Merhaba Arkadaşlar,
Evet en büyük 4 üyemin kanallarını inceledim. Bir tanesi geçen sayfada 500 kanalı sistemde ekli olupda 1 tanesi patlamadığını beyan etmişti.
Şuandan sonra sisteme eklenecek yeni kanallarda bir sıkıntı yaşanmayacağını düşünüyorum. Çünkü sistemimi tamamen tek token sistemi olarak bıraktım. Ve bu token sistemine göre düzenlemeri yapıyorum. Sürelerinizi sürekli telafi ettim. Ama gelirli kanallarınızın kazançlarının durmasında bir zararım dokundu. Bunu karşılaşamam zaten mümkün değil. Benim sistemim türkiye değil dünyada liderlik durumunda. Ve bu nedenle içeride yasal olmayan kodların kaldırılması artık şartlaşmış duruma gelmişti. Şuanda sisteme yeni token kontrol mekanizması yapmaya çalışıyorum. Eğer yapabilirsem dünya'nın en güvenilir en risksiz sistemi olmuş olacaktır. Yasal olmayan bir giriş youtube.com'da nasıl şuanda barınmıyorsa o yapıylada barınmamış olacaktır.
Toplam Sisteme Kayıtlı : 124.768 kanal bulunuyor.
15 gün önceki kıyım : 10.850 kanal kapandı.
Dünki kıyım : 1182 kanal kapandı.
Bugünki kıyım : 27 kanal kapandı.(dünden etkisi altına kalanlar gece yarısında devam etti)
İlk kanal kapanmasında telifli videolar veya değil olayını çok anlayamamıştık. Çünkü neredeyse tüm kanallar o bölüme ekliydi. Ama bu sefer o bölümü riskli gören ve hiç kullanmamış kanallar %99.9'u açık kaldı. (Şuanki yapı gibi)
Aktif sistemdeki toplam kanal sayısı : 113.000 kanal.
15 mayıs öncesinde açılmış olan kanallar : 107.650 kanal
2014 öncesinde açılmış olan kanallar: 64.290 kanal
Ya hocam video islenirken para kazanma acilirsa unleme dusuyor diyoruz 1.5 yildir bu isteyiz falan filan yaziyorsunuz kusura bakma ama bot baya bi cokuse gecti kabullenelim artik.
Discovery cihazımdan gönderildi
Yazımı tamamen okuyabilirsin. O şekilde yapmak istemiyorsan toplu yaparsın hocam. İstediğin tipde açma senin elinde olacak. Botdaki kanalların patlama oranı 120 kanaldan 1 tanesinde oldu. Ben 1.5 yıldır aktifim ve mayıs ayından önceki kanallarda zaten %95 oranında birşey olmadı. Yani aynı kanallarla aynı şekilde çalışan hiçbir müşterimde bir zarar bulunmuyor. Bot senin için çöküşe geçmiş olabilir. Senin gibi 100-200 belki 500 arkadaş içinde çöküşe geçmiş olabilir. Ama videoyap.com'un geçmişini bilmeden buraya nasıl geldiğini bilmeden benim nasıl bir insan olduğumu bilmeden pek yorum yapman doğru olmaz.