Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Arkadaşlar,

buarada bazı arkadaşlar youtube tokenda uygulamaya izin veriliyor. Birgün gelirde youtube uygulamayı kapatırsa diye soranlar var. Bizde her kullanıcımı kendisi için 1 dakikada youtube uygulamasını kaydedecek. Tüm video yüklemeleri onun üstünden yapılacak ama kendisine ait olmuş olacak. 100 kanalı var yine 1 tane. 5 kanalı var yine 1 tane yeterli. Herkesi kendi uygulamama aldırır onun üstünden token verdirirdim fakat gün gelir youtube birşeyler çıkarır diye o şekilde yapmadım. Şuana kadar Dünyada hiç youtube uygulaması silineni buarada görmedim. Tedbirimiz olsun herşey iyi olsun.

Videoyap hesabını iptal ettirmek vazgeçmiş gibi görünüyorsun, yeni bir önerin varmı dostum...:)

İptal ettım
[MENTION=13625]Sabırlı[/MENTION] manuel gidiyorum ve herhangi bir kayıp yok .. tekrar yavas yavas gelir artıyor .. 12 tl devam

Son düzenleme:
Arkadaşlar,

buarada bazı arkadaşlar youtube tokenda uygulamaya izin veriliyor. Birgün gelirde youtube uygulamayı kapatırsa diye soranlar var. Bizde her kullanıcımı kendisi için 1 dakikada youtube uygulamasını kaydedecek. Tüm video yüklemeleri onun üstünden yapılacak ama kendisine ait olmuş olacak. 100 kanalı var yine 1 tane. 5 kanalı var yine 1 tane yeterli. Herkesi kendi uygulamama aldırır onun üstünden token verdirirdim fakat gün gelir youtube birşeyler çıkarır diye o şekilde yapmadım. Şuana kadar Dünyada hiç youtube uygulaması silineni buarada görmedim. Tedbirimiz olsun herşey iyi olsun.

Hocam şuanda düzelmeler var benim kanallarım kapanmadı.İnş böyle gider.Hocam bu ebook para kazanma konusunda bir konu açmıştınız onu lütfen unutmayın :) en azından videoyap kendimizi geliştirme imkanımız olur

En azından bu son olaylara moral olur

Arkadaşlar,

Merhaba hocam,

Yani sadece bir mailden token alınıp, iş bitiyor. Her mail için yeni token almayıp, mevcut token'ı kullanabiliyoruz öyle mi?

İkinci olarak ise,
API ile yükleme yaparken kullanılan IP adresi dikkate alınmıyordu Google tarafından. Bu token sisteminde de durum aynı mı yoksa bunda hesap ayarları > son etkinlikler kısmında giriş yapılan IP görünüyor mu? İleri de IP sıkıntısı yaşama ihtimali oluşur mu onu merak ediyorum.

Merhaba hocam,

Yani sadece bir mailden token alınıp, iş bitiyor. Her mail için yeni token almayıp, mevcut token'ı kullanabiliyoruz öyle mi?

İkinci olarak ise,
API ile yükleme yaparken kullanılan IP adresi dikkate alınmıyordu Google tarafından. Bu token sisteminde de durum aynı mı yoksa bunda hesap ayarları > son etkinlikler kısmında giriş yapılan IP görünüyor mu? İleri de IP sıkıntısı yaşama ihtimali oluşur mu onu merak ediyorum.

Her kanala 1 defa token şart hocam. Uygulama ise 1 veya birden çok üyeliklerde 1 tane açıkması gerekiyor. Token youtube un yine api sistemi. Api v3 token olarak geçiyor. ip olayı öncekiule aynıdır. Üstten alta doğru menüden giderek yapıyorum. şuanda kanal istatistiklerindeyim. Açtığım 22 kanalda sağlam ayakta token ile yükledim. hepsinde 250 den fazla video var. 3 gün önce açtığım ve denediğin 3 kanalda dahildir. Ben tokenı yaptım fakat geöip geçmemekde kararsızlaştım. Binlerce üyem alışabilecek mi? Şuan aktif api keyde kapanma parmakla sayılcak kadar azaldı. Ama ileride ya yeniden temizliği api keylere yaparsa? Belki yarın gecedende önce aktif edebilirim fakat büyük bir geçiş, bazı üyelerimin 500 den fazla kanalı var. Token alması 500 kanala 1 gün sürer.

Her kanala 1 defa token şart hocam. Uygulama ise 1 veya birden çok üyeliklerde 1 tane açıkması gerekiyor. Token youtube un yine api sistemi. Api v3 token olarak geçiyor. ip olayı öncekiule aynıdır. Üstten alta doğru menüden giderek yapıyorum. şuanda kanal istatistiklerindeyim. Açtığım 22 kanalda sağlam ayakta token ile yükledim. hepsinde 250 den fazla video var. 3 gün önce açtığım ve denediğin 3 kanalda dahildir. Ben tokenı yaptım fakat geöip geçmemekde kararsızlaştım. Binlerce üyem alışabilecek mi? Şuan aktif api keyde kapanma parmakla sayılcak kadar azaldı. Ama ileride ya yeniden temizliği api keylere yaparsa? Belki yarın gecedende önce aktif edebilirim fakat büyük bir geçiş, bazı üyelerimin 500 den fazla kanalı var. Token alması 500 kanala 1 gün sürer.

üyeliğimi geri aktif edebilirmsiniz acaba destekten yazdım

benım kanallar da sağlam kaldı hocam 1 gün daha şans vermeliyiz bence api sistemine..

dün 1 bugün 2 kanal açtım herbirine 700 video bastım toplamda 3 kanala 2100 video bastım
hiçbiri kapanmadı
ben uzun zamandır full alt kanallarla çalışıyorum, bana göre alt kanallar, tek gmail ana kanaldan çok daha güvenilirler
ana kanalların spama yakalanma oranı alt kanallara göre çok çok daha fazla
bunu bizzat test ettim

[MENTION=12558]KimLanBunLaR[/MENTION]

mac adresini degiştirdim 90 yakın video yüklüyorum temiz 60-80 video kalır.yaklaaşık 5-6 saattir açık hesap :) choreme kullanmıyorum Çok eskiden vazgeçmediğim Operama Döndüm :)

Anladım.

Örneğin ben sistem eski haline kavuşuncaya kadar boş beklememek adına 110 mail açtım, hepsinin api keyi alınmış, unlockcaptcha yapılmış. Token'a geçiş olduğunda tek tek farklı IP'lerden hesaplara giriş yapmam gerekecek yeniden.

Bu toplu kapatılmaların API alma ile ilgili bir bağı olma ihtimali mi var o kısmı anlayamadım? İlerleyen günlerde yeni bir güncelleme gelip, API ile video yükleten kanalları kapatabilme riski olabileceğini mi söylemek istediniz yoksa?

Şu an ki sisteme nazaran, token ile yükleme yapıldığında ufacıkta olsa risk azalıyorsa, bunu gözlemlediyseniz, kimse bu geçişten şikayetçi olmaz tabi ki. Ama bir farkın olmayacağını düşünüyorsanız alıştığımız şekilde devam edelim bence :)

token büyük kolaylık tek tek api almak yerine denedim botta öyleydi fakat bot alcaktım şu 2 gündür kararsızım sistem tam stabil olunca kapanmalar eskiye dönünce konuya yazarmısınız sürekli takipteyim 2 botun takibindeyimde kapanmalardan korkuyorum başlamadan hüsran olmasın diye

Anladım.

Örneğin ben sistem eski haline kavuşuncaya kadar boş beklememek adına 110 mail açtım, hepsinin api keyi alınmış, unlockcaptcha yapılmış. Token'a geçiş olduğunda tek tek farklı IP'lerden hesaplara giriş yapmam gerekecek yeniden.

Bu toplu kapatılmaların API alma ile ilgili bir bağı olma ihtimali mi var o kısmı anlayamadım? İlerleyen günlerde yeni bir güncelleme gelip, API ile video yükleten kanalları kapatabilme riski olabileceğini mi söylemek istediniz yoksa?

Şu an ki sisteme nazaran, token ile yükleme yapıldığında ufacıkta olsa risk azalıyorsa, bunu gözlemlediyseniz, kimse bu geçişten şikayetçi olmaz tabi ki. Ama bir farkın olmayacağını düşünüyorsanız alıştığımız şekilde devam edelim bence :)

Şöyle daha rahat anlatırım hocam.

Api v2 = api key
Api v3 = token

bizim sistem tamamen v2'dir. Youtube 4 mart 2014 tarihinden sonra v2'yi geliştirmeyi bıraktı onun yerine v3'e geçti. token ile çok deneme yaptım kapanma olmadı. Ama son 3 gündür zaten kapanma neredeyse çok az. Özellik bugün hiç olmadı diyebilirim. Bu nedenle testlerinde başarılı sonuç çıkamasını ona bağlayabiliriz.

Tahminlerle iş yürütüp v2 de kalmakda sonraki kıyıma davetiye çıkarabilir. Bana göre 1.5 yıldır bu sistemde hiç sorun olmadı. Ünlem geç 2'nin aktif olmasının 24 saat sonrasında toplu kıyım oldu. 8 milyon videoya ünlem geç 2 uygulattı sistem ve youtube.com için inanılmaz bir yük oldu. Bu nedenle kıyım yapmış ve şuanda böyle bir yük olmadığı için kıyım yapmıyor olabilir.

Herşeyler varsayımlar üzerinedir. Ben token sistemini yazmaya devam ediyorum. Yarın gece aktif olacak şekilde yetiştiriyorum. Belki sabah bazı arkadaşlara test verdirip ona göre geçme yapmakda çok çok mantıklı olabilir.

kanallar hazır ben hazırım yeni sistemi merakla bekliyorum umarım istediğimiz gibi olur ;) malum bundan sonra partnere de sağlam yüklenmek gerekiyor. adsense de her an ne olacağı belli değil. elimde 50 den fazla kanal var. sistem gelir gelmez başlıyorum inşallah.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] yine kendini ispatladı verdiği emekle neden seninle çalıştığımızı bir kere daha göstermiş oldun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri