Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] üstad yepyeni oluşturduğum kanal video yüklemeleri bittikten sonra birkaç defa telifli videolar kısmından kontrolünü yaptım en son 8 video bekleyende kalmıştı ve son kontrolüde yaptıramadan gitti.. Bana kalırsa bu kısımda ciddi sorun var bilgin olsun..

Gece 12 de 80 küsür video emri verdim . Aradan 16 saate yakın geçmiş 70 küsür tanesini atmış . Hala atmaya devam ediyor .
Kanal patlamadı hala . Patlarsa yazarım .

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kanal spamdan uçtu . 1 gün bile dayanmadı malesef .

arkadaşlar ben kanallarım son derece titiz ve temiz açarım 2 gündür duran bi kanal vardı dizi kanalımdı 50 video atmıştım geçen gün biraz önce aynı kanala bi 50 video daha attım ünlem geç özelliği açıktı telif ve para kazan kısmından kanalı kontrol ettirdim ve 2 dakika sonra kapandı kanal bu bölüme dikkat çekmek istiyorum

Hocam kanallara yetki ver halen çıkıyor ne yapmalıyım

Evet hocam,

yurt dışı sunucularla ve oto kontrol ile alakalı olmdığı kesinleşince tekrardan yetkiyi açtım. Yurtdışı sunucu yüklemeleri ve oto kontroller için yetki gerekiyor.

@Web_Scripti üstad yepyeni oluşturduğum kanal video yüklemeleri bittikten sonra birkaç defa telifli videolar kısmından kontrolünü yaptım en son 8 video bekleyende kalmıştı ve son kontrolüde yaptıramadan gitti.. Bana kalırsa bu kısımda ciddi sorun var bilgin olsun..

Hocam o bölümü sırf denemek amacıyla 24 saat kapalı tuttum. Yinede kapanmaları yaşandı. Peki 30 dakika içerisinde kanalı 2. defa kontrol etmiş olabilirmisiniz?

Kanal spamdan uçtu . 1 gün bile dayanmadı malesef .

Evet hocam ara ara kapanmalar malesef devam ediyor. Tabiki bunlar artçı kapanmalar olabilir büyük kapanmayı beraberinde getiriyordur. Veya zıttı kapanmalar azalarak bitiyordur.

arkadaşlar ben kanallarım son derece titiz ve temiz açarım 2 gündür duran bi kanal vardı dizi kanalımdı 50 video atmıştım geçen gün biraz önce aynı kanala bi 50 video daha attım ünlem geç özelliği açıktı telif ve para kazan kısmından kanalı kontrol ettirdim ve 2 dakika sonra kapandı kanal bu bölüme dikkat çekmek istiyorum
Peki hocam bu kanal için yetki vermişmiydiniz? yani kontrol etmeden önce sizden yetki istedimi? İşte en çok merak ettiğim olay şu sorunun cevabıdır. Acaba o kontrolden sonra kanalınızda üye girişi yapmışmıydınız? Eğer evetse süper. Orada üstte bu kişi sizmiydiniz uyarısı varmıydı? Bana göre herşey kapanmadan 5 dakika içerisindeki bu uyarıda bitiyor. Bu uyarı geliyor mu gelmiyormu. Bunu çok merak ediyorum. Uyarı geliyorsa neye göre çıkartıyor onu bulup imha etmek. Burada kanal kontrol olarak hepsini yapmamı açıkdı?

3 günlük kanal yarım saat kadar önce kapanmış. Demek ki şu son 1 saattir kapanmalar devam ediyor. :)

2 saat önce açtığım kanal ise vidyo yüklemeler devam ediyor yavaş yavaş, izlemedeyim.

18 saatlik kanal az önce sizlere ömür kapanmalar devam anlıcanız

Tekrardan yazıyorum işinize yararsa 4 gün önce 3cx sismiyle 1 tane gmail açıp 3 alt kanal oluşturdum. Hepsinide bota eklerken yetki istedi yetkiyi vermiştim. Hala duruyor kanallar

Peki hocam bu kanal için yetki vermişmiydiniz? yani kontrol etmeden önce sizden yetki istedimi? İşte en çok merak ettiğim olay şu sorunun cevabıdır. Acaba o kontrolden sonra kanalınızda üye girişi yapmışmıydınız? Eğer evetse süper. Orada üstte bu kişi sizmiydiniz uyarısı varmıydı? Bana göre herşey kapanmadan 5 dakika içerisindeki bu uyarıda bitiyor. Bu uyarı geliyor mu gelmiyormu. Bunu çok merak ediyorum. Uyarı geliyorsa neye göre çıkartıyor onu bulup imha etmek. Burada kanal kontrol olarak hepsini yapmamı açıkdı?
evet üstad yetki vermiştim

evet üstadım aynen anlatıyorum videoları kanalıma attım sayılı videolar falan vardı bi giriyim bakıyım son durumu nedir diye girdim baktım maşallah hızlanmış hızlı hızlı atıyo videoları dedim sonra sayılı videoları orjinal ismine döndürsün diye tekrar telif ve para kazan kısmından kontrol ettirdim 2 dakikayı geçmedi hemen kapandı o kişi sizmiydiniz uyarısı çıkmadı üstadım

Tekrardan yazıyorum işinize yararsa 4 gün önce 3cx sismiyle 1 tane gmail açıp 3 alt kanal oluşturdum. Hepsinide bota eklerken yetki istedi yetkiyi vermiştim. Hala duruyor kanallar

Hocam alt kanallarda kapanıyor benimkiler 3-4 saat önce kapandı

Evet hocam,

yurt dışı sunucularla ve oto kontrol ile alakalı olmdığı kesinleşince tekrardan yetkiyi açtım. Yurtdışı sunucu yüklemeleri ve oto kontroller için yetki gerekiyor.

Hocam o bölümü sırf denemek amacıyla 24 saat kapalı tuttum. Yinede kapanmaları yaşandı. Peki 30 dakika içerisinde kanalı 2. defa kontrol etmiş olabilirmisiniz?

Evet hocam ara ara kapanmalar malesef devam ediyor. Tabiki bunlar artçı kapanmalar olabilir büyük kapanmayı beraberinde getiriyordur. Veya zıttı kapanmalar azalarak bitiyordur.

Kanal kontrolünü sık yaptırdım üstad onu belirteyim... 5 dakkada 1 gibi bekleyen videoları bitirmek için..

sabahtan beri actıgım 8 kanalda gitti beyler 2 tanesi yt kazan 6 tanesi video yapa aitti kanalların 1 kanalda 3 alt kanal vardı bazılarını ünlem gec ile bazılarını normal atmıstım bir kanala 100 diğerlerine 5-10-20-30-60 attım atmadan önce plus sayfasına girdim resim ekledim sayfalar begendim yorumlar yaptım abone oldum millete spama düşmemel için aama nafile azönce bütün kannlarım gitti.
Bazılarına 6 dakika ara ile at dedim bazılarına hızlı yani bütün avryasyonları denedim video attıgım kanallar gitti atmadıklarım saglam yani kanal aldıgım arkadasta sorun yok

bende şimdi bir alt kanal açtım 700 video bastım video yap ile, şuanda 400 tane kalmış

bakalım kanal gidicek mi,

sabahtan beri actıgım 8 kanalda gitti beyler 2 tanesi yt kazan 6 tanesi video yapa aitti kanalların 1 kanalda 3 alt kanal vardı bazılarını ünlem gec ile bazılarını normal atmıstım bir kanala 100 diğerlerine 5-10-20-30-60 attım atmadan önce plus sayfasına girdim resim ekledim sayfalar begendim yorumlar yaptım abone oldum millete spama düşmemel için aama nafile azönce bütün kannlarım gitti.
Bazılarına 6 dakika ara ile at dedim bazılarına hızlı yani bütün avryasyonları denedim video attıgım kanallar gitti atmadıklarım saglam yani kanal aldıgım arkadasta sorun yok

benim tespitlerime göre videoyapta izin sıkıntısı çözülmedikçe daha çok kanal kapanır.Daha demin bir kanalım daha gitti.15 dakika aralıklarla video atıyodu.
sıkıntı ne kadar aralıklarla video atıldığı ile ilgili değil,kanaldan izin verdiğim halde,3-5 video attıktan sonra şüpheli etkinlik uyarısı alıyorum,şifreyi değiştirdikten sonra uyarı kayboluyor ama çok geçmeden kanal kapanıyor

Edit : +1 tane daha

Son düzenleme:
benim tespitlerime göre videoyapta izin sıkıntısı çözülmedikçe daha çok kanal kapanır.Daha demin bir kanalım daha gitti.15 dakika aralıklarla video atıyodu.
sıkıntı ne kadar aralıklarla video atıldığı ile ilgili değil,kanaldan izin verdiğim halde,3-5 video attıktan sonra şüpheli etkinlik uyarısı alıyorum,şifreyi değiştirdikten sonra uyarı kayboluyor ama çok geçmeden kanal kapanıyor

ben izin linkine tıkladıktan sonra 4 5 kere sayfayı yenileyip 4 5 kere izin veriyorum
bendede bu şüpheli etkinlik diyodu bir ara bunu yaptıktan sonra hiç daha söylemedi

beyler değişik bişeyler dönüyo ya hesapları kapanıyor soru ndevam ediyormu sizdede

beyler değişik bişeyler dönüyo ya hesapları kapanıyor soru ndevam ediyormu sizdede

evet ama video yap ile ilgili oldugunu dşünmüyorum ytkazandada gitit kanallarım oto kontrolfalanda yapmadım ama gitti

mis gibide kategori bulmustum :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri