Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Bottan tüm kanallarımı sildim botun 27 günü felan var. Botun eksiklikleri giderilene kadar bekleme kararı aldım. Şuanda uğraşınca zaman kaybından başka birşey yapmıyorum.
Soru 1 : Ünlem hakkında bir gelişme varmı?
Soru 2 : Özgün video üret tam anlamıyla çalışmıyor farkındamısınız?
Soru 3 : Botun düzene girmesi ortalama ne kadar sürer gün hafta vs?

Hocam 2 saati geçti boş boş bekliyom.. Şu bakımı gece yapsanız olmaz mı yani of of

Arkadaşlar bot çöp falan değil niye çöp olsun.Dediğiniz gibi para kazanma açma telif silme reklam ortası v.s sorun var buda manuel bot etkliliyor.Özellikle oto botu tam anlamıyla etkiliyor.Botu şuanda en iyi özelliklerini kullanamıyoruz diyebiliriz.

Web_Scripti hocam bunları en kısa süre düzeltecektir çünkü bu konuda sıkıntıyı çeken biz kullanıcılar ve Web_Scripti hocamın kullanıcı kaybetmesi.Botun çöp olduğu konusunda kesinlikle katılmıyorum böyle bir söz konusu bile olamaz

Merhaba Arkadaşlar,

sunucuyu durdurma sebebim sistem belli isteğin üstünde youtube a bildiri gidince bana uyarı geliyor ve otomatik sistemi donduruyor. Youtube giden bu istek saldırısının yerini araştırdığım için durdurmuş bulunuyorum. Gidişata göre gece yarısı olmadan acacagım ve hediye süre verecegim. Bir husumettir başımda bela eksik olmuyor. Allah hayırlısını versin. Kişinin ip adresi ve üyeliğinide biliyorum. Kendi kanallarına amacı zarar vermek değil saniyeler içerisinde binlerce sorgu gönderip herkesin kanalına sıkıntı düşürmek. Anında durdurmasa sistem belkide olacaktı. Artık bide bu tarz işler başıma geliyor.

Hocam su botu 2 ay onceki haline getirseniz harika olacak. Bot suan k.bakmayin amaa cop gibi

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet cöp. Para kazanmayi bile biz aciyoruz.

Discovery cihazımdan gönderildi

Arkadaşlar sanırım artık geri iade yapılmıyor firma tarafından.

Madem çöp olduğunu düşünüyorsunuz; mevcut hesaplarınızı uygun fiyattan alabilirim, çöpe gitmesin paranız boş yere.

Uygunsa pm lütfen.

Cop kelimesini kullanmak abarti olmus olabilir k.bakmasin web scriptci hocam. Ama botun 2 ay onceki haliyle simdiki halini kiyaslayinca arada inanilmaz fark oldugunu sizde goreceksiniz.

Botu eskiden su sekilde kullanirdm.

Kanali acardim
Uzun videolarimi hizli sekilde atardm yaklasik 200 300 adet. 100 150 tanesi gecerdi.
Kontrole birakirdim.
Video ortasi rrklamlari acardim

Bunlarin hicbirini yapamiyorum suan. Kanallarin kapanmasini direk bota baglayanlar yuzunddn suan bot nrredeyse kullanilamayacak hale geldi. Suan web scriptci hocam 2 ay onceki halini tertemiz sekildr getirse isini bilen yine parayi goturur ama suanki haliyle gercekten imkansiz durumda.

Ha videoyap zaten piyasada 1 numara. Su haliyle bile 1 numara diyebilirim. Benim derdim o eski videoyapi geri getirtmek

Arkadaşlar sanırım artık geri iade yapılmıyor firma tarafından.

Madem çöp olduğunu düşünüyorsunuz; mevcut hesaplarınızı uygun fiyattan alabilirim, çöpe gitmesin paranız boş yere.

Uygunsa pm lütfen.

7 hesabim var pm atacagim eve gidince mobildeyim

7 hesabim var pm atacagim eve gidince mobildeyim

Bu kadar tesadüf olur :)

Mevcut yükleme hakkınızı, varsa günlük ekstra yükleme hakkınızı ve kalan sürenizi tüm hesaplarınız için belirtip fiyat teklifinizi pm ile yaparsanız sevinirim.

Merhaba Arkadaşlar,

sunucuyu durdurma sebebim sistem belli isteğin üstünde youtube a bildiri gidince bana uyarı geliyor ve otomatik sistemi donduruyor. Youtube giden bu istek saldırısının yerini araştırdığım için durdurmuş bulunuyorum. Gidişata göre gece yarısı olmadan acacagım ve hediye süre verecegim. Bir husumettir başımda bela eksik olmuyor. Allah hayırlısını versin. Kişinin ip adresi ve üyeliğinide biliyorum. Kendi kanallarına amacı zarar vermek değil saniyeler içerisinde binlerce sorgu gönderip herkesin kanalına sıkıntı düşürmek. Anında durdurmasa sistem belkide olacaktı. Artık bide bu tarz işler başıma geliyor.

Hocam bu oto botta yt kanal çekerdik bot özgünleştirirdi telifi siler para kazanma açardı bu özellik botun en iyi özelliğin biri ve şuan bu yok.Bunu ne zaman aktif edebilirsiniz.Bende şuana katılıyorum bot malesef eski bot değil ama biz size her zaman güveniyoruz biz kullanıcıları mağdur etmiyeceğinizi biliyoruz.Bu sorunların en kısa zamanda halledilmesi çok iyi olur.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION];

Artık herkes kendi token'ınını kullanıyor.

Toplu sorgu göndermesi ne gibi bir zarar yaratabilir ki sisteme? En kötü ihtimalle o token'ından yüklenen tüm kanalları banlanabilir, sistemi ne gibi bir sıkıntıya düşürebilir bu durum?

Endişeniz domain'i sıkıntıya düşürmesi yönünde mi?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION];

Artık herkes kendi token'ınını kullanıyor.

Toplu sorgu göndermesi ne gibi bir zarar yaratabilir ki sisteme? En kötü ihtimalle o token'ından yüklenen tüm kanalları banlanabilir, sistemi ne gibi bir sıkıntıya düşürebilir bu durum?

Endişeniz domain'i sıkıntıya düşürmesi yönünde mi?

bu durumlarda domain neden sıkıntıya düşsün ki ?

bu durumlarda domain neden sıkıntıya düşsün ki ?

Tamamen hayali bir varsayım hocam.

Saldırı yapan kişini IP'si & videoyap hesabı dahi biliniyor fakat yine de sistem askıya alınıyor. Herhangi konuda endişe duyuluyor ancak teknik bilgi yetersizliğinden sebebini bilmiyorum ben de.

Tamamen hayali bir varsayım hocam.

Saldırı yapan kişini IP'si & videoyap hesabı dahi biliniyor fakat yine de sistem askıya alınıyor. Herhangi konuda endişe duyuluyor ancak teknik bilgi yetersizliğinden sebebini bilmiyorum ben de.

Aynen güzelim bota nazar değdi.Ben hiç anlamam bilgisayar yazılımlarından ama gidişat bir an önce olumluya dönüp eski halini alması lazım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri