Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam sistemde sorun var bu konuda dediğim gibi özel yüklenen videolar botta video yöneticisinde görünmüyor.
Genele alınca görünüyor ?
Anladım hocam teşekkürler.
Biraz önce farkettim,
Otomatik kontrol yaptırmayacağım için kanalların şifrelerini yazmamıştım. Toplu yüklemede özgün video oluşturarak çekmek istediğimde hata veriyor. (Kanal bilgilerine şifreyi girince düzeliyor.)
toplu video yükle bölümünde çek diyorum çekmiyor 1 tane bekleyen videonuz var diyor bekleyen videoyu sil diyorum silmiyor hocam takıldı öyle
token aldğımda böyle bir yazı çıkıyor, hatamıdır hocam bu ??
Fatal error: Uncaught exception 'Google_Auth_Exception' with message 'Error fetching OAuth2 access token, message: 'invalid_grant'' in /home/videom/public_html/Google/Auth/OAuth2.php:124 Stack trace: #0 /home/videom/public_html/Google/Client.php(135): Google_Auth_OAuth2->authenticate('4/DpumRsmggyN2n...') #1 /home/videom/public_html/tokenal.php(79): Google_Client->authenticate('4/DpumRsmggyN2n...') #2 {main} thrown in /home/videom/public_html/Google/Auth/OAuth2.php on line 124
Sanmam hocam tokeni ne zaman oluşturmuştunuz gece 2 den önceyse biraz yapıyı değiştirdim.Hocam toplu linkten video yüklüyordum videoların hepsini yükledi arada bir tanesine bu hatayı vermiş:5. kanalınızda sıkıntı bulunuyor
An client error occurred: Error calling PUT (503) Service Unavailable
Video mu sorunluydu? Diğerlerini yüklemiş kanala girip baktım.
hocam merhaba sectiğim kanala anasayfadan link yapıştırıp attığım video api key i kayıtladığım kanala gidiyor otomatik. burda bi yalnışlık var sanırım ne zaman düzelir acaba ?
An client error occurred: Error calling PUT //www.googleapis.com/upload/youtube/v3/videos?part=status%2Csnippet&uploadType=resumable&upload_id=AEnB2Uqnv3JKMEUFl-QDPOGI_UxRYtv8WZz3rwddLCNheiFLXbmiJSn_lqvPIKRa3sTGyw1D75e6AJin_TucSQ7J1hKIZzqcRA: (503) Service Unavailable
hocam toplu video yüklerken 25 lira çerçeve ve süre kestim bu hatayı veriyor ???
2 özellik devre dışında 1-2 güne getircem. Video yöneticisinde özel videoları göstermiyor. Küçük resim yaptırtmıyorum. Çok çok acil olmadığı için 1-2 gün içinde ekleyeceğim.
Süpersin hocam gözden kaçırmışım. 30 dk ya düzeltiyorum
İlginç daha önce duymamıştım. üyelik mailinizin ilk 5 karakteri nedir? kaçıncı sıradaki kanal?
Hocam destekden şu kanalıma token alamıyorum yazarmısın bunuda ilk defa gördüm. ilk 24 saat bu şekilde ufak aksamalar normaldir teşekkürler
Sanmam hocam tokeni ne zaman oluşturmuştunuz gece 2 den önceyse biraz yapıyı değiştirdim.
Api keyi içinde kanal olmayan hesapdan alınız. Token alırken arka planda hangi kanal açıksa ondan token alır. Youtube çıkış yapıp tokenı alacağınız kanaldan giriniz.
hocam kanala token alıcam
Buraya tıklayarak token yetkisi oluşturunuz.
diyor tıklıyorum error verıyor?
sonra kanalda Token Oluştur(Zorunlu) yazıyor
kanala token alıcam
Buraya tıklayarak token yetkisi oluşturunuz.
diyor tıklıyorum error verıyor?
sonra kanalda Token Oluştur(Zorunlu) yazıyor ??@
clıent ıd clıent secret apı key vs aldım
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.