Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yokmu kimsearkadaşlar merhaba.ben bu işte yeniyim ytkazan botu kullanıyorum 1 buçuk aydır fakat bir süredir hesap açıyorum ve adsense bağlamadan video yüklemeden sadece bota eklediğim gibi hesap kapanıyor.videoyap botuna geçmek istiyorum deneme süresi istedim cevap gelmedi bu botta böyle bi sıkıntı varmı bilmiyorum.çokta güzel devam ediyordum günlük 10-25 tl geliyor ortalama ama çalışamıyorum bi süredir.bana yardımcı olabilecek varmı rica etsem?
yokmu kimse
Nasıl bir sorun olabilir ki hesap açarken dikkat edilmesi gerekenlerede dikkat ediyorumHocam bot ile alakalı değil sizle alakalı olduğunu düşünüyorum, @Rigobert hocamın botunuda kullandım ve kullandığım kanallar hâlâ açık, @Web_Scripti hocamın botunuda kullandım şu son olaylar dışında problem olmadı. Düzeltmelerden sonra yine problem olmadı.
Sizden kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
Merhaba Arkadaşlar,
toplu video bölümünüde tekrardan aktif ettim. 30 dk geçikme için kusura bakmayın. Gece 12 olmadan önce +2 gün herkese hediye süre verilecektir.
Herkese destekleri için sonsuz teşekkürler. Çok olay atlattık ama aile birlikte.
kardeşim mail adresini atıver yollıyım 3k[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
Öncelikle geçmiş olsun diyorum ,olan olmuş biz yolumuza bakalım
öncelikle hocam sıkıntılar yüzünden telafi için günler iade ediyosun çok teşekkürler hocam,birde sen şu isteğim olacak
malum günlük 500 yükleme hakkı olan kişiler kanalları kapatıldımı tekrar devam etmek istediğinde toplu yükleme hakkı elinde olmadığı için ayrı yeten böyle sıkıntı yaşamakta.kanalları kapatılan kişilere 3-5 bin hak versen iyi olmazmı hocam
Durumum ortada söylenecek söz varmı bilemiyorum
![]()
![]()
@Web_Scripti
Öncelikle geçmiş olsun diyorum ,olan olmuş biz yolumuza bakalım
öncelikle hocam sıkıntılar yüzünden telafi için günler iade ediyosun çok teşekkürler hocam,birde sen şu isteğim olacak
malum günlük 500 yükleme hakkı olan kişiler kanalları kapatıldımı tekrar devam etmek istediğinde toplu yükleme hakkı elinde olmadığı için ayrı yeten böyle sıkıntı yaşamakta.kanalları kapatılan kişilere 3-5 bin hak versen iyi olmazmı hocam
Durumum ortada söylenecek söz varmı bilemiyorum
![]()
![]()
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam 2 saat içinde size destekten ünlem için yöntem yazacağım.youtube a herhangi bir ek işlem yapılmıyor.deneme yaparsınız sizde eğer oluyosa faaliyete sokarsınız.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam 2 saat içinde size destekten ünlem için yöntem yazacağım.youtube a herhangi bir ek işlem yapılmıyor.deneme yaparsınız sizde eğer oluyosa faaliyete sokarsınız.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.