Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Kardesim acıklamaları özgünlestirirken sadece 3 paragraf cıkartıyor bütün videolarda.
Eskiden en az 12 13 paragraf olurdu.İncelersen eger sevinirim.

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar,

Ünlem geçme özelliğini aktif hale getirdim. Şuanda sadece anasayfadan yükleme yaparken aktif olarak kullanabilirsiniz.

150mb'dan küçük videolarda yapabilirsiniz ve işlem süresi oldukça yüksektir. Olumlu sonuç alındığında mb sınırı kalkacak, hız sıkıntısı giderilecek ve kanallarım sayfasından tüm yükleme sayfalarında aktif edebileceksiniz.

Bu işlerde emeği geçen Ahzem, mustafa, halilibo arkadaşımıza teşekkür ederiz. Kendilerinin önerileri sonucunda yapılmıştır. Ben 2 farklı kanalda test edebildim. Olumlu sonuçlar aldım. Birden çok arkadaşımızın aynı öneride bulunması doğrultusunda çıkarılmıştır. Video formatını kesinlikle bozmaz. Video sonuna gelen süre olumlu olması dahilinde videonun orjinal uzunluğunun %10 nu kadar eklenecektir.

Merhaba Arkadaşlar,

Ünlem geçme özelliğini aktif hale getirdim. Şuanda sadece anasayfadan yükleme yaparken aktif olarak kullanabilirsiniz.

150mb'dan küçük videolarda yapabilirsiniz ve işlem süresi oldukça yüksektir. Olumlu sonuç alındığında mb sınırı kalkacak, hız sıkıntısı giderilecek ve kanallarım sayfasından tüm yükleme sayfalarında aktif edebileceksiniz.

Bu işlerde emeği geçen Ahzem, mustafa, halilibo arkadaşımıza teşekkür ederiz. Kendilerinin önerileri sonucunda yapılmıştır. Ben 2 farklı kanalda test edebildim. Olumlu sonuçlar aldım. Birden çok arkadaşımızın aynı öneride bulunması doğrultusunda çıkarılmıştır. Video formatını kesinlikle bozmaz. Video sonuna gelen süre olumlu olması dahilinde videonun orjinal uzunluğunun %10 nu kadar eklenecektir.

biz teşekkür ederiz hocam verdiğiniz emeklerden ötürü... hemen 40 mb lık bi dosya attım bakalım nolacak baya uzun sürüyo sanrıım dediğiniz gibi işlem süresi hala yt ye gelmedi

biz teşekkür ederiz hocam verdiğiniz emeklerden ötürü... hemen 40 mb lık bi dosya attım bakalım nolacak baya uzun sürüyo sanrıım dediğiniz gibi işlem süresi hala yt ye gelmedi

uzun sürmesinin nedeni nedir? yoksa bu da mozaik gibi bir yöntem mi?

Merhaba Arkadaşlar,

Para kazanma ve kanal kontrol ne durumda hocam?

rica ederim :)
bir kaç saat geçerse hem etiket ve bilgiler çoğalır hemde videoya uygun etiket ve bilgiler çıkar.

Merhaba hocam,

Paylaştıgınız konuşmanın daha detaylısı bende mevcuttur. Ve siz ilk giden kişi değilsiniz sonda olmayacaksınız. O niyetle gidip para ödüyen kişi külahını alır. Olayı uzatmaya gerek yok. Sql kendisinde yoktur. Eğer sql kendisinde de olmuş olsa kanallara ait token kodları bulunuyor. Bu token kodları sadece videoyap.com ile iş yapabilir. Başka bir domainden kullanımı yapılamaz. Bu nedenle sizin veya bir başkasının endişe etmesine gerek yok. Sahte kişi teklif etmiş. Ben başka kimlerin teklif ettiğini açıklasam yer yerinden oynar.

Merhaba hocam,

Paylaştıgınız konuşmanın daha detaylısı bende mevcuttur. Ve siz ilk giden kişi değilsiniz sonda olmayacaksınız. O niyetle gidip para ödüyen kişi külahını alır. Olayı uzatmaya gerek yok. Sql kendisinde yoktur. Eğer sql kendisinde de olmuş olsa kanallara ait token kodları bulunuyor. Bu token kodları sadece videoyap.com ile iş yapabilir. Başka bir domainden kullanımı yapılamaz. Bu nedenle sizin veya bir başkasının endişe etmesine gerek yok. Sahte kişi teklif etmiş. Ben başka kimlerin teklif ettiğini açıklasam yer yerinden oynar.

hocam ilk giden kişi siz değilsiniz derken anlamadım :)
abu arkadaş konuşmanın fotoğrafını attı bende o kişi belki formdan birisidir diye paylaşmak için izin almıştım.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam yüklediğim videolar indexlenmiyor, işlenmeyen dosya kısmında : unkown yazıyor bu sorunu çözerseniz çok iyi olcak

Sunucularda bi yavaşlık mı var ?

Öğlen video yükle sayfasından 4 emir vermiştim, 10 dakika boyunca %0'da kaldı, pencereyi kapattım, 3 4 saat sonra yüklendiğini gördüm, "işleniyor"da kalıyor sanırım videolar, youtube'un sunucuları mı doldu, ya da tüm server'lar aktif değil mi :)

şimdi bitti 12 dklık video yt yöneticiden para kazanmayı aktif ettim ünlem oldu birkaç video daha deneyeceğim

sıfır kanal açarak ilk testlerimi yapmaya başladım. 5 videoda sorun çıkmadı, hepsi yeşil yandı. 1'i hemen dolar oldu, 2'si 5-8 saniye arası soru işareti sonra dolar oldu, 2'si de 30 saniye civarında soru işareti sonra dolar oldu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri