Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=8585]crazykanka61[/MENTION]
o kanalının şifresini değiştir. Sonrasında Youtube engeli varsaymaz.
Merhaba hocam,
hayır web botları sizin ip ile yükletmez kendi apileri ile yükletir. Apilerde youtube api olayına bakmaz. Ama yukarıdaki arkadaş gibi riskli bölgeden giriş yapılırsa apide olsa uyarı verir.
Akşama çözülmüş olacağını umut ediyorum, testlerim başarılı geçti. Bizim botumuz web botudur. Masaüstüne çevrilmeyecektir. Web yazılımcısıyım.
8 kanalim 5 gundur acik hepsinde 900-1000 arasi video var bende kurtuldum şükür kapanmadan
GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[MENTION=13118]acan38[/MENTION] ve [MENTION=12351]Mellin[/MENTION] kanalları nasıl oluşturduğunuzu ne uyguladığınızı söylerseniz arkadaşlar için de iyi olur tabi benim için de![]()
Arka arkaya aynı şeyleri yazıyor olabilirim ama ben sıkıntıyı aştığım için sizde aşın istiyorum.
Yukarıdaki mesajımda neler yapılması gerektiğini yazmıştım. Şimdi daha kestirme yolu söylüyorum. Benim evimde iki farklı internet var. Birini bu güne kadar youtube işinde hiç kullanmamıştım. Kapanmalardan kurtulamayınca
- Gittim kendime yeni pc aldım
- kullanamığım internetimi aktif ettim
- gerçek telefon onayı kanallar ile devam ediyorum
- günlük iki farklı bottan 1000 er video atıyorum
- bir hafta oldu kapanan kanalım yok.
- eski internet ve pc ile denemelere devam ediyorum. Ne açsam kapanıyor.
- yukarı mesaajda yazdıklarımla orda da kapanmanın önüne geçtim
ARKADAŞLAR BU İŞTEN EKMEK YİYECEKSEK BİRAZ MASRAF YAPMAK GEREKİR ZAMAN ZAMAN. FİDİN EN UCUZUNDAN PC ALIN VE EN UCUZUNDAN İNTERNETİ YENİLEYİN YERTEMİZ ASILIN VİDEOYAP A
hocam zenmate sakıncalı değil mi ip değiştirmiyor mu ya da farklı ipden bağlanıyormuş gibi göstermiyor mu.. güvenemem pek ona benhemen kısa özet geçeyim aslında çokta farklı bişi yapmiyorum
biliyorsunuz zaten 15 mayista kanallarim in çogu uçtu hatta içinde özgün video olan ve elle yükledigim kanal bile vardi ki botla alakası yoktu
aradan 2 gün geçti ne açsam kapanir vaziyetteydi hatta gene özgün kanal açtim logosunu falan giricem tam video yüklüyücem elle açıldıktan 10 dk sonra oda uçtu
napsam
ne etsem 1-2 gün bekledim
dün tekrar kanal açmaya başladim şuan açık 3 kanalim var 2 si videoyap a bagli 1 i ytkazanda
2 kanalın i ben açtim 1inide cybertr den dün aldigim mail ve şu saatte kadar açık
kendi açtigim kanallarda ise yandex browser ve zenmate kullandim çerezleri vs sildim ama ip degiştirmedim yada mac adresini sonra choremadan videoyapa yada yt kazan a bagladim yetkilerini verdim bu arada choremedada zenmate var ve choremdaki çerezleri en son 5 gün önce sildim
görüldügü üzere aslında pek bişi yapmadim
kanallara yaptigim ise 2 sayfa önce yazmıştım gene yazayim kapat beni kapat beni diye bagirdim resmen ama 24 saatir açıklar
kanala yaptigim zulümler ise
2 bota baglamak
2 bottanda video atmak
2 bottanda yetki verip kontrol yapmak
son olarakta kendi pcimden 3-5 kez girip çıkmak
suan kanalda 200 video var ve dahada atiyorum
hesaplar açildigi gibi adsense baglantisi yapildi dinlendirilmedi
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bize key almayı göstersen bi resimli anlatımı gönderinde akşama kadar anca alırız zaten bütün kanallarda keyleri
Merhaba hocam,
sadece 1 tane key alınacak. Her kanal için ayrı ayrı bir key olmayacak. Her kanal için ayrı ayrı olacak şey token'dır. Onuda almıyorsunuz youtube.com veriyor. Oda çok çok basit birşeydir. Yetki ver butonuyla aynısı gibi düşünün. 25 kanala 1-1.5 saatte ayar çekebilirsiniz.
25 kanal 1 1.5 saat mii iabooooooooooooo![]()
25 kanala girip yetki ver tuşu gibi yetki vermeniz gerekir. aranızda bunu 10 dakikada yapan çıkar. Fakat anlatımını okuyup yapmak ilk gün zaman kaybettircektir.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.