Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
benimde 3 alt kanal gitti aynı maile bağlı. 16,17 ve 18. kanal ekleme bölümüne bağlıydı.
60-70şer tane atıyordum uzun videolar.
Saldirilar ust ustte geldi. Suanda veritabanimiza buyuk bir saldiri aliyoruz.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
hizmetinden dolayı sıkıntım yok
Chrome kullanmıyorum
Tmac v6 ile Mac programını kullanıyorum.
Çerezleri temizlemekle olacagını sanmıyorum çünkü gmail hesabımda özgün tamamen kanalım var.hatda özgün kanalımı patnerliğe bağladım olsa onada olurdu.
Mayıs 8 den buyana videoyap hesabını kullanıyorum yaklaşık 20-30 kanal açtım ve dolayı sekilde kapandı...burda birini suçlama niyetim yok sadece beni üzen kanallarımın kapanmasıdır.
Çerez ,ip,çerezle olacağına inanmıyorum,kapansa kapansa diğer kanalımda kapanır 8 aylık tamamen özgün kendim hazırladığım videolar..tek şanslı yanım gmail kapanmıyoda durmadan alt kanal açabiliyorum kolaylıkla...isterseniz bu konuda resimde ekleyebilir açık açık özgün kanalım açığa çıksada sorun olmaz
Aşağıdaki arkadaşlar. Özgünleştirme bölümüz çok şükür iyi değil en iyisidir. Youtube error verdiği zamanda alternatif olarak üretmeye devam eder. Buda ayda 10 dakika görülürse görülür. Şuanda bir sıkıntı göremedim mesala ama demekki az önce olmuş hemen 2 arkadaş yazdı. Çok şükür konum 5 gündür çok sakin gidiyor. 10 dakika bir özellikde sıkıntı yaşandı hemen yazılıyor. Demekki videoların yüklenme hızı fişek gibi olmasa konuma 1.000 tane post atılacakArtık ben zaten anladım. Bu konumun durgun geçirmek istiyorsam tek yapmam gereken sistemde hiç ama hiç bir aksiliği 1 saniyede olsa yaptırmamam
Onu google da yapamıyor ama yapacağız
Merhaba hocam,
yukarıdaki arkadaşla anlaşarak mı geldiniz bilmiyorum. 3 aydır bu konuda kimse birşey dememişti. Botun en büyük sistemi özgünleştirmedir. İddaa da ediyorum eliyle özgün eklenmiş videodan daha çok hit yaptırır. Ama başlığı etiket olarak girme durumu yaşıyorsanız yani aynen ekliyorsa demekki youtube o anda bir iş peşindedir 2-3 dakikaya düzeltir.
Yav şu konuya attığım 3 yada 4 mesaj gayet te insani şekil de bana göre sorun olan bir şeyi size belirttim burada beni ve arkadaşı suçlar gibi konuşmayın lütfen. Ben de biliyorum elle girmekten daha iyi olduğunu belirttiğim gibi sadece özgünleştir için kullanıyorum aşağı yukarı botu. Ben yanlış bir şey dediysem affola ..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.