Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

benimde 16 alt kanalım kapandı sadece ana kanal duruyo

tum kanallar gitti yine. ne yapacaz simdi tekrar hesapmı donduracaz. bu işi yapanlar nasıl yapıyor

benim dün adsenseye bağlı olan kanallarım kapandı. Sadece 3 kanalım vardı ama güzel para getirmeye başlamıştı. Bugün de yine 3 kanalım kapanmış.. Nedir bu anlamadım gitti. öyle çok videoda yoktu olsa olsa son kapanan 3 kanalda 150-200 video yoktu bile..
İlgilenemiyordum su sıralar. Dünküleri anlarımda birinde bir ihtar vardı zaten ikinci ihtara kapanacaktı ve kanalların 3 ü de aynı mailde ve adsensedeydi. Ama bugünkiler bence videoyap botu her 5 kanala tek ıp atadığı icin olabilir. Zaten bir kanal kapatılınca otomatikman aynı ıp ile girilen kanallar varsa kapatıldığını kendide yazmış. öyleyse neden her 5 kanala bir ıp uygulanıyor. Her kanalın kendine has ıp si olmalı ki diğer kanallar da etkilenmesin. En azından hazırlık aşamasındaki kanallarımızı da korumuş oluruz. Elimde kapanan 6 kanaldan sonra 3 kanal daha kaldı. Yarına onlarda gider bence :) Hafta sonu çalışmalara başlamak gerek yeni kanallar için..

Not: Kanallara pek girmem girsem bile ıp-mac adreslerini değiştiririm. Ayrıca Ashampo win optimizer ve ccleaner ile temizlerim.

Bu sayfaya belirli bir üründen yönlendirilmişseniz, bu ürüne erişiminiz askıya alınmış demektir. Daha fazla bilgi edinin.

Evet hocam hiç kobtrol istemiyorum. Youtube proxy iplerine çözüm bulmuş gibi. 1 saatde 600 kanal patladı. Hesabunda hiç kontrol ettirmeyenlerin ksnalları sağlam. 15 mayıs değil öncesindende sağlam. çok kanal var ve youtube istemiyor kanal kontrolünü

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri