onu banladı. Sadece onu değil oraya google yazsanız yine banlıyor. Yani çok yazılmışları banlıyor. boş bırakıp kayıt yapınız.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri