Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

meehaba

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.

Sisteme üye olup, destek bölümünden deneme süresi isterseniz 36 saat deneme süresi eklerim hesabınıza. Hayırlı günler

Sisteme üye olup, destek bölümünden deneme süresi isterseniz 36 saat deneme süresi eklerim hesabınıza. Hayırlı günler

Merhaba daha önceki gorusmelerimiz de mobil ödeme aktif olacak demiştiniz oldu mu acaba

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam deneme sürelerini 4-5 gün' e çıkarman daha iyi olacaktır. :) Botla yeni tanışan kişi 36 Saatte çözemeyebilir ama 4-5 gün kullanırsa bağımlısı olabilir

Toplu video bölümü çalışmıyormu hocam. Sabah talimat vermiştim 1 video bile yüklememiş. Manuel kontrol et dediğim zamanda "15 Dakika içinde kontrol edilmiş" yazıyor?

Yardım edin deneme süresi aldık oda boşa gidiyor :D token alamıyoruz
ZNBPaz.png

Toplu video bölümü çalışmıyormu hocam. Sabah talimat vermiştim 1 video bile yüklememiş. Manuel kontrol et dediğim zamanda "15 Dakika içinde kontrol edilmiş" yazıyor?

Manuel yapınca 15 dk içinde kontrol edilmiş yazıyor.10 saniye içinde atmaya başlıyor.Bugün ve dün öyle yaptım.

Manuel yapınca 15 dk içinde kontrol edilmiş yazıyor.10 saniye içinde atmaya başlıyor.Bugün ve dün öyle yaptım.

Defalarca denedim bende olmuyor. Desteğe yazdım gün içerisinde stabil olarak çalışmaya başlayacak dediler hala tık yok.

Defalarca denedim bende olmuyor. Desteğe yazdım gün içerisinde stabil olarak çalışmaya başlayacak dediler hala tık yok.

5 dk ara ile deneyin birinde olacaktır.Toplu video kısmına bakın hocam atmış mı diye yoksa 5 dk sonra tekrar deneyin.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Ünlem geç ile ilgili testler ne durumda hocam başarılı mı yüzümüz gülecekmi artık :D

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

öncelikle hayırlı işler hocam,

1. Ünlem geç
2. Para kazanma aktif etme
3. video ortasında reklam
4 bunlara benzer yeni özellikler eklenecek mi.?

bu konularda ileriye dönük plan projen nedir. videoyap kullancıları olarak bu konularda detaylı bilgilendirebilirmisin.

Not : sadece 14 videodan 3 tane para kazanma aktif oldu...(üzücü bi durum)

youtube zor zamanda başladım (spam) işde kader neye el atsam elimde kalıyo :(

Merhaba Arkadaşlar,

biz bir aileyiz. Küfür bize göre değil, yeter demekde olmaz. Ne günler atlattık bizi eksikler yıldırmaz. Geceye bir bomba demesekde 4 arkadaşdan 2 sinin başarılı sonuca ulaştığı ve benimde başarılı sonuca ulaştığı ünlem geçmeyi anasayfadan yüklemeye aktif edeceğim herkes olumlu sonuc alırsa toplu videolarada aktif edeceğim. Buarada youtube duruldu galiba bugün toplamında sadece 12 kanal kapatıldıgını görüyorum. Temennim hep böyle devam etmesidir.

Merhaba Arkadaşlar,

biz bir aileyiz. Küfür bize göre değil, yeter demekde olmaz. Ne günler atlattık bizi eksikler yıldırmaz. Geceye bir bomba demesekde 4 arkadaşdan 2 sinin başarılı sonuca ulaştığı ve benimde başarılı sonuca ulaştığı ünlem geçmeyi anasayfadan yüklemeye aktif edeceğim herkes olumlu sonuc alırsa toplu videolarada aktif edeceğim. Buarada youtube duruldu galiba bugün toplamında sadece 12 kanal kapatıldıgını görüyorum. Temennim hep böyle devam etmesidir.

benim fikir işe yaradımı hocam :D saat kaç gibi ünlem özelliği gelir hocam uyumayacam bugün bekleyecem :D

Ana sayfadan video yüklerken google api 503 hatası alıyorum.
Apiyi Silip tekrardan verdim ama yine aynı hatayı verdi. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] kardesim bakarsan sevinirim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri