Hocam kanallara yetki ver halen çıkıyor ne yapmalıyım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Gece 12 de 80 küsür video emri verdim . Aradan 16 saate yakın geçmiş 70 küsür tanesini atmış . Hala atmaya devam ediyor .
Kanal patlamadı hala . Patlarsa yazarım .
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Hocam kanallara yetki ver halen çıkıyor ne yapmalıyım
@Web_Scripti üstad yepyeni oluşturduğum kanal video yüklemeleri bittikten sonra birkaç defa telifli videolar kısmından kontrolünü yaptım en son 8 video bekleyende kalmıştı ve son kontrolüde yaptıramadan gitti.. Bana kalırsa bu kısımda ciddi sorun var bilgin olsun..
Evet hocam ara ara kapanmalar malesef devam ediyor. Tabiki bunlar artçı kapanmalar olabilir büyük kapanmayı beraberinde getiriyordur. Veya zıttı kapanmalar azalarak bitiyordur.Kanal spamdan uçtu . 1 gün bile dayanmadı malesef .
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Peki hocam bu kanal için yetki vermişmiydiniz? yani kontrol etmeden önce sizden yetki istedimi? İşte en çok merak ettiğim olay şu sorunun cevabıdır. Acaba o kontrolden sonra kanalınızda üye girişi yapmışmıydınız? Eğer evetse süper. Orada üstte bu kişi sizmiydiniz uyarısı varmıydı? Bana göre herşey kapanmadan 5 dakika içerisindeki bu uyarıda bitiyor. Bu uyarı geliyor mu gelmiyormu. Bunu çok merak ediyorum. Uyarı geliyorsa neye göre çıkartıyor onu bulup imha etmek. Burada kanal kontrol olarak hepsini yapmamı açıkdı?arkadaşlar ben kanallarım son derece titiz ve temiz açarım 2 gündür duran bi kanal vardı dizi kanalımdı 50 video atmıştım geçen gün biraz önce aynı kanala bi 50 video daha attım ünlem geç özelliği açıktı telif ve para kazan kısmından kanalı kontrol ettirdim ve 2 dakika sonra kapandı kanal bu bölüme dikkat çekmek istiyorum
evet üstad yetki vermiştimPeki hocam bu kanal için yetki vermişmiydiniz? yani kontrol etmeden önce sizden yetki istedimi? İşte en çok merak ettiğim olay şu sorunun cevabıdır. Acaba o kontrolden sonra kanalınızda üye girişi yapmışmıydınız? Eğer evetse süper. Orada üstte bu kişi sizmiydiniz uyarısı varmıydı? Bana göre herşey kapanmadan 5 dakika içerisindeki bu uyarıda bitiyor. Bu uyarı geliyor mu gelmiyormu. Bunu çok merak ediyorum. Uyarı geliyorsa neye göre çıkartıyor onu bulup imha etmek. Burada kanal kontrol olarak hepsini yapmamı açıkdı?
Tekrardan yazıyorum işinize yararsa 4 gün önce 3cx sismiyle 1 tane gmail açıp 3 alt kanal oluşturdum. Hepsinide bota eklerken yetki istedi yetkiyi vermiştim. Hala duruyor kanallar
Evet hocam,
yurt dışı sunucularla ve oto kontrol ile alakalı olmdığı kesinleşince tekrardan yetkiyi açtım. Yurtdışı sunucu yüklemeleri ve oto kontroller için yetki gerekiyor.
Hocam o bölümü sırf denemek amacıyla 24 saat kapalı tuttum. Yinede kapanmaları yaşandı. Peki 30 dakika içerisinde kanalı 2. defa kontrol etmiş olabilirmisiniz?
Evet hocam ara ara kapanmalar malesef devam ediyor. Tabiki bunlar artçı kapanmalar olabilir büyük kapanmayı beraberinde getiriyordur. Veya zıttı kapanmalar azalarak bitiyordur.
4.gün suan sağlam bakalım ne kadar dayancakHocam alt kanallarda kapanıyor benimkiler 3-4 saat önce kapandı
sabahtan beri actıgım 8 kanalda gitti beyler 2 tanesi yt kazan 6 tanesi video yapa aitti kanalların 1 kanalda 3 alt kanal vardı bazılarını ünlem gec ile bazılarını normal atmıstım bir kanala 100 diğerlerine 5-10-20-30-60 attım atmadan önce plus sayfasına girdim resim ekledim sayfalar begendim yorumlar yaptım abone oldum millete spama düşmemel için aama nafile azönce bütün kannlarım gitti.
Bazılarına 6 dakika ara ile at dedim bazılarına hızlı yani bütün avryasyonları denedim video attıgım kanallar gitti atmadıklarım saglam yani kanal aldıgım arkadasta sorun yok
benim tespitlerime göre videoyapta izin sıkıntısı çözülmedikçe daha çok kanal kapanır.Daha demin bir kanalım daha gitti.15 dakika aralıklarla video atıyodu.
sıkıntı ne kadar aralıklarla video atıldığı ile ilgili değil,kanaldan izin verdiğim halde,3-5 video attıktan sonra şüpheli etkinlik uyarısı alıyorum,şifreyi değiştirdikten sonra uyarı kayboluyor ama çok geçmeden kanal kapanıyor
beyler değişik bişeyler dönüyo ya hesapları kapanıyor soru ndevam ediyormu sizdede
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.