Merhaba Arkadaşlar,
Açık konuşmak gerekirse şuanda 4 şey aklıma geliyor.
1) Yurtdışı serverlarım youtubeda kimliği belirsiz işi gördüğü için youtube tarafından izin verilmediğinden kanalı kapattırıyordu(En büyük ihtimal)
2) Oto kontrol youtube.com tarafından çok yavaşlama sorunu verdiği için youtube.com'a istek geldiği için kapatıyor kanalı(Orta ihtimal)
3) Otomatik api key oluşturma bölümünde sıkıntı oluşunca *.videoyap.com/* yazdırmaya başlamıştım. O kadar çok domaine ait api key oluşunca youtube sıkıntı çıkarmış olabilir. (Orta ihtimal)
4) Ünlem geç 2'yi yaptıktan sonra videoyap.com domaini youtube.com'u çok kızdırdı bir mimlenme yaşıyor. En son yöntem yarın domain değiştirme olacaktır.(Düşük ihtimal)
Ben açıkcası bu 4'ünden biri olarak görüyorum. Geçmişteki hesaplarda çok nadir sıkıntı oluyor. Mayıs ayında açılmış hesaplarda ağırlıkla sıkıntı bulunuyor.
Şuanda herkesin denediği yöntem ise bu 4'nün olmadan yapılmasıdır. Sabaha herşey belli olmuş olur. Eğer yarın sabaha kanallar açık videolar açık kalmış olursa. Otomatik kontrol ve api key oluşturmayı test için deneme gönüllü arkadaşlarda aktif edeceğim.Ünlem geç 2 özelliği tekrardan kesinlikle aktif olmayacaktır.
En kötü ihtimalle videoyap.com domaini farklı bir alan adına taşınınıp devam edecektir. Eskisi gibi 11.000 üyemiz olmayacağı belli. Biraz daha az kişiyle youtube.com'u kızdırmayacak özelliklerle devam edilecektir.(10 gün öncesindeki videoyap.com özellikleriyle)
Buarada yurtdışı serverlarım sıkıntı oluşturduğunu düşündüğüm için 122 serverımızdan sadece 13 tane türkiye lokasyonlu serverımız işlem yapıyor. Diğerlerinin fişini çekmiş durumdayım. Yarın olumlu sonuç olursa tüm yurt dışı serverlarımı iptal edip yarın 80-90 tane yurtiçi server siparişi geçeceğim.
@Web_Scripti hocam botmu yavaşladı yoksa yüklemede sorunmu var ? Yarım saat önce 200 video emri verdim hala duruyo, Birde sayfada bekleyerek yüklemeyi denedim sayfa yenileniyo ama tek video gelmedi, videolar kısa videolar... Yetki verme yeri göremedim acaba ondanmı oluyor ?