Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Web_Scripti hocam dün 2-3 kanal açıp kanal başı ortalama 100 video attım kanal kapanma olmadı ve ondan önceki gün açtığım kanallarada birşey olmadı böyle devam mı ediyim.Yoksa ne yapıyım

Aynen hocam bende kaç gündür bekliyorum bir arkadaşıma iade yapmış ben ondan önce istemiştim ama hala bana iade yapılmadı sanal kart ile ödeme yapmıştım hesap no verdim hala yok birşey destekten yazdım bugün yarın deniyor hala yok ve artık desteklere cevap da verilmiyor...

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

hocam yeni bi gelişme veya bir değişim olacak mı ? 1 haftadır botu hiç bir şekilde kullanmadan bekliyorum.

bota artık yeni bir şey eklenmesin lütfen, eklenecekse de kişilerin kullandığı botları istediği şekilde kalsın. ocak şubat aylarında kullandığım botu özledim.

evet hocam katılıyorum bende size, geçen seneki özellikler bana yetiyoda artıyodu bile:) zaten forumunda eski cazibesi kalmadı:(

Merhabalar,

Son durum nedir acaba bir gelişme felan var mı bilgi alabilir miyiz ?

Merhabalar,

Son durum nedir acaba bir gelişme felan var mı bilgi alabilir miyiz ?

kapanma ile ilgiliyse şöle bi bilgi verebilirim hunharca spam yaptigim kanal 24 saatir kapanmadi

kanala yaptigim zulümler ise

2 bota baglamak
2 bottanda video atmak
2 bottanda yetki verip kontrol yapmak
son olarakta kendi pcimden 3-5 kez girip çıkmak

suan kanalda 200 video var ve dahada atiyorum

kapanma ile ilgiliyse şöle bi bilgi verebilirim hunharca spam yaptigim kanal 24 saatir kapanmadi

kanala yaptigim zulümler ise

2 bota baglamak
2 bottanda video atmak
2 bottanda yetki verip kontrol yapmak
son olarakta kendi pcimden 3-5 kez girip çıkmak

suan kanalda 200 video var ve dahada atiyorum

kardeş bu kanal neye göre kapanmıyor anlamadım benim dün bağladığım 6 kanal sabah kaltığımda yok tu sen kanalı nasıl açtın peki benim açtığım kanallar çok temizdi her kanalı özellikle ayrı kullanılmamış bir vds den açtım hatta

ne denersem deniyim kapanıyor vds den açıyorum yine kapanıyor

ya arkadaşlar kanalım kapanmadı dediğiniz kanalalar 2-3 günlük. kapanmıyor,kapanma bitti demeyin biraz daha bekle kapanacaktr onlarda. zaten 6 gündür toplu kapanma yok.

[MENTION=14057]atameh[/MENTION]

açıkcasi bende anlamamiyorum niye kapaniyor niye açık kalıyor ama şöle yaptim gene yazayim yandex browserdan açtım sonra google choremanda girişlerini yaptim sonrada yukarda yazdiklarimi yaptim halen açık

bide zenmate açıktı bunları yaparken

Kanallari kapanan arkadaslar , kanali acar acmaz abaniyormusunuz videolara, yada ads. Hemen bagliyormusunuz?

Videoyap botu kullanılırken dikkat ettiklerim.

1.Choreme browser tarayıcı kullanmıyorum.

2.Tmac v6 mac adresini değiştiren program kullanıyorum.

3.Opera Browser tarayıcı kullanıyorum.

4.Açmiş olduğum kanallara bi kaç sayfayı takip ediyorum...google+ bi kaç resim paylaşıyorum.

5.Dün akşamdan bu yana kanallar aktif durumda.

Not : Api keyle günlük hesaba yükleme yapabileceginiz izin resmi rakam

JLV3WY.png

su 20 gündür youtube ilgilenmeye başladım,tercübe edindiklerim

Choreme Tarayacı ve Mac Adresi,

bi kanala sadece 250 veya 500 video atmak yeterli ,istediğn kadar yüklersin ama ilerde telif benzeri türden kapanma riski çok olur....bi kanala fazla video yüklemekten kapanmaz

düşüncelerim bunlar,

videoyapda toplu yükleme hakkı olan varsa bi kaç günlük kullanmak isterim,yardımcı olmak isteyen arkadaşlar olursa sevinirim

Hocam şu yetki ver sistemi düzeltin Allah aşkına yetki veriyorum gerekli şeyleri yapıyorum kanala video yükledikten sonra yetki vermediniz diyor yetki verdim kaç kere daha vercem sonra şifre değiştir sonra kanallar gümmm hocammm bu olmaz ama

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri