Evet hocam saat 2 civarı tekrar yükleme başlattım / ve %75 işleniyor da kaldı.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.
Sisteme üye olup, destek bölümünden deneme süresi isterseniz 36 saat deneme süresi eklerim hesabınıza. Hayırlı günler
Sisteme üye olup, destek bölümünden deneme süresi isterseniz 36 saat deneme süresi eklerim hesabınıza. Hayırlı günler
Yardım edin deneme süresi aldık oda boşa gidiyortoken alamıyoruz
![]()
Toplu video bölümü çalışmıyormu hocam. Sabah talimat vermiştim 1 video bile yüklememiş. Manuel kontrol et dediğim zamanda "15 Dakika içinde kontrol edilmiş" yazıyor?
Manuel yapınca 15 dk içinde kontrol edilmiş yazıyor.10 saniye içinde atmaya başlıyor.Bugün ve dün öyle yaptım.
Defalarca denedim bende olmuyor. Desteğe yazdım gün içerisinde stabil olarak çalışmaya başlayacak dediler hala tık yok.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Ünlem geç ile ilgili testler ne durumda hocam başarılı mı yüzümüz gülecekmi artık![]()
şu aralar çok sessiz bomba gelecek sanırım hissediyorum![]()
sanırım baya sessiz pek fazla açıklamada yapmıuyor![]()
kesinlikle bascak kalayı az kaldıhocam adamı çok yoruyoruz valla bigün yeter l.n diyip bassa küfürü yadırgamam
aslında herkes desteğe yazmasa burayada biz yazmasak adam işini rahatlıkla yaparda rahat durmuyoruz![]()
Merhaba Arkadaşlar,
biz bir aileyiz. Küfür bize göre değil, yeter demekde olmaz. Ne günler atlattık bizi eksikler yıldırmaz. Geceye bir bomba demesekde 4 arkadaşdan 2 sinin başarılı sonuca ulaştığı ve benimde başarılı sonuca ulaştığı ünlem geçmeyi anasayfadan yüklemeye aktif edeceğim herkes olumlu sonuc alırsa toplu videolarada aktif edeceğim. Buarada youtube duruldu galiba bugün toplamında sadece 12 kanal kapatıldıgını görüyorum. Temennim hep böyle devam etmesidir.
Her ünlem gecme cıktıgında yatmıyorsun kardesim sen.benim fikir işe yaradımı hocamsaat kaç gibi ünlem özelliği gelir hocam uyumayacam bugün bekleyecem
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.