Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Beyler tamamen 1.5 günlüğüne kapatma yapamam. içeride hala 92.000 kanal aktif çalışıyor. 125.000 kanaldan 92.000 e düşüldü ve onlar hiç kapanmadan devam ediyor. 1 mayısdan önceki kanalların %99'unda sıkıntı yok. Bu nedenle 1.5 günlük siteyi kapatmayı yapamam.

Anladığım kadarıyla yarım olarak özellikler gelmesin. Yarın gece gelsin herşey tam gelmiş olsun.

Beyler tamamen 1.5 günlüğüne kapatma yapamam. içeride hala 92.000 kanal aktif çalışıyor. 125.000 kanaldan 92.000 e düşüldü ve onlar hiç kapanmadan devam ediyor. 1 mayısdan önceki kanalların %99'unda sıkıntı yok. Bu nedenle 1.5 günlük siteyi kapatmayı yapamam.

Anladığım kadarıyla yarım olarak özellikler gelmesin. Yarın gece gelsin herşey tam gelmiş olsun.

Hocam acele etmeyin yavaş yavaş olsun tam olsun.kırmızı olsun 5 fazla olsun :)

17 mayıs sabah saat 10-11 civarları alt kanal oluşturdum. Adenseye bağlamadım. Videoyapla 12 adet video attım. hepsi dolar yandı. 18 mayıs 10 video daha attım. oldu 22 video. 1 videoyu elle yükledim 19 mayısta. 20 mayıs akşamı 9 video daha yükledim videoyap botuyla toplam 32 video ve kanal sapa sağlam ayakta!

Api keyi otomatik olarak aldım botta.. toplu yükleme ile değil ana sayfadan link yapıştırarak videoları 2-3 dk aralıklarla attım. bir video hariç hepsi videoyap botuyla atıldı. Manuel olarak para kazanları açtım ve oto kontrolü açmadım.

Bu şekilde yapıpta kanalı kapanan var mı? Yani 10-15 video atan ve kanalı kanapanan

bu hesaba adsense bağlı olduğu halde kimliğimi algılamıyor ve video orası reklam düzenliyemiyorum o yüzden.. ne yapmam lazım acaba?

nPQnDV.png

Güncel arkadaşlar hiç bu durumda olanınız yok mu yahu :o:o

evet hocam denedim, tüm yetkileri vs tam kanalın ayrıca, adsense kimliğini algılamıyor :confused:

Hocam kanalınız alt kanaldır. Siz ana kanal mailini girmişsinizdir. Kanallarım sayfasında üst bölümde bu konu hakkında anlatım var. Tanıtım videosunun ilk 12 dakika içerisinde detaylı anlatım var. E-book içerisinde kısa bir anlatımı var.

Hali hazırda kontrol edilenlerde bir sıkıntı yok.

Yeni kanallarda yetki vermeniz gerekiyorsa ve doğrudan verebiliyorsanız yine sıkıntı yok

Ama Yetki vermeye çalışınca sizi yetki sayfası yerine giriş sayfasına yönlendiriyorsa o zaman sıkıntı var.

Giriş yaparsanız ve sonrasında videoyap tan giriş yaparsanız yani aynı anda iki farklı yerden giriş olursa kanal askıya alınıyor

Hocam ksıa ve özet olarak kanalı dün açtım.

Ve önceden bu güne kadar ne yapıyorsak dün de aynısı ve bugünde aynısı yapıyorum.

Her şey standart şekilde gidiyorum.

Az önce yine 49 vidyo emri verdim. 6 şar dk arayla yükleyecek bakalım.

Kapanma olursa yazarım.

Zaten tek kanalım var. Henüz bu kanala da alt kanal açmış değilim. Bugünde bir şey olmazsa gece 12 den sonra 2 3 kanal daha eklemeyi düşünüyorum.

hocam günlük 250 hakkımız video ekleme hakkımız değilde yeşil yakabilme hakkımız olsa nasıl olur?
250 video atıyoruz 50-100 arası dolar ya yanıyor ya yanmıyor

hocam günlük 250 hakkımız video ekleme hakkımız değilde yeşil yakabilme hakkımız olsa nasıl olur?
250 video atıyoruz 50-100 arası dolar ya yanıyor ya yanmıyor

Gönül isterki sınırsız hak yapmayı. Ama ben her indirme ve yükleme başına bir maliyet ödüyorum. bugün veya yarın yeni sisteme geçince hediye süre ve hak eklemesi yapacagım. Şuanda kapanma oranları çok çok azaldı. inş. spam kapanmalarını konple yok edicez.

Gönül isterki sınırsız hak yapmayı. Ama ben her indirme ve yükleme başına bir maliyet ödüyorum. bugün veya yarın yeni sisteme geçince hediye süre ve hak eklemesi yapacagım. Şuanda kapanma oranları çok çok azaldı. inş. spam kapanmalarını konple yok edicez.

tamamen beklemeye aldım,hocam yeni sisteme geçince herseyi sil baştan bi eğitim videosu hazırlayabilirmisin....

inş. hocam heyecan ve sabırsızlıkla bekliyoruz
Bende aybı derece sabırsızca yazılıma devam ediyorum.
tamamen beklemeye aldım,hocam yeni sisteme geçince herseyi sil baştan bi eğitim videosu hazırlayabilirmisin....

Tabiki hocam hazırlarım, zaten videom çok eskimişti. 4 ayda 40 a yakın gelişme yaşandı. Ama özellik çıktıkdan bir gün sonra hazırlayabilirim. Çünkü kanal adını hatalı girdiniz, video şu sebeple yüklenemedi tarzı ayarlarıda ilk gün çok uğraşıp düzeltmem gerekicek. Yeni token sisteminin yazılımına alışmam için 1 gün daha yetli olacaktır

arkdaşlar ben kaçırmışım herhalde yeni sistemmi kodlanıyo ? anlatabilecek varmı

acaba kime ödüyorsunuz hocam siz bu ücretleri ?
sunucu masrafları var hocam. toplu video yükleme sınırsız olsa herkes günde 3-5k yükleme yaptırır. bu kadar aşırı yüklenme hepimizi zora sokar. bir türlü videolarımıza sıra gelmez. şu anda günde 500k yükleniyorsa eminim sınırsız olduğunda 5 katından fazla yüklenme olur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri