Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Toplu video yüklemede sıkıntı var kanalı komple çek diye komut veriyorum ama saatilerdir işlem yapmadı başlamadı bir türlü kanala video yüklemiyor. Bekliyor öylece.

Anlattigin sekilde ozellikler olunca bu seferde millet video yukleyemiyoruz diye aglayacak. Cunku hala kanala ne kadar cok video atarsam o kadar cok izlenir mantigiyla calisanlar var. Gunde 10k 20k video atiyorum diyenler var. Boyle bi sistem geldiginde her videosuna bu tarz islemleri yaptiracaklardir mutlaka. Ondan sonra olacaklari soylememe gerek yok heralde. Topluda degilde tek video upload etme bolumunde olursa boyle ozellikler belki o kadar zorlanmaz sistem.

Aynen toplu kanal cekimlerinde falan yapılacak olursa sıkıntı olur. Ama şu toplu link botta da olabilir 25 video emri verir zaten o bölümü arka arkaya kullanamıyorsunuz. Videoların işlenmesi biter yükler daha sonra yeniden izin verebilir :)

Arkadaşlar şu akşama riskli videoları kanaldan silmeyi yapayım. Sonra istekleri yapacagım. Öncelik sistemden kaldırılan özelliği token ile geri getirmektir.

Hocam para kazanmayı ayarlayabiliyor musunuz? Bilmiyorum ama eğer oluyorsa video yöneticisine de ekleyebilirsiniz. Şu an orada dolar işaretleri gözüküyor para kazanması açık olmayanları kendimiz tek tek buradan da açabiliriz ve böylelikle dikkat çekmez sanırım. Biz bu işi bilmiyoruz en iyi bilen sizsiniz ama bazen insanın beyni durabiliyor. Belki güzel bir çalışma olabilir. Tek tek açarız yeter ki çözülsün sorunlar.

1000 videoyap hakkına : 1 adet 15 dakika onaylı mail verilir.

Verilecek Bilgiler ;
Gmail
Şifre
Kanal url
Telefon numarası
Açılış Tarihi

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
Hocam kapanmalar devam ediyor az önce 1 adet kanalım kapandı...

bugün bendede kapandı hep test kanallarım ,sonunda sanal pc kurdum, ordan bi kanal açtım kaç saattir sıkıntı yok şimdi korkuyorum normal pc le hesabıma giriş yapmayı :D

en iyiyisi pc ye bi format attıp yolla öyle devam edemeliyiz, kapanmalar videoyapla alaksı yok bence tam anlamı ile

arkadaşlar siz token alabılıyormusunuz neden kımse birşey demiyor anlamadım token alınmıor kabul et butonu pasif gözüküyor çaresi nedir nasıl alıyorsnuz lutfen yardım edermısınız

Hocam destekten de yazdım ama cevap gelmedi, üyeliği iade yapabiliyor muyuz? 81 günü var botun, ilgilenirseniz sevinirim.

Video özgünleştirmede problem var galiba linkleri ekledim fakat hiç bir işlem gerçekleşmedi

loadingler.gif

bölümünde kaldı ilerleme yok eskiden hemen çekerdi ?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Videolarınızı hızlı yükleyin.(Anasayfa) bölümünde hesabım video linkini çevirmiyor neden acaba? Bir başka hesabım çeviriyor ama 2. hesabım çevirmiyor?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
İbrahim Ul.... ile yazışabildiniz mi?
bizim bu işi çözse çözse bu adam çözer

botla yeni acıtıgım kanal video yenegini yukluyorudm daha para kazanmaya acmadan askıya alındı.
"Bu hesap, YouTube'un spam, oyun ve yanlış yönlendiren içeriğe karşı politikalarını ihlal etmesi veya diğer Hizmet Şartları ihlalleri nedeniyle askıya alındı."

Sorun bot mu ben de mı? adsensede filan mı. tırsmaya başladım iyice.

Her video yüklediğim kanal kapandı sorun kontrolde değil video yüklemede video yükleyince google anlıyor yoksa bu son vurgunda benim bota bağlı ama video atmadıklarım sağlam duruyordu sorun kesinlikle video yüklemede..

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] üstad token sistemiyle para kazanmaya açma olayını askıya almalısın bence önce yapılabilecek olanları yapmaya bak..

Merhaba arkadaşlar,

dün kapanan kanal sayısı 196
bugün kapanan kanal sayısı 28

Son 2 günde eklenen kanal sayıdı 7350dir.

İnşallah kapanmalar bitti diyebilirim. Yani olursa kapanma normal kişiyle alakalı durumdur.

Para kazanma açma işleminde bir üstadla birlikte deneme yapıyoruz. İnşallah çözeceğiz. Youtube kod kütüphanesini yazmış. Yasal olarak kullan diyor. Ama nasıl kullanılcak örnek kod yok

Merhaba arkadaşlar,

dün kapanan kanal sayısı 196
bugün kapanan kanal sayısı 28

Son 2 günde eklenen kanal sayıdı 7350dir.

İnşallah kapanmalar bitti diyebilirim. Yani olursa kapanma normal kişiyle alakalı durumdur.

Para kazanma açma işleminde bir üstadla birlikte deneme yapıyoruz. İnşallah çözeceğiz. Youtube kod kütüphanesini yazmış. Yasal olarak kullan diyor. Ama nasıl kullanılcak örnek kod yok

geç olsun güç olmasın hocam, kolay gelsin Allah sabır versin valla

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri