Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] üstad kelime arama yapıyorum, Risk Ölçer kısmında hiçbirini gösterme diyorum.. videoları toplu seçiyorum fakat fakat tümünü tam özgünleştirme kısmı çıkmıyor.. Bu soruna bakabilirsen sevinirim..

Edit: İlk sayfada çıkmamıştı.. 2. sayfada çıktı :)

Edit2: 3. sayfada çıkmadı :S

Ben de sorun mu var diye düşünmüştüm.Sayfayı yenilemek gerekiyor.

500 tl ödüllü e-book yarışması ne oldu acaba

Merhaba hocam,

bugün içerisinde açıklanacaktır hocam.

Slmlar [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] üstad aşırı yoğun değilsen 2 dk skype bakabilir misin gün transferi hakkında sormak istediklerim varda rica etsem 1 - 2 dk bakabilirsen sevinirim..

Merhaba hocam,

malesef skype girme durumum pek yok. Destekde sabah 900 mesaj vardı çok şükür 200 tane kaldı. İlk önce tüm destek talebi gönderenleri cevaplamak istiyorum. Akşama görüşebiliriz hocam.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam ek hak için ödeme yaptım ilgilenip aktifleştirirseniz sevinirim

Saat 17:00 kontrolünü muhasebe departmanımız yapacaktır hocam. Ben bilgilendirmeyi ve aksatılmamasını ilettim. Hayırlı olsun

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] üstad kelime arama yapıyorum, Risk Ölçer kısmında hiçbirini gösterme diyorum.. videoları toplu seçiyorum fakat fakat tümünü tam özgünleştirme kısmı çıkmıyor.. Bu soruna bakabilirsen sevinirim..

Edit: İlk sayfada çıkmamıştı.. 2. sayfada çıktı :)

Edit2: 3. sayfada çıkmadı :S

Merhaba hocam,

Denemeler yaptım ama böyle birşey olmadı bende. Galiba çektiğiniz kelime ile aramalı. destekden ekran remi gönderebilirseniz çok sevinirim. Birde yukarıdaki url yi kopyalarsanız onuda göndereriseniz aynen onunla deneme yapıp görebilirim.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam ebook a ne oldu :D :D

Merhaba hocam,

bugün inş ilan edeceğim.

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam dün size mp4 flv linki demiştim ya ipye özel demiştiniz bunun bir çözümü yokmu acaba boşa vdslere para verdirtmeyin bize 10-15 tane öyle kaynak buldum mp4,flv linkleri yakalıyorum linke girince direk dowload başlıyor dediğiniz gibi ama sistem bunu indiremiyor

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam şu kanal bilgilerini kopyalayı tekrar getirirmisin.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam botta saçma sapan bir sorun var
bir deneme kanalıma 3 gün önce 540 video bastım
şuanda yeni bir kanal açtım bu 540 videoyu gerçek bir kanalıma atayım dedim

9. sayfada sorun çıkarttı
9. sayfaya kadarki videoları listeye aldım
9. sayfada bu vdieo bu kanala daha önce yüklenmiş ibaresi çıkıyor
halbuki kanala daha önce yüklenilmedi bu video

kanal raporlarını sildim tekrar denedim
tekrar aynı hatayı veriyor
9 10 11 sayfalardaki videoları hiç listeye alamama rağmen bu video daha önce bu kanala yüklenmiş yazısı çıkıyor

lütfen rica ediyorum bu sorunu düzeltin

kanal raporlarını silip 9. sayfadan devam ediyim dedim
kanal raporlarını sildiğim zaman listeye aldığım videolarda siliniyor

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam şu kanal bilgilerini kopyalayı tekrar getirirmisin.
Merhaba hocam, bilgilendirme için telekkürler birazdan aktif edeceğim.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam botta saçma sapan bir sorun var
bir deneme kanalıma 3 gün önce 540 video bastım
şuanda yeni bir kanal açtım bu 540 videoyu gerçek bir kanalıma atayım dedim

9. sayfada sorun çıkarttı
9. sayfaya kadarki videoları listeye aldım
9. sayfada bu vdieo bu kanala daha önce yüklenmiş ibaresi çıkıyor
halbuki kanala daha önce yüklenilmedi bu video

kanal raporlarını sildim tekrar denedim
tekrar aynı hatayı veriyor
9 10 11 sayfalardaki videoları hiç listeye alamama rağmen bu video daha önce bu kanala yüklenmiş yazısı çıkıyor

lütfen rica ediyorum bu sorunu düzeltin

Bu konuda açıklama yapmıştım. Yeni eklenenlere göre sırasıyla düzgün gider. populeriteye göre ilk 9 sayfayı youtube düzgün veriyor. 9. sayfadan sonrasının populeritesini tutmuyor rastgele sıralıyor.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam dün size mp4 flv linki demiştim ya ipye özel demiştiniz bunun bir çözümü yokmu acaba boşa vdslere para verdirtmeyin bize 10-15 tane öyle kaynak buldum mp4,flv linkleri yakalıyorum linke girince direk dowload başlıyor dediğiniz gibi ama sistem bunu indiremiyor

Hocam,

inanın imkanı yok. Aynı ip değilse farklı sunucuların onu indirmesi imkansız. Bot isteklerini yapıyorum bende. Bot isteğine siteyi ekleyim botu olunca aynı sunucu mp4 ü bulacağı için indirir sistem

Merhaba hocam, bilgilendirme için telekkürler birazdan aktif edeceğim.

Bu konuda açıklama yapmıştım. Yeni eklenenlere göre sırasıyla düzgün gider. populeriteye göre ilk 9 sayfayı youtube düzgün veriyor. 9. sayfadan sonrasının populeritesini tutmuyor rastgele sıralıyor.

peki kanalı komple kopyalamada neden 250 video günlük hakkımız var
bu sizcede saçma değilmi
parayla video hakkı alıyoruz, kendi kanalımızı kopyalıyoruz neymiş günlük 250 video hakkı

lütfen rica ediyorum bunu kaldırın

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

hocam kolay gelsin, dun gece bu işlemleri yapacağanı söylemiştin ne durumda.

NVGBLL.png

oQyWdR.png

Ben ilk daha kanal eklerken diyorum kardesim.O dedigini zaten biliyorum fakat ilk daha kanal eklerken siliyor telifleri, paraları falan acıyor.
Sonrasında istedigini ayarlıyabiliyorsun.

Onu ayarlayacak mis. Yapılana kadar video yükleme den Oto ya ekleyip kullanmak gerek.

bu sizcede saçma değilmi
parayla video hakkı alıyoruz, kendi kanalımızı kopyalıyoruz neymiş günlük 250 video hakkı

500 hakkiniz var ve kesinlikle sacma degil fazla hak istiyorsaniz satin alabilirsiniz sinirsiz oldugunu dusunsenize herkes yukleme yapar spamdan kapanmalar olur videoyap serverlar coker.[/QUOTE]

Discovery cihazımdan gönderildi

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam birsey soracagım benim 9sn lik intro olarak kullandıgım bi video var bunu botta ayarlayarak bi kanalıma ben ne zaman video ceksem otomatik olarak itro yu her videoya ekleyecek hake getirebilirmiyiz yani örneğin ben herhangi bi kanalı komple cekeceğim faka bot o kanalın her videosunun baslangıcına benim 9sn lik video mu eklesin bu mümkün mü ?

bu sizcede saçma değilmi

imkansız, Parayı veren düdüğü çalar...

hocam kolay gelsin, dun gece bu işlemleri yapacağanı söylemiştin ne durumda.

NVGBLL.png

oQyWdR.png

Hocam,

ben mi yanlış anladım o halde bilmiyorum. Video yöneticisne anlık son 50 video yaptım. O gösterdiğiniz galiba farklı birşey. Yada ben yanlış anlamışsım.

Youtube video yöneticis sayfasındaki kanalınızdaki video sayısı gösterim rakamları farklı anladıgım kadarıyla. Ama benle bağlantısı acaba tam nedir onu anlıyamadım. Youtube artık o bölüme belkide belirli aralıklarla güncelleme yapmıştır.

500 hakkiniz var ve kesinlikle sacma degil fazla hak istiyorsaniz satin alabilirsiniz sinirsiz oldugunu dusunsenize herkes yukleme yapar spamdan kapanmalar olur videoyap serverlar coker.

Discovery cihazımdan gönderildi[/QUOTE]

+++

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam birsey soracagım benim 9sn lik intro olarak kullandıgım bi video var bunu botta ayarlayarak bi kanalıma ben ne zaman video ceksem otomatik olarak itro yu her videoya ekleyecek hake getirebilirmiyiz yani örneğin ben herhangi bi kanalı komple cekeceğim faka bot o kanalın her videosunun baslangıcına benim 9sn lik video mu eklesin bu mümkün mü ?

Merhaba hocam,

evet api v3 için zaman kaybım olmasaydı belkide yazılı intro ek olarak videolu introyu aktif etmiş olacaktım. Kısa sürede ekleyeceğim inş.

Merhaba hocam, [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Screenshot by Lightshot sürekli bu hatayı alıyorum farklı kanallar'da denedim, ama hep aynı hata :( ID almalık kanalı bile değiştirdim hocam.Bu hatayı alıyorum maalesef :( bi bakarmısınız teşekkürler..

Son düzenleme:

hocam kanalımda her hangibi video izlediğimde

Ör:
DX5BOy.png

Video yönetim kısmına girdiğimde

Ör :
vzNX7R.png

durum bu sekil

abcnews ve guardiandan oto video çekme istiyik :D :D :D
Hocam inş şimdi artık bu tarz isteklere geçtim. Öneri tahtasındaki populerliğe göre yapmaya başlıyorum.
Merhaba hocam, [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Screenshot by Lightshot sürekli bu hatayı alıyorum farklı kanallar'da denedim, ama hep aynı hata :( ID almalık kanalı bile değiştirdim hocam.Bu hatayı alıyorum maalesef :( bi bakarmısınız teşekkürler..

Hocam revoke access yaptınız mı? Bana göre arka plandaki youtube hesabınız başka bir kanal mailiyle token aldığınız hesaptır. Destekden yazın hocam şu kanalıma almak istiyorum diye ben sizin için inceler ve hallederim. Sebebinidr yazarım.

hocam kanalımda her hangibi video izlediğimde

Ör:
DX5BOy.png

Video yönetim kısmına girdiğimde

Ör :
vzNX7R.png

durum bu sekil

Anladım hocam,

bu durum dediğim gibi youtube un iç yapısıyla alakalı. 1-2 güne günceller. Çünkü 2 sindede farklı sonucu youtube veriyor

[MENTION=8355]serce[/MENTION] kanalını sil dsotum. Bendede öyle gösteriyor. Güncelleme var heralde

[MENTION=8355]serce[/MENTION] kanalını sil dsotum. Bendede öyle gösteriyor. Güncelleme var heralde

silmeyin zamanında öyle oluyordu eğer düzelirse kapanma oranı düşer zaten düzelmezse 2-3 güne büyük ihtimal spamdan kapanır

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri