Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Bugün videoyap ile attığım videoların hiçbiri izlenmedi bi sorunmu var acaba :(

Bugün videoyap ile attığım videoların hiçbiri izlenmedi bi sorunmu var acaba :(

Son 24 saattir genel index sorunu var, benimde son açtığım 5 kanal index almadı izlenmedi, 24 saat geçmesine rağmen, YT nin genel index sorunu başladı şimdi de

Arkadaslar youtubeda hep denk geliyorum sarı televizyon cercevesi koyuyolar videoya onu videoyap botuylami yapiyorlar acaba

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

vy2den kanal seçmeye calısınca aldıgım hata:

Fatal error: Uncaught exception 'Google_Auth_Exception' with message 'The OAuth 2.0 access token has expired, and a refresh token is not available. Refresh tokens are not returned for responses that were auto-approved.' in /home/videom/public_html/Google/Auth/OAuth2.php:227 Stack trace: #0 /home/videom/public_html/Google/Service/Resource.php(176): Google_Auth_OAuth2->sign(Object(Google_Http_Request)) #1 /home/videom/public_html/Google/Service/YouTube.php(1632): Google_Service_Resource->call('list', Array, 'Google_Service_...') #2 /home/videom/public_html/vy2.php(334): Google_Service_YouTube_Channels_Resource->listChannels('contentDetails', Array) #3 {main} thrown in /home/videom/public_html/Google/Auth/OAuth2.php on line 227

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

1-en büyük sorun şuanda ünlem sorunuya kaç video atarsam atayım ünlem olarak kalıyor ünlem geç ban riski olsada aktif edilmeli ünlem geç 2 o riski alanlar buton onaylama olsun
2-video uzunluğu 20sn uzun 15 dakika kısa +1000hit videoları göster seçeneği koyun hocam artık 4 gündür söylüyorum bu ikiside sizin için çok kolaydır.

Arkadaşlar bugün attığı videolardan izlenim&index alan varmı?

vdsden attıgınızdada aynımı hocam

3 kanal Vds den attım az önce sonuçları yazarım

Baktım şimdi VDS den 2 saat önce açtığım 3 kanal da index almamış

Tam 24 saat önce açtığım 5 kanal da hala index almamış

Alın size yeni dert :)

Son düzenleme:

kanal kapanmasını çözdün şimdi yeni sorunmu çıktı :D

eğer kopya videolar index almazsa o kötü olacak işte youtube işi tamamen bitmiş olacak kopyada.

Web_Scripti hocam şu ünlem 2 yi tekrar aktif edemez misin ? İsteyen kullanır, isteyen kullanmaz tek tek mozaik vs. yaparak tüm dolarları yaktım az önce ama tek tek çok zor oluyor pratik olmalı bu iş ünlem geç kesinlikle olmalı hocam kesinlikleee isteyen kullansın, isteyen kullanmasın....

nasıl olsa unleme dusuyoruz,er geç yotube bişeyler yapıo. bari ünlem gec 2 yle azar azar video atarız.az olsun bizim olsun.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] öneri:
telifli ve video ortası reklam bölümünü masaüstü botlardaki gibi,kendi bilgisayarımızın ip'si ile
baglanacak şekilde yapabilirseniz,bu sorunu aşacağımızı düşünüyorum.

Ünlem geç sistemini tekrar istiyoruz hocam isteyen kullansın istemeyen kullanmasın.............

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri