Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Merhaba hocam,

youtube.com da belli başlı kanallarda çok işlem yapıldıgında veya bizim sistem youtube.com ile bağlantı kurarken sıkıntı çektiğinde onu yazar. Yani sizinle alakalı problem yoktur. Eğer diğer kanallarda sıkıntı yok o kanalda sıkıntı varsa sadece. Anladıgım kadarıyla sizde öyle. Youtube kanallınızda çok işlem yapmanızı kısıtlamış demektir. 6 saat sonra düzeltir. Bu youtube.com da 10 gündür yeni çıkmış bir moda diyebilirim. Kanal kontrol sürenizi arttırmanızda yarar var.

Merhaba hocam,

destekden hep cevapları veriyorum. Bugün sabah 8 den bu yana her saniye veriyorum. Toplam 1.5 saat yazılım geliştirdim. Sıra muhakak size gelicektir. Düne ait bekleyen yok zaten gün içerisindeki cevpalardayım.

Merhaba hocam,

Son 5 gündür yazan yoktu. Dün 7-8 kişi yazdı. Bugün daha ses yok. Ama istatistiklere bakarsanız Son 5 günde ekli olan kanalların 1000 de 1 i kapanmadı. Ama kapandımı youtube tek kanal kapatmıyor o kişinin aynı iple açılmış veya aynı iple son girişi yapılmışları kapatıyor. Örneğin bir kanala vevo müzikleri attınız. Bu kanalda vevo müzikleri oldugu için youtube anında kanalı kapatır veya ihlali gönderir ve kapatır. İşte aynı ipden giriş yapmış kanallarınızında suçu yokken havaya uçması demektir. Bota bağlı olmayan diğer kanallarınızda uçabilir. Ama %90'nın üstünde oran kanal kapanmaları açılan iplere bakıyor. Mayıs ayı içerisinde açtıgınız kanallar aynı ip ile açılmışsa 1 tanesinin riski diğerinin riskidir. Bunlar benim kişsiel düşüncelerimdir.

Merhaba hocam,

bugün öğlen o sistemi düzenledim ve aktif ettim hocam. Konudada yazmıştım. 30 dakika ve üstü videolarda youtube yükleme bittiğini bize bildirmiyor. işlemi yapacağım diyor ve gönderiyor. Bu nedenle o videonun id sini alamıyor ve ünlem geçine devam ettiremiyorduk. Öğleden sonra ve artık bundan sonra yüklenmiş videolarda ise sistem o tür videoları kontrol edip ünlem geçe alacaktır.

Hımm acele etmeyin diyorsun yani 30 dk üstü videolarda işlenme bittikten sonra sistem kontrol edip düzeltecektir diyorsun eyvallah..

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
token telif sorunu çözdüm fakat 3 tane sorun ve önerim olacak
1-videolar kontrol edildiği halde halen sayı olarak isimlendirilmiş
2-15 dakka uzun videoları etkinleştirmiyor bot tek tek elle etkinleştircez bunu eklerseniz
3-video süresi min 20sn max 14 dakka arası yaparmısınız yeni açılan kanalları video 15 dakka uzun olursa telefon onay istiyorda eğer 20 kısa olursada reklam çıkmayabiliyor
4-haber aratıyorum 0hit izlenen haber dahi çıkıyor bir özellik koyup +1000hit videoları göster yaparmısınız

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam
Yükleme çok yavaş. Sabahdan beri 40-50 vidyo anca yüklemiş..

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam yüklenen videoyu önceden bidaha yuklemiyordu bot video daha önce yüklenmiş diyordu simdi ayni videoyu 2-3 kez yüklüyor?
Ayırca hocam kanal otomatik 1 saat kontrolde ancak ünlem geçler yapılmıyor hala ünlemler duruyor kontrolden sonra?

Son düzenleme:
hocam son eklediğim 4 kanalımda kontrol yaptırdığım zaman şu uyarıyı alıyorum?
Para kazan ayarlanamadı, kanalınızın para kazan bölümünde sıkıntı olabilir.

kanal henüz yeni, daha adsense bağlamadım acaba ondan mı veriyor bu hatayı?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
Hocam Merhaba. Farklı sitelerden direk link (http://xxxx.xxxx.com/sdffsdff.mp4 şeklinde) aracılığıyla vidyo çekerken çok yavaş çekiyor, kendim bile daha hızlı indiriyorum. Bir kontrol edebilir misiniz ? :)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam yüklenen videoyu önceden bidaha yuklemiyordu bot video daha önce yüklenmiş diyordu simdi ayni videoyu 2-3 kez yüklüyor?
Ayırca hocam kanal otomatik 1 saat kontrolde ancak ünlem geçler yapılmıyor hala ünlemler duruyor kontrolden sonra?

Hocam gelince bakarsanız.

Para kazan ayarlanamadı, kanalınızın para kazan bölümünde sıkıntı olabilir.
diyen 4 adet kanalım şuan Kanalınıza ait token bulunmuyor. Kanallarım sayfasından token oluşturunuz.
hatası veriyor

hocam kanalımda ünlem geç aktifmi ama şimdi isimler geri dönüşmüyor sorun genel mi?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri